Gå til innhold
Hundesonen.no

Jaheira

Medlemmer
  • Innholdsteller

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Jaheira

  1. Hundens navn: Bella Rase: Manchester terrier Kjønn: Tispe Alder: Blir 2år i Juli Om hunden: Har nettopp overtatt hunden, men hun er ei god jente. Har kun hatt hunden i noen få dager, da hun er omplasseringshund.
  2. Ok, det var det jeg trodde, bare bommet litt på størrelsen på momsen. Men da vil vel det vel nesten samme pris å kjøpe dekken til hunden min fra norsk nettbutikk. Takk for svar.
  3. Skal ha regndekken til mi Manchester terrier tispe. Men når man kjøper fra Sverige så tilkommer vel moms så lenge verdien overstige 200kr? Og da blir det ikke bare 28%? av selve varen, men 28% av varens verdi inkludert porto. Og da blir det vel like billig å kjøpe det her i Norge?
  4. Hei, og velkommen inn hit. Er helt ny her inne jeg også, meldte meg inn i går. Det var noe flotte hunder du og samboeren din har. Selv fikk vi vår først hund i dag. Hun er ei Manchester terrier tispe som blir 2år i Juli. Hun er omplassering. Har ikke bilde av henne enda, men kommer etterhvert.
  5. Da har jeg nettopp fått tlf om at hunden vi ønsket å overta ble våres. Så i ettermiddag kommer verdens skjønneste Bella flyttende til oss. Bella er ei Manchester Terrier tispe som blir 2år i juli. Etterhvert som vi blir kjent med henne skal jeg oppdatere her inne. Bilder av verdens godeste hund kommer også selvfølgelig.
  6. Han er den flotteste hunden jeg noengang har sett. Utrolig vakker og flott. Hadde vært kjekt å truffet på en slik hund en dag. Men det er definitivt ikke en rase for meg. Det hadde nok gått helt galt er jeg redd. Selv venter vi på svar om vi får overta ei Manchester terrier tispe som blir 2år. Er plenty nok hund for meg det.
  7. Ja, ventetiden er mer spennende enn hva både jeg og barna liker. Særlig jenta på 7år er utolmodig. Hun prater ikke om noe annet enn hunden. Dog skal det sies at hun opptar tankene mine også fortiden. Følte at vi klikket kjempe flott sammen både vi og hunden. Hun føltes bare så rett for oss og vi for henne. Hun reagerte ikke i det heletatt når eieren lot henne bli hos oss mens han gikk. Jeg ble bare overfalt med mange våte hundenusser.
  8. Hunden som var her i går er ei Manchester Terrier tispe. Kjempe nydelig hund. Regner med å få svaret om vi blir de heldige i løpet av en dag og to. Men forsto det slik på eier at vi var veldig sterke kandiater. Blir det ikke henne, så får vi bare lete videre.
  9. Hei alle sammen. Er ny her så vil presentere meg. Jeg er i dame bosatt i Haugesund. Har 3 barn, i alderen 2.5år, 7år og 16år. Sammen med oss bor det og 3 pusekatter. Vi skal nå få oss hund, og går nå å venter på svar om vi får overta ei tispe som blir 2år i Juli. Hadde besøk av hund og eieren i går. Etter at vi hadde pratet litt med eieren, fikk vi lov å ha hunden alene ett par timer for å bli bedre kjent med henne. Vi storkoste oss med henne den tiden vi fikk ha henne. Hunden er fra før av vant til barn og katter. Kattene her i huset var nå ikke helt fornøyd med at en hund kom valsende inn hit, men regner med at det vil gå seg til etterhvert.
×
×
  • Opprett ny...