Gå til innhold
Hundesonen.no

Tekopp

Medlemmer
  • Innholdsteller

    1,325
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    1

Innlegg skrevet av Tekopp

  1. 5 minutter siden, Jeas_89 skrev:

    Dere som har klaget og fått ny, hvor har dere henvendt dere?? Tok kontakt med Lefdal der jeg kjøpte min i netthandelen, men fikk bare beskjed om at dette ikke var en kjent feil hos de, og at jeg måtte levere den i nærmeste varehus (som er 1,5 time unna -.- ) også skulle de se på den. Hvis de mente at det var min skyld at gummien hadde løsna, så måtte jeg betale selv.. Er ikke så himla interessert i det når det helt klart er en svakhet på armbåndet når så mange opplever det samme...

    http://help.fitbit.com/?l=en_US&cu=1&fs=ContactUs

    Sendte mail til de med bilde av problemet, utveksla to-tre mail med de og fikk ny i posten ett par uker senere.

  2. Jeg har en av de tispene som hannhunder blir så betatt av. Vil anbefale å ikke gi han muligheten til å begynne å jukke på disse tispene, for når han knekker den koden og finner ut at det er mulig, så blir han veldig slitsom.

    Noen hannhunder blir bedre, noen blir nesten verre etterhvert som de blir skikkelig voksne, veldig individavhengig. Og ikke noe gøy for tispene som er mottakerne for denne "kjærligheten"/"forelskelsen".

  3. 34 minutter siden, Pippin&Symra skrev:

    Hadde ikke hatt det aller minste imot å hørt på!

    Jeg sitter her og skumleser nettaviser og lurer veldig på hvorfor det er interessant at Fotballfrue er gravid. Hva har hun gjort, hvem er hun? En stor personlighet på hvilket område?

    Enda et tegn på at jeg begynner å bli gammel.

     

    Har sittet og lest litt om folka som blogger de siste dagene, fotballfrue, mammaentilmichelle, villa paprika osv... de er kjendiser fordi de utleverer seg selv (og barna sine) på nett, snikreklamerer for alt mulig drit mens de later som det ikke er reklame og lever veldig turbulente liv. Også er nesten alle bloggerne gravide nå, det er vist en trend... mens de deler mer om barna sine til hele landets befolkning enn folk flest ville delt med sine beste venner :thumbsdown:

    /endrant

    • Like 4
  4. 13 timer siden, Marie skrev:

    https://tv.nrk.no/serie/verdens-beste-pappa/MDHP13000116/sesong-1/episode-1

    Edit: Den siste var utrolig flott og rørende, med gode tips. 
    Det kan hende dere har sett den serien allerede da, jeg er litt sent ute. :P

    Viste den til typen, tror vi så en episode, han mente den viste fram hvor kjipt og vanskelig det var med barn, mens jeg syns den var superkoslig. Tror sånne programmer kan være en "verpesjuktest" i så måte :P 

  5. 7 timer siden, Kristin_nord skrev:

    virkelig @Tekopp ? Jeg gruer meg skikklig for jeg får ikke til på nett :(

    virkelig. jeg gjorde masse av de oppgavene, sånn at jeg kom innenfor garantien deres. Tror det var 10 beståtte tester hos dem. 

    Når jeg tok teorien på trafikkstasjonen var det mange flere av de enkle spørsmålene, noen enkle om trafikkskilt og striper og sånt. På teoritentamen er alle spørsmålene de vanskelige. 

    Tror jeg fikk 1 feil, noe om forsikring som var et ordkløyverispørsmål. Brukte såpass kort tid på prøven at dama som holdt oppsikt over meg reagerte på det, var jo så enkelt at jeg bare surfa gjennom det :D 

    Driver du med teoritentamen nå, anbefaler jeg virkelig at du haker av for at du får opp underveis hva som er riktige svar, og leser det mens du tar testene. Lærer mye av det. Jeg hadde den pakken som gir deg lange forklaringer og videoer, veldig greit :) 

    I værste fall, om du stryker er det bare 14dagers karantene på den (og 600 bortkasta kroner), så det er ikke så ille. 

    • Like 1
  6. 2 minutter siden, Snoffe skrev:

    Er så spent på om det blir mer enn bare grønne blader! Utålmodig much :P 

    Her ser dere gulløk, hvitløk og vårløk. Hadde også en rødløk, men den ville ikke ha røtter.

