Gå til innhold
Hundesonen.no

Kristine1

Medlemmer
  • Innholdsteller

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Kristine1

  1. Har bygd opp med isoporplater under buret, for å få opp burdøra på bil med dørterskel. Funket fint. Buret sto veldig stødig, godt stroppet fast i lastekroker på alle sider. Kunne ikke lastet noe oppå det uansett, for da hadde blitt liggende løst og kunne blitt kasta hit og dit.
  2. Hei! Jeg fant ut siden det er usikkert hvor lenge jeg blir, og muligheter for å få tak i dyrlege underveis, at jeg tar den 28 dagers greia. Så har gitt én behandling i dag, også ny på torsdag. Så kan vi dra frem og tilbake innen 28 dager. Tusen takk for svar og hjelp alle
  3. Hei! Skal ut å reise med hunden min. Den er vanlig vaksinert, rabiesvaksinert, chipet og har pass. (Noe annet jeg har glemt)? Så kommer spørsmålet om ormekur. Leser meg ganske grønn rundt omkring på nettet og Mattilsynets sider. Planlegger å dra søndag, og være tilbake innen onsdag, altså 5 dager. Hvordan bør jeg ordne det med ormekur da? Skal kjøre bil, og gjennom Sverige begge veier. Tispen skal på paringstur, og har fått frarådet den løsningen hvor man gir 2 ganger med noen dagers mellomrom som gir en varighet på 28 dager, da noen mente den typen hadde ført til abort av foster. Hva tror dere?
  4. Så fine hunder dere har, både engelsk setteren og pointeren! Flotte bilder. :D
  5. Hei! Lenge siden noen sist skrev i tråden her. Siden jeg er ny her inne må jeg jo presentere min jakthund. En grosser münsterländer tispe snart 5 år. Brukes på fuglejakt, trener også litt apport, lydighet, agility, kløv, trekk, spor og forskjellig med henne. Fantastisk rase! Blir klart en grosser på nytt igjen neste gang!
  6. Vom-produsentene anbefaler å tilsette litt raspet gulrot sammen med porsjonene hvis man opplever at hunden blir hard i magen av det. Prøvd det? Ellers støtter jeg rådet om å vente litt med å gi noe som helst til diarén gir seg, og så koke litt ris og gi sammen med fiskeboller til det stabiliserer seg.
  7. Jeg fikk løst problemet med å legge to isoporplater under på tilsammen 10 cm. Fått stroppet buret fast også. Også er det plass til en del ting på siden av buret også, så føler jeg fikk utnyttet plassen. Den så jo grei ut den grinda/skilleveggen Siri-Eveline!
  8. Takk for svar begge to. Jeg tenker jeg prøver med isoporplater og eventuelt noe annet først. Også har jeg bestilt Alternativ 1 av de to mattene for å rulle ut over dørterskelen. Tips: kjøpte på NKK sin nettbutikk: de har gratis frakt.
  9. Takk for svar! Fikk tips fra et annet forum også om å bygge opp under, f eks med isopor. Så det skal jeg nok få ordnet på et vis Og mange muligheter for å feste buret i de ulike festekrokene, så tror det ska gå fint. Ellers vil jeg ha Variocageburet med meg i neste bil. Er veldig fornøyd med det!
  10. Hei! 1. Vurderer å kjøpe Skoda Octavia stasjonsvogn. Den har nedfelt bagasjerom, en slags dørstokk, sånn at det blir litt vanskelig å åpne burdør som går ut og bak. Men tenkte det kunne være mulig å bygge opp under buret slik at det ble i høyde med dørstokken. Noen som har løsninger/forslag på det? Har allerede et Variocage bur (med lav dør), og ønsker ikke selge det. På bildet ser dere den kanten som går ned til gulvet. 2. Tenker å kjøpe sånn matte for å rulle ut når hunden skal inn og ut av bilen. Noen som har erfaring med en av disse og vet om de er greie? Alternativ 1 eller Alternativ 2 (litt billigere).
×
×
  • Opprett ny...