Gå til innhold
Hundesonen.no

Trillian

Medlemmer
  • Innholdsteller

    355
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Trillian

  1. 5 hours ago, Wilhelmina said:

    Tja, tenkte du på noe spesielt? Jeg synes den fungerer mye bedre enn dekken i dypsnø i alle fall. Dekkenet hadde min hund en tendens til å få snø inni, det sliper hun med dressen :) 

    Fester det seg snø på dressen? Hadde en i fleece hvor snøen ble sittende på og det er jo litt dumt.

  2. 5 hours ago, Wilhelmina said:

     

    Hun fryser ikke i dag, i -8 :) Men den virkelige prøven vil jo være når det blir skikkelig kaldt, og det blir nok ikke før i februar en gang ;) Hun liker dressen i alle fall, og bare det er jo en sensasjon for hun synes egentlig sånne firbeinte dresser er grovt dyreplageri :lol: 

    Veit du hvordan den fungerer i snø?

  3. Har ikke mye erfaring med puddel (bortsett fra @enna sin lille djevel som er helt fantastisk gal, men jeg regner med hun lander litt når de slutter å fore ho med flybensin<3 ) Men jeg måtte ta med meg en fremmed mellompuddel hjem fra toget engang, da eier fikk illebefinnende og måtte hentes i ambulanse. Hunden bodde hos meg i noen døgn før familien fikk hentet den, og fy søren for en tøff/kul/søt hund. Tok alt på strak arm, veldig behagelig vesen og absolutt en rase som står på ønskelista mi. Veldig villig til å være med på både herjing og kos, lærevillig og kvikk uten å ett fnugg av forsiktighet eller utrygghet. 

    • Like 2
  4. Veldig leit det ikke skal gå an å få belønne hunden mellom funn altså... Jeg håperhåperhåper NKK gir seg, men det ser ikke veldig lyst ut. Regelverket ikke helt i boks ennå, men fått testet ut noen justeringer i høst og på NM, og det er mye bedre å dømmme nå synes jeg. Blitt en del klarere med tanke på markering og hundeførers arbeid. 

  5. På 24.1.2017 at 10:06 PM, Wilhelmina skrev:

    Hvor ofte trener dere? Kan det bli for mye? Nå har vi vært på kurs hele helga, pluss fellestrening mandag og tirsdag... Det er jo så gøy! :D Men kan man risikere at hunden blir lei?

    Jeg trener 2-3 ganger i uka. Så lenge du trener motiverende for hunden burde ikke det være et stort problem. 

    • Like 1
  6. Det er vel mer snøen som er avgjørende for om man detter gjennom tenker jeg. Oscar kan ofte gå oppå snøen særlig litt isete trøndersnø, men i puddersnø på fjellet detter vel de fleste små hunder gjennom. Han klarer jo å holde følge, hoppene etter, men jeg går ikke så raske skiturer. 

    Igjen; kommer liksom an på hvilket nivå/forhold du ser for deg. Jeg vil tippe du stort sett får med deg en dvergschnauzer på tur, men det går kanskje ikke rasende fort i alle forhold. Trenger absolutt ikke oppkjørte løyper, og i de aller fleste tilfeller går det bra; men i meterdyp puddersnø kan det gå litt langsomt ^_^

     

    • Like 1
×
×
  • Opprett ny...