Gå til innhold
Hundesonen.no

Catva

Medlemmer
  • Innholdsteller

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

881 profilvisninger

Catva's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

3

Nettsamfunnsomdømme

  1. Har en Mittelspitz valp som jeg skal kjøpe bilbur til. Kan noen hjelpe meg på mål på buret jeg skal kjøpe? Hunden blir 34 cm høy(+-4cm).
  2. Takk for alle svar. Som førstegangs hundeeier er det mye å sette seg inn i. Forstår at folk har ulike meninger omkring dette emnet, men syns det e sårt når en kommer med sure/frekke kommentarer. Forklar meg heller hvorfor dere er imot bur, slik at jeg kan ta et valg utifra det :-) Vi har katt, så for vår del må vi sikre ting her hjemme slik at katt og hund blir vant til hverandre og har det trygt begge to. Det blir nok til at hunden får være i gangen oppe, og at vi venner den til å sove i bur om natta(med åpen dør) Buret skal være en god og trygg plass hvor valpen kan trekke seg tilbake :-)
  3. Supert. Takk for svar. Vurderer å ha hunden løs i en liten gang, og at han bare sover i bur. Greit å ha et bur som vi kan ta med oss, slik at det er trygt for hunden og sove på andre steder enn hjemme.
  4. Heisann. Som ny og uerfaren hundeeier lurer jeg på hvor stort et Innebur bør være? Vi skal ha hund av rasen Mittelspitz, og den blir ca 34 cm høy. Vil at hunden skal være i buret mens vi er på jobb. Bør jo få plass til å bevege seg litt i buret tenker jeg :-) Tar også imot tips til hvor en kan kjøpe rimelige og greie bur.
  5. Catva

    Morgentur

    Hvordan gjør dere med lufting av hund om morgenen? Vi er i gang med anskaffelse av en Mittelspitz. Lurer på om det er mulig å slippe den ut på terrassen for å tisse før jobb, og gå god tur på ettermiddag/kveld?
  6. Så utrolig kjekt med mange fine forslag med hunderaser. Men, er vi gal om vi får oss hund når begge oss voksne er i full jobb, og har barn på 3,5 og 6 år?
  7. Heisann Ninja. Takk for svar. Var inne og kikka/leste om finsk spisshund, og det virka som en kjempefin hunderase. Rolig og godt lynne :-)
  8. Vi har lurt litt på japansk spisshund, men vet at den kan være litt skvetten av seg. Ellers så er jo JRT også en fin hund.
  9. Moderat med tur for min del er kanskje en times tid, sånn ca. Men kjekt om hunden kan være med på lengre turer på fjellet.
  10. Heisann. Vi ønsker oss en hund som krever moderat med tur. Kommer nok til å bli en del turer på asfalt og grus, men også noen mindre fjellturer. Vil ikke ha en hund som må friseres, men litt børsting kan vi klare :-) Vil gjerne ha en hund som er vennlig ovenfor både mennesker og andre hunder. Vi jobber begge oss voksne i huset her, så hunden må kunne være alene fra 8 til 4 hver dag. Hunden må også tåle litt fra ungene i huset, for det er viktig at også de blir deltakende med vårt nye familiemedlem.
  11. Heisann Ninja. Tusen takk for svar. Merker at jeg er ny i dette "faget", hehe. Vi ønsker en hund som krever moderat med tur. Blir nok en del asfalt og grusturer. Vi har mye fjell og topper rundt oss, så kjekt om hunden kan være med på små fjellturer. Fint om det er en rase som ikke krever så mye pelsstell, har ikke lyst til å måtte frisere hunden. Også må den selvsagt tåle en støyt, for det skal være vel så mye glede for ungene med hund som for oss voksne. Vi jobber fulltid, så hunden må kunne være alene hjemme ca 8 timer daglig :-)
  12. Vi er en barnefamilie med tre små barn. Ønsker oss en middels til liten hund. Har ikke hatt hund før, så aner ikke hvor vi skal begynne å lete i jungelen av hunderaser. Noen som kan hjelpe oss litt på vei?
×
×
  • Opprett ny...