Jump to content
Hundesonen.no

Jompa

Medlemmer
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

27 Excellent

About Jompa

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Nova Scotia duck tolling retriever

Recent Profile Visitors

1376 profile views
 1. Gjerne det Noe spesielt sted du kunne tenke deg å gå tur?
 2. Har du tid/lyst til å gå en tur for eksempel nå på torsdag ettermiddag? Jeg kan godt komme til Flatåsen (har ikke vært der før , men vil gjerne sjekke ut området )
 3. Så bra! Jeg har heller ikke bil, så må også busse Neste uke har jeg mulighet på hverdager etter kl. 16, og når som helst på dagen i helga. Noen andre som vil være med?
 4. Noen som har lyst til å være med på tur i nærmeste framtid ?
 5. Hei! Vi vil også gjerne være med på tur, hadde vært fint å få trent på å gå tur uten å hilse på andre hunder Jeg har en 5 mnd. gammel tollervalp.
 6. Jeg synes det blir best når potetene er høvlet i tynne skiver med ostehøvel. Tar litt lenger tid enn når man skjærer potetene i skiver med kniv, men så trenger de heller ikke så lang tid i ovnen for å bli gjennomstekt. Jeg høvler altså potetene i tynne skiver, legger poteter og revet ost (jeg bruker sånn Jarlsberg-og Norvegia-blanding) lagvis i en ildfast form med salt og pepper oppå hvert lag, før jeg har over fløte sånn at det nesten dekker potetene. Avslutter med et passende tykt lag med ost på toppen. Noen ganger blander jeg også inn litt høvlet sellerirot og hvitløk også, for litt mer
 7. Tusen takk Jeg studerer ved NTNU. Eller; studerte! Nå er jeg jo faktisk ferdigutdanna, for en deilig følelse
 8. Tusen takk Innenfor biologi (økologi)
 9. Jeg fikk A på masteroppgaven min Nå er jeg litt overrasket og veldig glad!
 10. Jeg var i Kroatia (Pula) i begynnelsen av april i fjor, og da var det i hvert fall shortsvær på dagtid. Veldig behagelig sommertemperatur, sånn helt akkurat passe varmt. Utover kvelden ble det imidlertid ganske kaldt.
 11. Jeg har en bachelor i biologi fra UiT, og tar når master ved Ntnu. Jeg er fornøyd med utdanningsvalget mitt, og synes biologi er et veldig spennende fag. Men det er også et veldig bredt og omfattende fagfelt, og man må gjennom ganske mange forskjellige typer (overfladiske) fag i bachelorgraden før man kan velge studieretning. Jeg valgte meg økologi som studieretning, og syntes for eksempel ikke at celle-og molekylærbiologi og kjemifagene var spesielt kule, men i etterkant innser jeg jo at det var lurt å ha lært "litt om alt".
 12. Jompa

  Kanintråden

  Jeg har i hvert fall sett at noen avdelinger av Dyrebeskyttelsen søker fosterhjem for kaniner. Vi fikk en av kaninene våre fra Dyrebeskyttelsen, og da hadde han bodd i fosterhjem i en periode.
×
×
 • Create New...