Jump to content
Hundesonen.no

anebamptonkarlsen

Medlemmer
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by anebamptonkarlsen

 1. Hehe! Så gøy å se at den når ut til folk. Hun er nå solgt og ble i dag hentet av sin nye familie! Må innrømme at det var litt ekstra vondt å sende henne avgårde da hun var den siste i kullet som ble solgt. Har fortsatt igjen Beast her hjemme da. Han er solgt, men blir ikke hentet før 2. april. En skikkelig kul kar! Moro å ha han igjen et par uker til!
 2. Da er det bare Cindy igjen som fortsatt leter etter sitt nye evigvarende hjem. Hun er snart tre mnd. gammel og dermed veldig klar for verden. Hun er en trygg og god jente, som er aktiv og utforskende slik valper skal være. Hun er også veldig kontaktsøkende og kosete, og utrolig smart og lærevillig. Den som får Cindy som sitt nye familiemedlem er heldig! Ta kontakt ved interesse: 92 42 34 96. Les mer om Cindy her: http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=72679989&ref=ads&myad=72679989
 3. Cindy leter fortsatt etter sitt nye evigvarende hjem. Hun er snart tre mnd. gammel og dermed veldig klar for verden. Hun er en trygg og god jente, som er aktiv og utforskende slik valper skal være. Hun er også veldig kontaktsøkende og kosete, og utrolig smart og lærevillig. Den som får Cindy som sitt nye familiemedlem er heldig! Ta kontakt ved interesse: 92 42 34 96. Les mer om Cindy her: http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=72679989&ref=ads&myad=72679989
 4. Hehe! Der kan jeg ikke hjelpe deg desverre... Mine to voksne whippeter skal ingen steder
 5. Disse to herlighetene leter fortsatt etter sine nye, evigvarende hjem. Charming "Charm" (hann) og Cinderella "Cindy" (tipse). Ta kontakt på mail: bampton.karlsen@hotmail.com eller tlf.: 92 42 34 96 ved interesse. Annonsen finnes også på finn.no.
 6. Å Tusen takk! Går litt fort i svingene her innimellom... Hehe! Ja, jeg også synes blisset til Cindy er helt fantastisk Alle valpene i kullet ble brindle, men i ulike farger. Veldig gøy!! Alt fra lyse til mørke. Hehe! Det er bare å gi beskjed om du er interessert
 7. Valpene etter INT.NO.SE.CH. Siprex Didrik og Pearl´s Legacy´s Back In A Flash er nå snart 7 uker gamle. Det er trygge valper som begynner å bli klare for verden! Fire av dem er reservert, mens to (en hannhund og en tispe) er fortsatt ledige til riktig hjem. (Se bilder under). Ta gjerne kontakt ved interesse eller for en hyggelig hundeprat. Annonse kan sees på finn med finnkode: 68047445 Vakre Charming "Charm" og Cinderella "Cindy". Hannhund og tispe av rasen whippet fortsatt ledige til riktig hjem. Charm, da han var 5 uker gammel Cindy, da hun var 5 uke
 8. Fineste Charming "Charm" og Cinderella "Cindy" :wub: Smelt.

  Hannhund og tispe fortsatt ledige til riktig hjem, ta kontakt ved interesse. 

  IMG_9174.thumb.JPG.fe8fcadc25527054a8a93

 9. Se så nydelige!! Charming "Charm" og Cinderella "Cindy" (hannhund og tispe) er fortsatt ledige til riktig hjem. De to siste ledige i kullet.
 10. På søndag var valpene 5 uker gamle! Belle (tispe ledig til riktig hjem) Jasmine "Jazz" (reservert) Beast (hann ledig til riktig hjem) Cinderella "Cindy" (tispe ledig til riktig hjem) Charming "Charm" (hann ledig til riktig hjem) Tiana (reservert)
 11. Selv om det kribler i fingrene etter å beholde selv, så skal jeg nok ikke det desverre. Av praktiske årsaker da jeg fortsatt er deltidsstudent (lommebok deretter) og ikke har jeg billappen enda heller. Så da holder det med to whips. Så to av tispene er lovet bort. Selv har jeg jo falt helt pladask for Charm. Og har såå lysst til å beholde han i familien, men må beherske meg! Hehe!
 12. Charming syntes at leverpostei var snadder. Lille sjarmøren.
 13. I dag er valpene 4 uker gamle! Prøvde meg i den anledning på oppstillingsbilder av gjengen. Ikke alle som var like interesserte i å stå pent, og ikke er jeg noen dreven fotograf heller, men syntes resultatet ble bedre enn forventet. Noen bedre enn andre, selvsagt. Hehe! Men en ting er sikktert, de har sjarmert meg i senk ihvertfall. Herlige, søte, morsome, rampete små vesener! Jasmine "Jazz" Charming "Charm" (ledig til riktig hjem) Beast (ledig til riktig hjem) Belle (ledig til riktig hjem) Tiana (ledig til
 14. Hehe! Tusen takk! Bare å si ifra. Haha, jeg kjenner til følelsen.
 15. Ja, han var nydelig! De kommer nok til å forbli mørke tror jeg, men etterhvert som de vokser seg større vil nok det komme frem mer av brindle-tegningene. Tror jeg. Men jeg er ikke helt sikker, så jeg er like spent som deg! Gleder meg til å se selv. Hehe! Ja, prøver å oppdatere så ofte jeg får tid. Er nok å gjøre med 8 hunder i hus, alle som vil, forståelig nok, komme å få litt valpekos, eksamen osv. ... Men det er VELDIG gøy, og så utrolig koselig!
 16. Valpekos. I helgen er niesene mine på overnattingsbesøk, og det er stor stas med valper. Nå har alle valpene åpnet øynene, og tatt sine første skritt. De er enda litt vanglete, men det går fremover. Kjempe gøy å se utviklingen dems! Under følger noen bilder fra helgen. Og med det ønsker vi, både to- og firbente, alle en fortsatt god helg.
 17. Ja, disney prinser og prinsesser. Hehe! Har Disney-tema på alle hundene mine også, også de jeg har hatt. Den første jeg hadde het Alice, også nå har jeg Bianca og Ciara. Fra Alice i eventyrland, Bernard og Bianca og Ciara fra Løvenes Konge 2. Hehe! Valpene har to navn på papiret da, der alle starter med ulike adjektiv på A. Og ja, de vokser veldig fort, så jeg nyter tiden nå.
 18. I dag har noen av valpene åpnet øynene. To ser ut som kinesere da de bare har åpnet øynene sine halvveis, og to har åpnet helt, mens to har bestemt seg for å vente litt til med å se verden. Beast, den første til å åpne øynene for å se verden.
 19. Med veldig mye fokus på B og valpene, er det en som kjeder seg litt om dagen og skulle gjerne ha lekt litt med både den ene og den andre i valpebingen. Det vil ikke B ha noe av, så til gjengjeld får C ekstra mye kos. :wub: Fineste lille kengeru ninjaterror.

  IMG_8252.thumb.JPG.51445bc30d2debc03aefe

×
×
 • Create New...