Jump to content
Hundesonen.no

CJA

Medlemmer
 • Content Count

  131
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

67 Excellent

About CJA

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Schnauzer
 • Mine dyr
  Alfa

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja ikke sant! Takk for svar 🙌🏻😃
 2. Takk for svar! Jeg sitter her å vurderer å ta en slik utdanning. Har sett på opplegget til både Nordisk hest - og hundeterapiskole og Nordisk Hundemassasjeskole. Foreløpig liker jeg opplegget til Carmen best med tanke på at det er modulbasert og noe rimeligere enn NHT. Jeg har litt reisevei fra Nord-Norge så er litt usikker på logistikken for å komme seg til undervisningsstedet og overnatting. Om du er kjent i området, har du noen tips? Jobber du fulltid med massasje/rehabilitering?
 3. Hei! Noen her som har tatt utdanning innenfor rehabilitering, massasje, laser osv på hund? På hvilken skole tok du utdanningen? Ellers andre ting som er nyttig å vite for noen som vurderer en slik utdanning?
 4. Har ingen erfaring med fôret, men ut ifra næringsinnhold og ingredienser, er det ikke det det værste fôret du kan gi etter min mening. Lavt karbohydrat innhold. Ingen hvete eller belgfrukter, men inneholder en plass mellom 9-19% potet, mais og kyllingfett.
 5. Tursele fra Minipina 👌🏻
 6. Har planer om å investere i balanseplattformer, men aner ikke hvor det er best å kjøpe og hvilket merke? Vet egentlig kun om FitPaws og Kruuse.
 7. Gir min 8,5år gamle tispe Senior fra Norsk dyrehelse, Onychotin og Skin & Coat fra Nutrolin pga kloløsning/SLO.
 8. Hun om Hund har nylig hatt et foredrag "FredagsRåd" angående passeringsproblemer. Verdt å få med seg.
 9. Virker som en hund med mye smerter. Håper du får en full sjekk av veterinær så snart som mulig.
 10. Innlandet Hundesenter sin utdannelse er rettet mot atferdsproblemer hos hund (i grove trekk). Og er modulbasert. Jeg har tatt modul 1 av 4. Så du bør tenke va du vil bruke utdannelsen til. Konsultasjoner med eiere som har "problemhunder" eller ønsker du å holde valpekurs/hverdagslydighetskurs?
 11. Forsikring er lurt å ha ?
 12. Original BGB krok! Lager bånd selv av paracord siden jeg aldri finner lange nok bånd med BGB krok.
 13. Jeg ville ikke sett på det som hjemmealenetrening, men det er jo god trening for valpen å slappe av og sove uten å ha noen i samme rom. ?
 14. Kan trygt si at schnauzeren ikke er førerorientert. De kan være meget egenrådige og selvstendige. Man bør belage seg på en del pelsstell også.
×
×
 • Create New...