Gå til innhold
Hundesonen.no

SuperPia

Medlemmer
  • Innholdsteller

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av SuperPia

  1. Jeg endret synet på de såkalte skumle/farlige rasene når jeg fikk meg en amerikans bulldog. Nå syns jeg dogo argentino/canario, bullterrier, pitbull, rottweiler osv. Har vært bort i amstaff, rottweiler, bullterrier og de var jo overhode ikke skummel men kjempesnille.
  2. Er bare en utstilling i året for min hund (amerikans bulldog) der vi kan vinne premie men den er alt for langt unna for meg.
  3. Jeg har forskjellige måter å gå tur med hunden 1. Er vi her hvor jeg bor så går de stort set løs med mindre det er sommer å masse fugelunger/harer 2. Er vi på nye plasser så bruker jeg en grime for å føle at jeg har 100 prosent kontroll, ikke at jeg ikke har det men kommer det for eks. en katt så blir 40kg VS. 43 kg ganske heftig. 3. Går jeg med sele på henne så må hun gå pent men bruker jeg sparkesykkel/sykkel eller annet så skal hun trekke
  4. Jeg kunne kjennerelt ikke tenkt meg en småe hunder bortsett fra dvergpinsjer. Er så lett å tråkke på de/klemme de i døra Jakthund, det er ikke bare å bo for. eks i en by der man ikke kan få brukt det den er avlet opp til. Gjeterhunder, snille men den har alt for mye energi til at jeg hadde fått brukt den Mops. likte de før men ikke nå mere, det ser ut som de har sprunget i en vegg Retrivere, er få jeg har møtt som har vært snille mot mine hunder, en flat coated retriver stakk av hele tiden å kom til huset våres for å sloss med våre hunder, den pissa i hagen til bestemor rett forran blomstrene hun holdt på å fikse. Å har aldri møtt noen andre retriver raser jeg har likt. Cocker Spaniel, dummere hund har jeg aldri møtt Franks bulldog, styggere hund har jeg aldri sett, om man kunne festet flaggermusvinger i den så hadde det vært perfekt Nakehund, hørte om en som hadde så mye helseplager så jeg styrer unna.
×
×
  • Opprett ny...