Gå til innhold
Hundesonen.no

Tia88

Medlemmer
  • Innholdsteller

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Tønsberg
  • Hunderase
    Borador, Staffordshire Bull Terrier
  • Mine dyr
    Billy og Sika

Tia88's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

3

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk for rask svar , blodprøver er tatt for å utelukke det ene og det andre, får svar på mandag. Billy spiser Norwegian Polar, og har gjort det siden vi fikk staffen i huset, rundt påsketider i år.
  2. God kveld Blandingshunden vår har vært helt ekstrem med slikking på poter, kløing og mistet pels rundt øynene de siste 5 ukene. Trodde først det var fordi han har badet så mye i havet i sommer. Vi var hos vetrinæren på mandag og det ble konkludert med allergi. Mest sannsynligvis pollen / midd. Har lest mye på nettet de siste dagene (farlige greier), og noe som vetrinæren også bekreftet, det er dyrt å behandle hunden med vaksiner. Da allergien er en kronisk sykdom som forverres og hunden trenger livsvarig behandling. Ulike mennesker har dratt meg i forskjellige retninger i det siste. Noen sier at det ikke er humant å la hunden forsette å leve og andre har tipset meg om Homeopati/akupunktur. Er det noen som ønsker å dele sine erfaringer rundt dette temaet? Har noen forsøkt homeopai? På forhånd takk for svar:-)
  3. Jeg og Billy er stadig i Stokke hundepark og leker:-) Billy er en hund på 35kg, men veldig snill og god, snart 1år og 3måneder.
  4. Det går som regel bra, men greit å følge om hunden oppfører seg annerledes eller ikke får bæsjet. Var du forresten fornøyd med boken 100% hverdagslydighet?
  5. Vi har kjøpt det meste fra biltema, regndress, refleksjakke, sporline, leker, seng, godbitveske, drikkebeger til tur og kobbel. Senga den ble tygd i stykker rimlig raskt, så likegreit at den var billig. Kobbelen er jeg fornøyd med, jeg kjøpte først en som var dyr og i lær, men den ble revnet i "håndtaket" så da kjøpte jeg en fra biltema. Sporlina var veldig stiv og uhåndterlig i begynnelsen, men etterhvert som den ble brukt og ble våt så ble den fin, gikk greit å kveile den sammen etter bruk. Lekene de blir tygd i stykker utrolig raskt, men blir de dyre lekene også. Regndekket og refleksen brukes daglig, og fungere supert for Billys bruk konklusjonen min er vel at Biltema funker fint. Ellers så har plantasjen billig utstyr også, den nye hundesenga er derfra.
  6. Gratulerer med ny valp Vi skal også få en Staffordshire Bull terrier, men må vente helt til 17.april. Hun skal hete Shika Hvilke forbredelser gjør du/dere før valpen kommer i hus? Jeg gleder meg til å handle inn hundeseng, halsbånd og diverse
  7. Takk for tilbakemeldingene deres, kjekt å vite hva andre tenker ang oppdragelse av hund og boken til Nordenstam
  8. Da er det jo absolutt bra at jeg har lånt mange bøker Skal ikke være lett å være hundeier og finne svar på alt mulig rart
  9. Heisann Jeg lånte nylig flere bøker om hundetrening på mitt lokale bibliotek, for å bli en enda bedre og flinkere hundeeier. Som forventet er bøkene like forskjellig som folks meninger, og det er vanskelig å finne "svaret". Uansett, jeg leste boken" NYE du er sjefen" skrevet av Geir R. Nordenstam, gitt ut i 2005. Interessant bok, men den motsier noe av det jeg lærte på valpekurs, blant annet det med godis som belønning. Sitter også igjen med dårlig samvittighet ovenfor Billy, for at vi har gjort ting feil i han oppdragelse. Men dere som har lest boken, eller hørt om den. Hva syns dere om den? Ha en flott kveld!
  10. Tusen takk for gode råd Mari! :-)
  11. Takk for gode innspill, har du noen formening hvordan en SBT kan bli som hund nr.2 i familien? Vi har en hannhund nå, og ønsker som skrevet tidligere ei tispe. Oppdrettere vi har snakket med tidligere trodde ikke det ville være et problem, men de ønsker ofte åj selge en hund eller ti:)
  12. Heisann Etter mange samtaler og diskusjoner har vi bestemt oss for å få en hund nr.2 og valget falt på en SBT, ei tispe. Vi har snakket med andre som har hund og de har blitt helt avskrekket av valget vi har tatt. Hva skal vi med en psyko kamphund som går til angrep på alle. Jeg ble litt sjokkert da jeg ble fortalt dette, for inntrykket jeg har fått av rasen er ikke helt slik. Mine første spørsmål er hva må man passe på når man kjøper en rasehund? Sånn rent formelt, skal man få med kopi av stamtavle osv? Billy som vi har nå er en blandingshund så han var det bare å hente for en liten sum. Men nå er det snakk om 13000kr! Vi har besøkt en oppdretter på Berger, Krissvel staffords kennel, noen som har erfaring med dem? Andre spørsmål jeg brenner inne med går til de andre som har SBT eller har hatt en slik hund. Hva gjør at en SBT klikker? Er det slik at de er avlet frem til dagens dato med mye "kamphund" nykker? Hvordan er din hund?
  13. Hei Jeg er eier av en flott blandingshund av rasen Border collie, labrador og Rottweiler, han har nettopp blitt 1år. Vi vurderer nå å få oss en valp til i løpet av halvåret. Slik det var med hunden vi har nå, så fikk vi han påsken 2013, så vi hadde masse fri den første tiden. Men det er jo ikke alle som får seg valp den uken. Det jeg lurer på er for dere som har hund, hvordan var den første tiden med valpen hjemme? Tok dere for eksempel fri fra jobben 1 månede, eller lot dere valpen være alene på dagen?
  14. Tia88

    Bjeffing

    Jeg har også et problem med at valpen bjeffer (5mnd) Hvis jeg setter han i løpesnora ute, og jeg står rett i nærheten for å gjøre hagearbeid eller div. Bjeffer han, høyt og ukontrollert. Aner ikke hva jeg skal gjøre, utnom at naboene og jeg blir litt smågal. Har forsøkt å si nei på en bestemt måte og det nytter ikke å gå bort til han, fordi da blir situasjonen en lek. Han bjeffer aldri ellers. Og vi har øvd på å at han skal være alene hjemme, noe som fungerer. Noen ganger blir jeg så oppgitt, fordi jeg vet at svaret sikkert er et enkelt knept, men jeg aner ikke. Noen som har gode råd til meg?
  15. Hei. Vi har en valp på 9 uker. Og prøver å gå på do, slik at han er alene litt, men han begynner å hyle med en gang, og han slutter ikke. (har lest man skal vente med å komme tilbake når han har sluttet å hyle). Hvor lenge skal vi være sammen med han hele tiden før vi kan begynne å øve på alenetid?
×
×
  • Opprett ny...