Gå til innhold
Hundesonen.no

lenny

Medlemmer
  • Innholdsteller

    53
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av lenny

  1. Ikke noe i Vestby så vidt jeg vet, dessverre. Det var planer om å bygge en hundepark men jeg tror gjerdet var for dyrt Hundehjørnet i Ski er det nærmeste jeg vet om, men tror det fins også et inngjerdet areal i Drøbak.
  2. Skal vi prøve en gang til i år? Lenny gleder seg
  3. Takk for svarene deres! Slikt ligger han akkurat nå...
  4. Hei! Jeg har et spørsmål angående hund og vedovn Vår blandingshund Lenny (2.5 år, Labrador/Buhund/Border Collie) elsker å ligge foran vedovner. Han ligger på sofaen hele dagen, men med en gang jeg fyrer på ovnen legger han seg foran. Ovnen i stua har døra sirka 40cm over gulvet, så at det er ikke super-varmt på gulvet foran ovnen. Ovnen i kjelleren derimot har mye mer effekt og ligger lavere. Det er ekstremt varmt i nærheten av denne ovnen, men Lenny legger seg dit også. Pelsen blir veldig varmt og Lenny er helt avslappet. Jeg synes det er skummelt og tvinger ham da å flytte seg til et annet sted. Spørsmålet er: Kan jeg stole på at hunden selv vet hvor mye varme han tåler eller kan det bli farlig når han ligger for nært ovnen, uten at hunden merker det? Edit: Jeg har dessverre valgt feil kategori er det mulig å flytte denne tråden? Evt admin/moderator?
  5. Tusen takk for mange gode tips! Da forstår jeg at elghund er kanskje mindre egnet som kompis til Lenny, og at en buhnd trenger innkallingstrening fra dag 1. Skulle gjerne ha en omplasseringshund, så gjerne si ifra hvis noen vet om en hund som kunne passe Det haster ikke. Det ser ut som om Lenny også har arvet selvstendigheten fra sin buhund bestemor (eller bestefar). Han holder seg hovedsak i nærheten når vi er på tur og kommer på innkalling i 90 % av tilfellene (godbiter er obligatoriske!). Men det virker som om han hver gang vi roper eller gir ham beskjed til å gjøre eller ikke gjøre noe vurderer om han synes det vi sier gir mening og må følges Han løper etter vilt (eller egentlig alt som beveger seg) når han ser det, men bare maks noen hundre meter, og så kommer han tilbake Når det gjelder lukt er det i hovedsak andre hunder han er interessert i.
  6. Hei! Jeg har en 2 år gammel blandingshund "Lenny" (mor er labrador, far er border collie/buhund) og vurderer å ha en hund til. Lenny ligner mye på en labrador, men jeg synes han også viser noen buhund-egenskaper, f.eks. varsling (bare hjemme!) ved syn av skumle ting som rulleskiløpere, joggere, fotgjenger med barnevogn osv. Vi bor rett ved skogen med masse rådyr, elg, rev, grevling, osv. Den siste tiden har vi sett/hørt mange hunder som var på jakt (alene) i flere dager før eierne endelig fikk tak i dem I denne sammenhengen fikk jeg hilse på en norsk elghund og ble nesten litt forelsket i denne hunden... Jeg synes både buhunder og elghunder er absolutt nydelige, men jeg vet ikke mye om dem, bortsett fra det jeg kan lese på nettet. Størrelsen og "typen" tror jeg kunne godt gå sammen med Lenny, men så kommer spørsmålene: Kan en typisk buhund eller elghund trives som familiehund med gode lange turer pluss hodetrening (evt litt rallylydighet) eller må den brukes til jakt for å være glad? Kan den gå løs i skogen med mange spennende lukter? Hva skjer når en elghund (eller buhund) ser en elg? Angriper den elgen? På forhånd mange takk for innspill! Hilsen Anna
  7. Skal vi sikte på en ny treff, kanskje i starten av neste uke? Det er vel ikke lenger så varmt men forhåpentlig varmt nok Kanskje @Polfarer har lyst å være med denne gangen?
  8. Har markert parkeringsplassen og bussholdeplassen på kartet: http://kart.finn.no/?lng=10.67144&lat=59.58602&zoom=16&mapType=normap&markers=10.66851,59.58698,r,Her+til+venstre|10.65944,59.58353,r,Parkeringsplass Hvis du kommer med bil går det en ganske smal grusvei ned til stranden direkte ved bussholdeplassen "Emmerstad". Den følger du ned til parkeringsplassen og derfra fins det minst to stier ned til stranden. Vi kan gjerne møtes ved p-plassen, da kan hundene kanskje først hilse på hverandre.
  9. Mandag kveld passer bra! Har dessverre bare vært der en gang før. Det var en søndag ettermiddag tror jeg og ikke mye folk der, men da har det ikke vært så varmt og ikke ferietid Men kl 20 høres bra ut. Da er det kanskje ikke så mange barn som er i fare for å bli hilst på av en stor våt hund...
  10. Så bra Kanskje søndag eller mandag kveld? Eller om morgenen kanskje. Nå f.eks. er det 9:30 og allerede ganske varmt. I hvert fall helst når der ikke er så mange badegjester. Lenny er svært opptatt av alt som skjer rundt ham og løper gjerne bort til mennesker og andre hunder...
  11. Nå har endelig fintværet kommet til oss Har dere lyst og tid til å dra til stranden en av de nærmeste kveldene?
  12. Når det er varmt går det jo an å ta turen om kvelden, f.eks. rundt kl 18 eller senere. Det trenger ikke nødvendigvis være en helg. Vi bor i Ås/Kroer og kjører rundt 20 minutter til stranden, så vi er gangske fleksibel og tar turen gjerne flere ganger i tilfelle vi ikke finner en tid som passer for alle
  13. Sa fint Da får vi håpe at det kommer litt fintvær i løpet av de neste ukene! Gjerne kom med forslag når det passer for dere to.
  14. Noen som har en trivelig og vannglad hund og lyst på en kort badetur? Lenny (Labradorblanding) er veldig glad i vann og andre hunder. I går var vi ved Emmerstadbukta og syntes det er et fint sted. Spennende å se hvordan han klarer seg med andre hunder i vannet
  15. lenny

