Gå til innhold
Hundesonen.no

Madde

Medlemmer
  • Innholdsteller

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Madde

  1. Missy er veldig avhengig av meg,gubben er kul i ca 5min når han kommer hjem. hun blir glad for å se alle mennesker men det er noe helt spessielt med pappan min, da lager hun gærne staffelyder og hopper rundt av glede.men reiser jeg fra hun der er ingen stas, da ligger hun i gangen og venter på meg. Rare hunden min.
  2. Hun sover i sin egen kurv på gulvet på soverommet mitt. Hender hun ligger litt i senga og koser men går i kurven når hun blir trøtt, og der er hun fra jeg legger meg til jeg står opp selv om døra alltid er åpen.
  3. Hun er fra marvidas kennel og heter fabulous Missy. Det var min søster som kjøpte henne derfra og jeg overtok hun fra min søster.
  4. Jeg er en jente på 25 år som bor i indre Østfold. Her bor jeg med samboer og 3barn. Jeg har en staffe tispe på 2år som kom til oss da hun var 6mnd. Hun er min første egne hund, men samboeren er oppvokst med dachser. I huset vårt bor det også en papegøye,1 hamster, og noen fisker.
  5. Jeg stiller ikke forde jeg ikke kan noe om det. Kjenner jeg syns det er skummelt å dra på utstilling uten å vite hva jeg skal gjøre. Men kommer nok til å stille etterhvert for å få en vurdering av hunden.
×
×
  • Opprett ny...