Gå til innhold
Hundesonen.no

RUB

Medlemmer
  • Innholdsteller

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av RUB

  1. Hadde heldigvis lov til å ta med på jobb (ikke lenger nå) NB:3 uker er altfor lite! Trente gradvis alenetrening på kontor, men dette kan ta lang tid..Ofte mer enn 5 uker.
  2. RUB

    Aktiv husky

    Jeg pleier å kjøre strikk med min hvite gjeterhund - det synes den er kjempegøy, og også for eieren? Har du ikke utstyret får du det rimelig på finn. Der kjøpte jeg også kløv som er ganske kostbart. Du trenger en sele, et strikk og et belte du fester rundt hofta.
  3. Jeg hadde en non-stop white fish som gikk ut i 2021. Hørte med produsenten som sa "Dersom produktets holdbarhetsdato har gått ut, kan vi ikke anbefale deg å benytte produktet. Likevel mener jeg at om du ikke merker noen endring i produktet (og Omega-3 olje er jo et svært holdbart produkt) så vil jeg ikke se noen problemer med å bruke det i maten til hunden din. Les også gjerne anbefaling på flasken for hvordan du oppbevarer flasken"
  4. Min tispe begynte -ut av ingenting- å ville ligge på rommet sitt og i gangen da hun var litt over 2 år.(både på dagen og natt) Kan ha med at de blir tryggere og mer selvstendig tror jeg. Etter noen måneder ville hun ligge i senga mi igjen. Nå ligger hun litt her og der. Men vil fortsatt ligge for seg selv på dagen.
  5. Hei kjøpte et slikt halsbånd på nett, og i Str.guide stod det at man skulle måle halsen - det ble 39 cm og da ble det Str. M (det sto også Max 45) - Vel jeg synes dette ble litt for stramt, men ikke slik at hunden syns det var ubehagelig. Men når jeg skulle ta det av etter tur strevde jeg med å få det av igjen! Noen som har erfaring med dette båndet og størrelse? Str. L er 44.cm min og 50 Max..
  6. Kom over denne https://www.nrk.no/norge/forskere_-ratt-kjott-til-hunden-kan-gjore-deg-syk-1.14494234 Et tankekors. Lurer på om noen har vært plaget med diare. Min hund sliter med diare ca to ganger i høst med 3 ukers mellomrom. Hun er helt fin ellers og avføringen ser fin ut. Forer med Vom hundemat 500g. pølser og appetitt tørrfôr. Hun får bare mat en gang pr. dag. Kanskje jeg burde fore 2. ganger pr. dag? Håper noen har tips.
  7. Fikk gratis vareprøver på dyrebutikken i dag. Er dette noe dere anbefaler? https://dyrebutikk.no/hund-som-hobby/hund/inaba-churu-softsnacks-biter-hund-kylling-wrap-med-tunfisk/
  8. brukte kebony clear tror jeg den hette. Vedlikeholdsfri. Trenger ikke beis. Bare vask. Bryr meg ikke om noen skrapemerker. Det blir uansett det hvis du velger tre. Har brukshund og opplever ikke så mye herjing;) Men om det er et problem finnes det Kompositt https://www.maxbo.no/terrassebord-latte-kompositt-24x137x4880-rettkant-fiberon-sanctuary-p2469602 Er kanskje ganske dyrt..
  9. Tusen takk for gode og fornuftige svar. Skjønner at de må være advokat for Chevalierklubben, men det er lov å bruke huet.. Det er noe som heter dyrevelferd også. Som dere antyder, har jeg ikke noe personlig å vinne her, men at de taler hunden sak og politikk er flott. Lurer på sitatet over: Man har vel tilgang på dette uavhengig av NKK?
  10. Fikk en regning på 600 nå. Det er inkludert 1. raseklubb. Men jeg kan ikke helt se hvorfor jeg skal bruke penger på dette. Masse problem med eierskifte, vanvittige dårlige websider.(begge 2!) Jeg ser ikke de helt store fordelene med Agria (som jeg ikke benytter) og prosenter her og der. Eneste fordelen er at jeg får se stamtavlen, men den kan jo jeg uansett få tak i.. Jeg synes dette ikke er nødvendig å bruke penger på. Mulig jeg tar feil? Synspunkter? ps.Jeg kommer ikke til å delta på utstillinger.
  11. qasqai Nissan - og det er virkelig kun plass til Hundebur.
  12. Tusen takk for svar! Da går de i søpla;)
  13. Hvor får man tak i det?
  14. Hei, har noen poser med dentastix fra min forrige hund. holdbar til mars 2021. Er det bare å kaste?
  15. De fleste hunder vil snuse og tisse om de får lov. Anbefaler å starte turen med tissing og snuse først. Og så jogge/sykle. etterhvert skjønner de fleste at nå er de "på jobb" og da får de ikke lov å snuse etc. Jeg tenker at lange turer på asfalt ikke er bra for noen hunder, så anbefaler mest mulig gress og terreng, skogstier etc. Det er ikke skadelig å løpe litt på asfalt, men jeg ville kombinert det med andre mykere underlag som de faktisk er skapt for. Og de aller fleste hunder store og små kan gjøre dette:)
  16. denne https://nettdyret.no/mika-regndekken-svart/cat-p/c1000317/p1500027515
  17. Bestilte den fra Nettduýret,no så får vi se om den duger?
  18. Måler fra nakke til rompe og hun er 80 cm .nker på regndekken: https://www.biltema.no/fritid/kjaeledyr/hundeutstyr/hundeutstyr/regndekken-for-hund-2000031097 Største er 65.cm... så hva gør jeg da?
  19. fikk ny stor hund og hun elsket denne ved første øyekast La et teppe nedi evt et stort håndkle. Finnes i flere str.❤️https://www.biltema.no/fritid/kjaeledyr/hundeutstyr/hundesenger/hundeseng-2000030744
×
×
  • Opprett ny...