    Rallytrening i Oslo

    Flott! Da ses vi kanskje!
  16. lenny

    Rallytrening i Oslo

    Hvor er det dere trener? Vi bor i Ås og er ikke veldig kjent i Oslo ;)
  17. Det blir vanskelig for meg på ukedager men kanskje vi får til en tur en gang etter jul. Da har evt @Melgu også lyst å være med? Bare si når det passer for dere :)
  18. @Retrieverglede Har du lyst på en tur i helgen?
  19. @Melgu Ja, kl 13 går bra, men kl 12 er like godt, hvis det passer bedre for dere. Det skal jo regne litt om morgenen men bli fint etterpå. Vi er to tobente og en sort, mellomstor firbent med hvitt bryst og hvite labber.
  20. Det er helt forskjellig. Noen ganger er det tre-fire hunder samtidig og noen ganger er der ingen hunder i det hele tatt. Jeg tror den faste gruppen møtes hver dag rundt kl 16. Hvis du ikke vil gå dit kan vi godt møtes et annet sted. Bare si ifra!
  21. Når det er fint vær er vi også der neste helg! Bare si ifra hvilken dag som passer bedre for deg :)
  22. @Retrieverglede @Melgu Flott! Hva med et forsøk på lørdag? Som sagt frykter jeg at Lenny kan være litt opptatt av tispa og da blir det kanskje også slitsom med tur. Men vi får se! Vi kunne f.eks. møtes på hundehjørnet rundt kl 13 eller litt tidligere?
  23. Så fint Lenny er en snill blanding av labrador, border collie og buhund på rundt 16 måneder. Han er glad i å leke og å løpe, men i det siste oppdaget han sin interesse i tisper, noe som kan være litt slitsomt. Når damene setter ham på plass med en gang går det bra, ellers kan det bli mye snusing og ende med irriterte damer som prøver å bli kvitt ham. Hvis du/dere har lyst, kunne vi møtes på hundehjørnet en gang og se om de går godt overens og da eventuelt gå en liten tur etterpå?
  24. Hei! Vi bor i Ås, men drar til Hebekkskogen (Ski) nesten hver helg. Vi tar ofte turen til Stuene men har veldig lyst på å oppdage flere turer. Bare si ifra hvis du har lyst å være med! Lenny og Anna
×
×
  • Opprett ny...