Gå til innhold
Hundesonen.no

Whips

Medlemmer
  • Innholdsteller

    140
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Oslo
  • Hunderase
    Whippet

Whips's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Very Popular Rare
  • Conversation Starter

Recent Badges

115

Nettsamfunnsomdømme

  1. Blogget om en fin dag i valperingen på Bjerke! Selvsagt med bilder fra den store happeningen!
  2. Flora fikk BIM valp, og selvom det ikke akkurat var mange som stilte er jeg storfornøyd. Oppstillingen gikk bra, hun var så flink! Hannen som fikk BIR valp var (i mine litt utrente øyne) en ganske annen type enn Flo, og så sliten som hun var etterpå tror jeg ikke hun hadde gjort seg i gruppebedømmelsene uansett. Vellykket dag! Storfornøyd med kritikken: Kritikk: Velbalansert, elegant valp. Rasetypisk hode, meget god lengde i snutepartiet. Mørke øyne. Lang god hals, velbalansert god kropp m/dypt bryst og god lendebue. Velvinklet og passe grov benstamme. Flott pels og farge. Meget godt gemytt.
  3. Vi har vært på hovedøya - og jentene har kjørt ferge!
  4. Dette driver Stilken med også! Hun og Flora er nå like tunge, men Stilken klarer fortsatt å "renne henne ned" - og gjør det svært gjerne. Er svært forsiktig med dette jeg også, men nå som de er like store forsøker jeg, og sier heller fra til Stilken når hun drar den for langt. Så lenge Flo løper er det greit, men når hun stopper skal hun uten unntak løpes ned Så greit å vite det ikke er bare min som holder på sånn..!
  5. ÅÅåh, så nydelig hun er!!! Også så fint navn!!
  6. For meg ville det være unaturlig å skifte fôr 1-2 dager etter at jeg hentet valpen. Det skjer store omveltninger i livet dens, og jeg fôret Flora nærmest religiøst på samme måte som oppdretter i to uker før jeg gjorde noen endringer i det hele tatt. Synes i alle tilfeller hun bør ha valpefôr og ikke nr 33 på daglig basis - selvom det kanskje i begynnelsen betyr at du må fôre med noe du ikke oppfatter som ideelt (tørrfôr)...Sammensetningen i valpe- og voksenfôr er ikke helt lik, siden voksne og småtasser ikke har helt like behov.
  7. Jeg ville fått hunden sjekket av en øyenspesialist i alle tilfeller..
  8. Vi stiller i valpeshowet lørdagen, og på whippetspesialen søndagen.
  9. De får tyggeruller uten knute - og jeg vet de ikke er spesielt ivrige på dem - det er mer for valpens del - for hun pleier å ty til disse fremfor møblene gitt valget..
  10. Mine fôres vanligvis tre ganger daglig - så om de ikke vil ha (hvilket ALDRI skjer) så tar jeg vekk maten så fort den andre er ferdig med å spise - så får den andre muligheten igjen til neste måltid.
  11. Whips

    Valpetreff

    Vi kan komme oss steder som er tilgjengelige med kollektivtrafikk
  12. Whips

    Valpetreff

    Vi er interessert! Flo vil gjerne ha nye venner i alle farger og fasonger... HUn er ikke helt baby - men 6 mnd
  13. Jeg ville fått det sjekket - bare for å være sikker på at det ikke er f.eks nakkesmerter
  14. Oppdatering: I dag har vi vært på tur med Monstergutten - og det var helt supert! Flo var skeptisk i starten, men den trivelige høye mørke herremannen bare vendte henne baken så hun kunne snike seg innpå og bli komfortabel med ham i sitt eget tempo. På slutten av turen var hun helt klar for å leke! Om det er flere med mørke/bartete og/eller veldig trygge hunder som vil tusle en tur med oss - så hyl ut!
×
×
  • Opprett ny...