Gå til innhold
Hundesonen.no

Rex13

Medlemmer
  • Innholdsteller

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Rex13

  1. Dere er flinke! Og Ozu er jo bare helt nydeliiig
  2. Var på besøk hos en og jeg hadde med Nero når han var sånn ca 3mnd. Han var husren men han hadde det jo sååå gøy med lillebroren til han jeg var hos. Så det endte med at Nero løp rundt i hele huset imens han tisset Det var tiss over ALT xD
  3. Madam mim: Ble litt surr, hehe (sorry) Men nei, selfølgelig ikke. Men er du ikke enig i at man heller skal bevare rasene? Er jo mer safe å kjøpe en renraset hund som man vet sånn ca 97% hvor mye den krever. Enn å kjøpe feks en labradoodle som kanskje er allergivennlig men plutselig er den ikke det? Ikke vet jeg men det er kanskje mange som må kvitte seg med hunden fordi oppdretter sa den var allergivennlig men så ble den ikke det. Er jo mange som må kvitte seg med hunden pga allergi.
  4. To forskjellige? Visst det er det du mener så ser jeg ikke grunnen til å blande. Hvorfor kan ikke bare rasene vere slik som de er?
  5. Enig!! Personlig er jeg imot alt av blandingshunder. Det er fine hunder, men jeg mener man skal bevare på friske rase hunder og ikke blande alt muligt rart. Så NKK burde sette hardere regler!
  6. Jeg har sele på min når han går spor! Jeg utsetter han aldri for slitasje på halsen for der er han svært følsom. Min går aldri med slak line i spor da.
  7. Bare gled deg! Det går fint Jeg var også nervøs men når jeg fikk han oppi armene var jeg helt sikker! Og jeg angrer ikke et sekund
  8. Visst man ikke tåler å bli snakket litt til så mener jeg ikke at man skal vere på et forum!
  9. Jeg hadde hatt han i ca 4 dager før han sluttet å tisse inne! Og det tok han 1 uke før han sluttet å bæsje uhell Så han var ganske rask!
  10. Jeg har Pro Plan sin fortønne. Er veldig fornøyd og synest ikke den er noe stygg Men alle har forskjellig smak! Fikk den gratis da jeg kjøpte fôr på Plantasjen
  11. Jeg trener, jeg mater, jeg betaler det aller meste (unntatt mat), jeg aktiviserer, mitt ansvar, MIN hund I dette huset er det ikke tvil om hvem som eier hunden
  12. Hunden min betyr ALT ! Eg er ikkje sosial av meg og folk rundt meg er som regel plagsomme. Men hunden ligger like langt oppe som familie og nære venner.
  13. Emilie: Du må da vere grusomt glad i CM ! Du protesterer jo på ALT negativt folk sier om han...
  14. Ser mye positivt også. Men folk får ikkje min respekt om di ikkje greier å la vere å holde på med harde trenings teknikker !
  15. Er ikkje bare det eg ikkje liker med han. Men han strømmer, denger hunder i bakken, rykker i bånd og ja trenger eg å nevne meir ?? Blåser i om andre liker han. Men for meg blir det heilt FEIL å behandle hunder slik ! Hunder kan knuse hånda vår med eit bitt men gjør den det ? Nei...
  16. Vokste opp med verdens beste BC og har BC nå også
  17. Jepp har sett på det, det går jo på Tv heile tiden virker det som + at det dukker opp på youtube og ulike forum så det er litt vanskelig å ikkje legge merke til det...
  18. Tusen takk Da gjør eg følgende. Har han i langline begynner han å løpe mot dem og nekter å høre. Strammer eg lina og tar han rett inn ! Vi trener mye stopp og han er flink. Så om eg får stoppa han når eg seier STOPP så belønner eg og lar han vere ute ??
  19. Eg synest CM er oppskrytt + at eg ikkje bruker opp tiden min på å se på ein som sparker hunder
  20. Eg kommer til å ha han i langline nå Men vil jo kunne han 100% kontoll om uhellet kan hende.
  21. Har eit problem ! Bc`en min bjeffer og løper mot folk som går forbi huset, men kun når han er løs. Har noen tips til hvordan eg får han til å slutte ? Det er greit at han løper ned for å få kos så lenge han ikkje bjeffer og løper rundt dem. Han er 10 mnd og eg MÅ få slutt på det. Han bjeffer ikkje når han står ute i bånd, da bryr han seg ikkje. Eg gjør ALT ! Vil helst at han skal kunne kose seg ute i hagen løs og ikkje bry seg om folk som går fordi (som skjer veldig sjeldent).
  22. Bilder av min nydelige Border collie Nero Og litt til ! 2 av kaninene våre: Raija: Og min gamle BC Rex
×
×
  • Opprett ny...