    12998703_10156790463465597_3688203289323

    Syns du mangler en purreløk :) 

  7. Akkurat nå, Emmy skrev:

    Hvor står det noe om å forstyrre? Jeg har bare lest det Raksha siterte nedenfor, og det er det jeg forholder meg til, men mulig jeg har gått glipp av noe?

    skade = forstyrre, i endel sammenhenger. I endel tilfeller tar dyr direkte skade av å bli forstyrret, spesielt når de yngler.

    Huska litt feil, trodde forstyrre sto i lovteksten, er nesten et helt år siden sist jeg leste den. Kanskje det var i min kommunes forskrifter de snakket om forstyrring (vi fikk relativt nylig kommunalt regelverk på båndtvang her). 

  8. 23 minutter siden, Maries skrev:

    Får man bot om hunden er i langline i nærheten av deg (i avstand til å ta tak i linen), men ikke holder i linen?

    Men opprettholder man lovens intensjon ved å la bikkja vase fritt med langline etter seg? Om bikkja forstyrrer vilt (trenger ikke drepe viltet, loven snakker om å forstyrre) bryter man den. og det kan man få til med en lang fleksiline eller langline. Så litt avhengig av hvordan forvalteren av loven tolker den kan du få bot for å bryte båndtvang selv i et for langt bånd.

  9. 20 timer siden, simira skrev:

    http://help.fitbit.com/

    Evt community forums, der kan du søke etter andre som har hatt samme problem.

    De er generelt gode på support.

    Takk :) Nå tror jeg at den funker igjen, klokka virker hvertfall og den syncer med appen.

    Var mange på community fourms som hadde fått trøbbel med nyeste oppdatering av duppeditten (Charge HR).

    • Like 1
  10. Blandingsfrøkna røyter nok hele tiden (forsvinnende lite, merker det bare på typens svarte tskjorter :D ), og slipper all pelsen sin 2 ganger i året, den bittelille underulla først, så dekkhårene.

    Det upraktiske er at det er noe "galt" med røytemønstret. Hun har sommerpels fra desember/januar til juni/juli, når hun bytter om til vinterpelsen (det vokser fram litt underull). Røytinga skjer gjerne en måneds tid før løpetid. Så det er weird. Hun mister vinterpelsen sin rett før det blir skikkelig kaldt, noe som har vært fryktelig upraktisk for fryspinna.

  11. Akkurat nå, Nathalie98 skrev: Hvis det er en av de jeg tror det er, så tror jeg ihvertfall at det kan være veldig spennende [emoji4] Hadde jeg bodd på hybel nå, så kunne både du og nyx kommet og lånt sofa, men fire hunder i hus her blir litt mye :ahappy:

    Haha, skjønner det altså! Men takk likevel!

    Jeg synes det er veldig spennende! Hele problematikken med at det faktisk ikke er mulig å få godkjente servicehunder nå er jo veldig spennende. Hun jeg snakket med sa at hunden har økt livskvaliteten hennes utrolig mye. Nå trenger hun behandling kun hver 14. dag, til forskjell fra hver uke. I tillegg så sparer jo kommunen mye penger på assistenter, for hun kan nå gjøre ting alene (med hund) istedenfor å være avhengig av andre. Det virker som om hun har et utrolig aktivt og spennende liv, til tross for at hun sitter i rullestol. Derfor er det litt trist at jeg mest sannsynlig ikke får det til.. Men kanskje jeg bare skal spare penger for å gjøre det en annen gang. Kan jo dra ned i sommer og ta det som et personlig prosjekt [emoji4]

    Det er jo også interessant å følge en soon-to-be 90-åring som lever selvstendig. Det blir jo da en vinkling på hvordan det er å være gammel i Norge. Hun er som sagt veldig aktiv, og hun pusler jo med sitt, men det er nok en del ensomhet også. De fleste venninnene hennes er jo ikke lenger, så det blir med eldrehjemmet og oss familien. jeg tror det har potensiale til å bli noe der også [emoji4]  

    Syns begge prosjektene høres veldig fine ut. Er det noe du presanterer for offentligheten til slutt?

    Selv tror jeg at å dokumentere bestemoren din vil være best. Tenk så fantastisk å ha det senere.

