Gå til innhold
Hundesonen.no

Nick

Medlemmer
  • Innholdsteller

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Nick

  1. Takk for et godt og utfyllende svar! Nå ble jeg i alle fall litt klokere. Veldig tungvint at FCI har endret på både navn og rasestandard da..
  2. Jeg har lest litt om det som i dag kalles presa canario, og er mildt sagt ganske forvirret rundt navngivningen her. Slik jeg forstår det har rasen lenge vært registrert av FCI / NKK under navnet dogo canario, men ble endret til å hete presa canario i 2018/2019. Samtidig er det en ikke-godkjent rase som ble kalt for presa canario, som blant annet visstnok var mindre enn den som i dag kalles dogo canario. Så hva kaller man egentlig denne mindre varianten av presa canario nå i dag? Man må vel kalle den noe annet etter at FCI "kuppet" navnet dens? Har prøvd å lese meg opp på det, men blir raskt surr når det er mange nettside som ikke har noen dato knyttet til seg, så da kan jeg ikke vite om hvilken type de snakker om..
  3. Det er ganske vanlig at hunden får dobbel dose første gang, så det er ikke farlig. Zoolac er et såkalt probiotikum som tilfører gode bakterier til tarmfloraen, og det er ingen fare forbundet med å få i seg for mye.
  4. Helt enig. Det er superviktig å lære valpene til å bli vandt til å bli børstet, pusse tenner og klippe klærne. Ellers ville jeg fokusert på kontakt og innkalling under treningen.
  5. Hadde vært interessant å se dette bli prøvd skikkelig i rettssystemet. Jeg har hørt mye rart som slenges inn i valpekontrakter, inkludert "bot" hvis hunden brukes i avl.
×
×
  • Opprett ny...