Gå til innhold
Hundesonen.no

ruby13

Medlemmer
  • Innholdsteller

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Hunderase
    Bøllefrø

ruby13's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk for svar alle sammen. Mener du at det slik at Blå staffer er mer sannsynlig å få hudsykdommen CDA? Det viste jeg i hvert fall ikke. Forsto det slik at hun er villig til å importere. Det er ikke umulig å skaffet seg en frisk blå staff, men det kan jo hende at hun må reise ett stykke eller stå på lang venteliste. Men det er hun vel klar over. Hva som er ettertraktet på utstilling er ikke nøye, da hunden hovedsakelig blir en aktiv familiehund. Men er det ingen som vet av noen oppdrettere hun burde kontakte?
  2. Hei! Jeg har ei venninne som endelig har fått "godkjent" av huseieren at hun får lov til å ha hund i leiligheten hun bor i! Hun har alltid hatt lyst på en Blå Engelsk Staffordshire Bull terrier, men vet ikke hvilken oppdretter hun skal velge. Har dere noen oppdrettere å anbefale? Hun reiser gjerne for å få "kvalitet". Og hun kan gjerne vente 1år på ett kull med supre små blå valper. Hun har ingen spesielle krav annet at den må være blå, og at den må komme fra friske linjer, så helst en oppdretteren som avler på helse forran eksteriør. Valpen vil vokse opp å bli en familiehund. Hun vil gjerne prøve seg på utstilling og spor, men har ingen mål hun ønsker å nå. Håper det er noen staffe experter her!
  3. Okei takk, da lærte jeg noe nytt i dag også! Da må jeg bare finne ut hvor mye penger jeg vil legge i det. Siden jeg aldri har prøvd det før kan det jo være at det ikke er noe for meg? Er vel mye teknikk?
  4. Hei! Jeg tenker på å kjøpe meg ett tegnebrett, men jeg aner ikke hvilkne spesifikasjoner jeg skal se etter.. Noen som har peiling!? Ser at Wacom Intuos Pro M ( https://www.komplett.no/wacom-intuos-pro-m/795932 ) er en del dyrere enn Wacom Intuos Pro S ( https://www.komplett.no/wacom-intuos-pro-s/795928 ), hvorfor det liksom? Jeg skal kjøpe tegnebrettet til hobby bruk. Jeg har aldri prøvd å tegne med ett tegnebrett før så dette kan bli spennende, men jeg har tegnet masse på papiret, og litt med mus i adobe photoshop da. Så hva anbefaler dere? (Ønsker ikke å bruke en formue )
  5. Tusen takk for svar! Da virker det som at det er veldig greit å føre hunden inn og ut av landet så lenge man har alle papirer og vaksiner i orden. Men høres litt skummelt ut med alle de løse hundene og de andre småkrypene.. Da får jeg kontakte en veterinær angående vaksiner, de bør vel ha oversikt over hva hunden min må ta.
  6. Hei! Jeg vurdere å bo ett år i Spania og ønsker å ha med meg hunden min det året. Noen som har erfaringer med dette? Hvordan er hundemiljøet der liksom? Jeg har søkt litt på Mattilsynet sine sider, og det virker som hunden kun trenger vaskiner, pass og ID-merking får å kunne reise nedover. Men må hunden eventuelt ha karantenetid når jeg skal tilbake igjen til Norge?
  7. Nydlig! Neste gang blir det nok en Staff på meg også.
×
×
  • Opprett ny...