Gå til innhold
Hundesonen.no

nyhundeeier

Medlemmer
  • Innholdsteller

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av nyhundeeier

  1. Hei! Hvordan gikk dette i tiden fremover? Jeg er i akkurat samme situasjon, bare at angripene og knurringen også er inne - og veldig ofte. Når ble det bedre?
  2. Hei! Hvordan har dette gått? Jeg er i samme situasjon nå og føler meg helt hjelpesløs når valpen min angriper meg og knurrer og biter. Føler jeg har prøvd alt. Når ble det bedre?
  3. Hei! Dette er en stund siden - men hvordan har det gått? Jeg er i en lignende situasjon med min valp på 4 måneder, som hele tiden «angriper» meg og knurrer og biter. Sliter også med å få henne til å gå frivillig på tur (i hvert fall når samboer og jeg prøver å gå alene). Gikk det over? I så fall når?
  4. Hei, dette er en stund siden - men hvordan har dette gått seg til med tiden? Vi er i en lignende situasjon med valpen vår som helst vil være i hagen, og ikke vil gå på tur i nabolaget med mindre samboer og jeg går sammen…
  5. Hei! Dette er noen år siden, men hvordan løste dette seg? Ga angripene seg, og hvor gammel var valpen da? Jeg sitter i samme situasjon med en fire måneder gammel valp, det er skikkelig slitsomt og ubehagelig med knurringen og de konstante angripene… Riktig nok en annen rase.
×
×
  • Opprett ny...