Gå til innhold
Hundesonen.no

olga_

Medlemmer
  • Innholdsteller

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av olga_

  1. Hva hadde livet vært uten reklame? Audi reklamen jeg så her om dagen er sikkert ikke av kvalitet, samme med contenital dekk, Møllers tran og makrell i tomat er sikkert veldig dårlige produkter.
  2. Uansett til trådstarter som spurte om erfaringer rundt Labb: jeg bruker Labb sammen med v&h. Også perioder med bare Labb. Er kjempefornøyd. Før brukte jeg apetitt og var også fornøyd. Ble så nysgjerrig på Labb siden jeg hadde hørt så mye negativt om det, så jeg måtte prøve det ut og merket ingen forskjell på hunden. Bæsjen var like fast og fin. RC er vel det tørrfôret som har gitt min hund mest avføring,men det er sikkert et bra tørrfôr det også.
  3. Aldri hørt at de har hatt problemer med mugg i fôret sitt. Mugg kan forekomme i all slags mat om et eller annet skjer med emballasje eller lignende. Kjøpte en gang pizzaost med mugg i.
  4. En av grunnene til at Labb er billig er vel fordi det lages i Norge. Er positiv til kortreist mat. Det er nesten like mye "dritt" i alle tørrfôr.
  5. Tørrfôr på dagen og v&h på kvelden. Kan gå flere dager på kun labb og bæsjen er fast og fin. Har ikke opplevd det med andre tørrfôr.
  6. Bruker labb 50 % v&h 50 %. Ble positivt overrasket over det tørrfôret. Royal canin, proplan, orjien har alle gitt hunden dårlig avføring.
  7. Det finnes helt sikkert et bilde av skaden
  8. Gjør det enkelt: strøm hunden din for sau hvis det er en mulighet for at den kan jakte/skade sau. Min er det og han snur eller går i en lang bue hvis vi møter sau.
  9. En gang i skogen møtte jeg en mann med 2 schæferhunder, en riesenschnauzer og en dvergschnauzer som alle var løse. Jeg ble litt skeptisk da alle kom og omringet hunden min. Jeg slapp båndet, lot de hilse og så gikk vi videre. Etter den hendelsen tenker jeg at det er ingen hunder som bare kommer og angriper. Ofte slipper jeg bare båndet om det kommer en løs nysgjerrig hund.
  10. Litt tynnere stolper og lavere netting foran hekk
  11. Nei, gjerdenetting. 1.25 høgt. Så har jeg 1 meter høgt gjerde fra biltema foran hekken. Skal se om jeg kan legge ut bilde
  12. Jeg har satt opp ca 150 meter gjerde fra jula rundt huset. Kjøpte gjerdestolper fra felleskjøpet. Bruk spett og en stolpeslager. Få en til å hjelpe deg når gjerdet skal spikres på stolpene.
  13. 1 mnd og ingen bivirkninger her..
  14. Han er ikke redd busser, trailere, traktorer. Kan fint gå med han på fylkesveien der fartsgrensen er 80 km/t. Han reiser også med fly. Vi var i Oslo for litt siden. Han koste seg på løkka, gikk langs Akerselva. Så fikk han øye på en trikk etterhvert, d var en slitsom tur tilbake. Prøvde å sitte på en benk å ta det med ro. Stakkaren bare gjespet å skalv. Mens jeg satt å så på alle glade hundene og eierne som koste seg i godværet.
  15. Har en 2 år gammel hund som er redd tog og lyden av det. Vi flyttet fra nord-norge til sør i sommer, så han har aldri sett et tog før denne tid. Litt usikker på hvordan det første møtet var. Han reagerer med flukt og null kontakten når han hører eller ser et tog. Går vi nye steder, så virker det som om han leter etter tog og er på vakt før han finner ut at her er det allright å gå. Derimot hvis vi ser et tog, er hele turen ødelagt. Vi bor landlig til og vi kan høre godstog to-tre ganger i døgnet og såvidt se det fra huset, da bryr han seg ikke. Jeg vet rett og slett ikke hvordan jeg kan trene på denne frykten. Det er så mange fine turområder jeg ikke kan bruke på grunn av dette. Tips?
  16. Coop sitt tørrfôr optimal balance lam og ris er det eneste tørrfôret min hund ikke får løs mage av. Billig er det også!
  17. Hei!Hannhunden min på 17 mnd gir 100 prosent i alt han gjør når han er løs ute i skogen eller på fjellet. Han starter som en jetrakett, tar noen usynlige slalåmporter, runder noen kjegler som ikke er der før han avslutter med å hoppe over et liksomhinder. Sånn holder han på mens jeg bare rusler i rolig tempo. Etter en stund går dette over i stress og da er det ikke så kult å være ute på tur. Noen som opplever det samme?
  18. Hva slags sele bruker dere når hunden springer løs i langline? Jeg bruker hurtta y sele, men synes feste er litt langt oppe. Skulle gjerne hatt en sele som sitter godt med feste lenger bak på ryggen,
  19. Jeg bruker vom og hundemat 100 %kylling. Tilsetter fiskeolje. Han får kun det. Er det godt nok? Blir det for magert? Kyllingvarianten er jo egentlig et tilleggsfor
  20. Fest lyset med gaffatape hvor du vil på halsbåndet eller sele. Sitter fast og du slipper dingling og plingling.
  21. Hei! Jeg har en ettåring som ikke er helt trygg på vanlige turer. I august turte han ikke en gang å gå en runde i boligfeltet. Vi gikk samne runde flere ganger om dagen. Det gikk uker før han slappet av. Nå stortrives han på denne ruten. Men går vi et ukjent sted blir han nervøs og null kontakt. Men vi kan gå inne i byen, utenfor kjøpesentre, store bussholdeplasser, flyplasser og lignende. Der er han i sitt ess. Kontakt, spiser godbiter og logrer. Han er ikke redd biler og busser som kommer imot. Men han stopper opp hver gang et kjøretøy kommer bakfra. Han må holde øye med kjøretøyet til det har passert. Dette er utrolig kjedelig hvis vi går en lang oversiktlig strekning. Ingen godbiter i verden er gode nok da. Jeg synes det er så rart at vi kan gå inne i sentrum av byen, men ikke i et rolig ukjent boligfelt. Han har reist med fly, tog, kjører bil, store folkemengder men en tur er kjempeskummelt. Jeg vet ikke hva han er så redd for egentlig. Hvordan kan jeg trene på ikke å stoppe opp hver gang et kjøretøy kommer bakfra når ingenting går inn i hodet da?
  22. Jeg reiste med hund for første gang idag med SAS. De sjekket ikke forhold mellom bur og hund. Det var null stress. Hunden var ikke rolig ved ankomst. Det virket som han hadde sovet hele turen. Jeg var unødvendig bekymret før turen.
×
×
  • Opprett ny...