    • Like 1
  12. 45 minutter siden, Annegru skrev:

    I går var jeg på joggetur (flink!) med bikkjene. Ca. halvveis på turen bråstoppa Jesper for å lukte (ja, jeg vet... dritirriterende, og vi jobber med saken...) mens jeg fortsatte fremover. Plutselig sa det bare SPJOOOOOING! Og så røyk faenmeg spenna på selen hans! Det var litt kritisk, for der sto jeg, langs en fryktelig traffikert vei uten mulighet for å ha bikkja forsvarlig i bånd.. Og ikke søren om jeg gidder å bære dyret (selv om han kun veier 11 kg) 2,5 km.. Heldigvis var mannen på vei hjem og passerte oss så han tok med seg dyret og den ødelagte selen.. Så nå skal jeg kjøpe nye seler (kjøper til begge to siden de to selene er kjøpt samtidig). Men jeg trodde kanskje at seler fra Hurtta skulle holde litt lenger enn 2 1/2 år?

    Minner meg om et bånd jeg hadde, som hadde en funky låsemekanisme som jeg elsket mesteparten av tida.

    41k3vtOLH7L.jpg 

    Bortsettfra når den brått åpna seg og spratt unna selen. gjerne når frøkna sto og lukta på blomstene i grøftekanten uten noen rare bevegelser. Tror det var bare flaks at hun ikke så ei katt hun ville leke med akkurat da/var på trafikkerte områder. Ikke klarte jeg å finne ut hvordan/hvorfor den åpna seg heller... 3 ganger på 1 år, merkelige greier.

  13. Da har bilen fått sommersko:ahappy: hæsjtægg girlpower:sleep:

    Følgende samtale fant sted i ettermiddag:

    Jeg: jeg stikker ut og skifter dekk

    Gubben: :huh::huh:

    Jeg: jeg går ut og skifter dekk sa jeg. Hvor er kobberpastaen?

    Gubben: ehm, skal du skifte dekk?

    Jeg: ja?

    Gubben: får du til det da?

    Jeg: ehm, ja?:icon_confused: 

    Gubben: er du helt sikker?

    Jeg: :getlost:

    Og da jeg stod ute kom det ikke mindre enn tre mannlige naboer og lurte på om det gikk bra:rolleyes: og to kvinnelige naboer måtte bortom fordi de var sååå imponert for det kunne nemlig ikke de. Sånt fikk mannfolka ta seg av, nemlig. Det var så tungt og slitsomt og og og...

    Derfor foretrekker jeg å skifte dekk på formiddagen, da er folk på jobb og slipper å plage meg:aww:

    Får samme reaksjoner fra naboene når jeg sjekker i motoren og fyller olje, frostvæske, etc. Kvinner kan nemlig knapt fylle drivstoff de, tydeligvis.

    Likestillingen går tydeligvis bare en vei:lol: Mannfolka skal støvsuge og vaske opp, men ikke søren om kvinnfolk kan ta seg av bilen. Det får da være måte på.

    Hadde du bodd i nærheten hadde jeg nå tigd om du kunne lært meg alt dette. Jeg kan knapt fylle drivstoff og skulle ønske jeg var så kul at jeg også kunne slikt.

    Sent fra min SM-G903F via Tapatalk

  14. Akkurat nå, Tinkie skrev: @maysofie Banekjøring er mest for å få deg til å forstå hvor forbanna glatt det faktisk er når det er is ute.[emoji38] Du trenger ikke kunne annet enn å starte bilen og gire opp i 2. for å gjennomføre den. 

    Jeg har kjørt Fauske-Narvik på delvis speilis, tror virkelig jeg hater glatta mer enn hvermansen. Er ikke så veldig glad i å miste kontroll eller bli skremt, tanken på plastikkelger og andre ting som plutselig skulle dukke opp er ikke akkurat innbydende, så glattkjøringa direkte gruer jeg meg til [emoji52]

    Glattkjøringa tenkte jeg på som ett eksperiment/lab øvelse hvor jeg kunne teste ting. Det er vanskelig å skade/bli skadd på banen. Og egentlig er det kjørelæreren som passer på at alt går greit.

    Elgen er lagd av skumgummi, kjører du på den er det ikke værre enn at du lærer av det. Ingen blir skada av det.

    Sent fra min SM-G903F via Tapatalk

×
×
  • Opprett ny...