Gå til innhold
Hundesonen.no

Carolineee

Medlemmer
  • Innholdsteller

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    Chihuahua

Nylige profilbesøk

663 profilvisninger

Carolineee's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det gjør de, de dekker keisersnitt så lenge tispa har hatt en naturlig fødsel først
  2. Det var vetrinæren min som sendte det inn, så tror det går veldig fint.
  3. Jeg har en tispe som har tatt keisersnitt, og dette er noe forsikringen min egentlig ikke dekker på min rase. Jeg sendte alikevell inn til forsikringselskapet i håp om å få tilbake noe, og fikk brev i posten om at dette er noe de ikke dekker. I dag fikk jeg mail med oppgjørsbrevet som dekket hele summen og jeg fikk også pengene inn på kontoen bare minutter senere. Jeg vil jo tro at dette er en feil fra dems side? Da jeg har snakket med de flere ganger og fått på brev at de ikke dekker denne hendelsen. Så spørsmålet mitt er; hvis det er tilfelle at de har gjort en feil, kan de da forlange beløpet tilbake igjen?
  4. Hei! Har vært å parret tispen min denne uken, og lurte på et parr ting angående dette. Vi var der på dag 11 og dag 13, hun stilte seg opp begge dagene og alt gikk som det skulle. Men når de sto i "heng" så vred hun seg liksom unna, selvom jeg satt ved siden av og koset med hun. De sto derfor ikke i heng mer enn 2-4 minutter noen av dagene. Men virket som har var ferdig når han trakk den ut, men andre dagen var den lenge ute etterpå før den gikk inn. Noen som har noen erfaringer med dette? Hva er sannsyligheten for at hun er drektig selvom? Også kommer mitt andre spørsmål: Hvilken dag regner man fra i forhold til fødsel, er det første dagen med parring eller andre? også ser jeg at det er normalt for chihuahua og føde fra dag 63 +-2 dager, hva er deres erfaringer med dette? Noen som har opplevd at de kommer tidligere enn det?
  5. Hei! Jeg solgte en valp for noen uker siden som nå er godt over 4 mnd. Jeg har hatt en åpen dialog med valpe kjøperne siden de kjøpte han, og alt har gått fint. De har hatt problemer med litt tissing inne, men ellers har alt vært bra. Vi ble opplyst om allergi når de kjøpte han, og de fikk ha den på prøve 3 dager, noe som gikk veldig bra og de ønsket valpen, og hørte ikke noe mer om dette. Men nå flere uker senere har det seg sånn at hun ønsker nå å levere tilbake valpen pga allergi. Vi må jo da eventuelt ta tilbake valpen, for valpen sitt beste. Men har hun da krav på å få tilbake hele kjøpssummen? Prøvd å lest til om dette, men det er jo ingen mangler eller sykdommer på hunden. Og eventuelt hvor mye av 10000,- bør jeg da gi tilbake?
×
×
  • Opprett ny...