Gå til innhold
Hundesonen.no

Hundehviskeren

Medlemmer
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hundehviskeren's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

4

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg har en Lagotto Romagnolo. Denne rasen stammer fra Italia, og er også kjent som Italiensk vannhund og Italiensk trøffelhund. Lagotto en regnes faktisk som stammfaren til alle vannhunder! Den er "krøllete" i pelsen, som minner mer om menneskehår enn om pels. Det betyr at selv om den er en vannhund så tørker den ikke så veldig for etter å ha badet. Jeg valgte denne rasen fordi at den er veldig smart, loyal, god med barn, og passe størrelse. Nesa er forferdelig god, hvilket gjør dem perfekte til å finne trøfler. Hvis jeg er ute i kano, svømmer hunden bare på siden? FANTASTISK RASE!!! ?
  2. Genialt! ? Hvis valpen biter på deg når du koser, kan du prøve å klø den på halsen/undersiden av kjeven. I det området vil ikke valpen klare å bite hånda di, og vil kanskje være tilfreds med et bein eller en leke. Leker med tagger på tilfredsstiller kløen i valpens tenner ganske bra. Som Maskot sa, du må bare prøve alt, så vil nok noe funke.
  3. Ok, da må du iallefall ikke gjøre det! Det har funket for meg i alle år? Da valpebiting er fordi de klør i tennene vil det jo gå over. Skal meget mye til for at han fortsetter når han er voksen, da må du nesten belønne ham når han biter hvis det skal skje:) Hvis du finner en måte du føler funker, er det det beste. Hvis du får han til å bite på noe annet kan du jo alltid rose ham da. Lykke til, og kos deg med valpen!
  4. Mitt beste tips er enkelt og greit. Hver gang du kjenner at valpen biter, sier du "au" eller et annet ord eller en lyd, og du kan gi han et bein eller en leke til å bite på isteden. Det er også viktig at du er like glad igjen rett etterpå. Det er viktig at du er konsekvent, og at lyden er høy og gjerne lys. I 3 - 7 månedersalderen feller valper tennene sine, og får nye. Da klør de veldig, og biter masse. Nå vet ikke jeg hvor gammel valpen din er, men det er viktig/lurt at du praktiserer "bitetreningen" jeg nevnte over helt fra du får den hjem. Da vil valpen ha skjønt litt at den ikke skal bite på deg da den begynner å felle tenner. Denne treningen fortsetter du bare med helt til valpen kan det. Det skal gå relativt fort.
×
×
  • Opprett ny...