Gå til innhold
Hundesonen.no

Hege GodtAlt Nilsen

Medlemmer
  • Innholdsteller

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Sandnes
  • Hunderase
    Blanding
  • Mine dyr
    Valpetispe som heter Cleo. Kjekk jente, som elsker leke, gå tur, og sove. Lærer fort, og kan sitt og ligg, gå fint og komme på kommando (sånn halvveis).
    Skikkelig gatemix, blanding av: av: schæfer, border collie, buhund, labrador, elghund, cocker spaniel. Så kan bli interessant å se hvordan hun blir som voksen. Håper hun blir en stor hund :)

Nylige profilbesøk

838 profilvisninger

Hege GodtAlt Nilsen's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

4

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei! jeg har en hund på litt mindre enn 1år. hun lærer fort, men glemmer det like fort. hun skal alltid være veldig på, og legger seg helst ikke ned så mye. kosing, leking, springer konstant frem og tilbake. får anfall der hun blir ikke agresiv, men jeg får følelsen av at hun skal bite og ´´herje´´. og når vi får besøk roer hun seg vertfall ikke ned, og hopper og spretter konstant. noe som gjester kan ta som skremmende. Er dette normalt? om jeg sier hun skal gi seg, og gå å legge seg, så gjør hun virkelig ikke det. helst det motsatte. Veldig slitsomt. Tips ?
  2. Lille jenta mi klør seg hele tiden. Og har begynt å få tynt med hår på forbeina. Hun har blank og fin pels, og er helt oppegående. Har prøvd å google meg litt frem, men har ikke funnet noe. Hva kan det kanskje være ? Erfaringer?
  3. Hunden min får oppmerksomhet, men er jo en del alene. Ikke hele dager og slikt, da jeg ikke går på skole eller jobber så altfor mye. Men når jeg er med henne liker hun å ligge for seg selv og leke med bamser eller andre tyggeleker. hun er en veldig selvstendig hund, så jeg føler ikke for å gi henne altfor mye oppmerksomhet, da jeg ikke ser behovet for det. men vil hun leke, så er det fullt fres i huset, og utenfor med hopp og spring. Men det er da Cleo.
  4. Kaller Cleo nokså mye rart: Cleopathra, Klomen, Klompi, vennen, pus (ja pus faktisk), udyret, pelsklomp. mange ord med klomp i vertfall. Hun er jo som mitt eget barn av og til. Tar henne nesten mer som en venn, og ett menneske, enn hund. Kan bli feil til tider det også
  5. når jeg er borte fra Cleo syter hun konstant, og oppfører seg unormalt. sier pappa da. så trur det må være ett visst tegn på savn ?
  6. Cleo klør seg hele tiden, og har også mistet hår på forfoten da hun har bitt seg selv så mye der. Kan det være lopper eller noe sånt ?
  7. kanskje ikke så morsom, men mer søtt ? Slik sitter da den lille raringen min .... merkelig
  8. Jeg forer 2 ganger dagen (frokost, middag), men hunden min er sur i magen. diaré til tider. kan det hjelpe med oftere foring ? som 3-4 ganger daglig ?
  9. Takk for svar! Jeg tenkte meg dette handlet mest om stress trur jeg tar å tenker meg om to ganger før jeg tar meg med henne til dem hun lå flat og sov hele dagen i dag.
  10. Hei, jeg hadde den 4mnd gamle valpen min over hos min mor for 2 døgn. Jeg var bare der ene natten. Moren min påstår at valpen min har småe urinveisinfeksjoner, da hun var varm på nesen og tisset inne der hele tiden (noe hun ikke gjør hos meg). Jeg lurer på om dette kan være stress? Da lillesøsteren min på 10 år, springer etter henne og leker hele tiden, ellers lekesloss broren min med henne, eller så skal stefaren min kose eller moren min. Nye personer kommer inn og ut av huset hele tiden, og alle vil gå tur, og lillesøsteren min drar gjerne med ett par venninner. Jeg vil ta dette som stress. Eller?
  11. Ble helt lykkelig inni meg! En så herlig hund fortjener ikke dø !
  12. jeg prøvde å ha valpen min i buret, men fant ut det ikke var noe for både hun og meg. så lagde heller til ett lite hunderom til henne. der er det et åpent bur, og resten av rommet er full i aviser. det tok ikke lang tid før hun sluttet å tisse inne uhell skjer så klart her og der.
  13. jeg er oppvokst med hund, men jeg var så liten at jeg ikke husker den gamle hunden min som valp. nå er jeg stolt eier av en flott blanding. hun er snart 4 mnd gammel, men jeg vet ikke om jeg har nok kunnskaper, har lest en del men ønsker tips fra godt hundevante, som har egne erfaringer. og ikke bare fra en faktabok. Hva slags forventninger skal jeg ha til en 4mnd gammel hund? skal hun kunne sitt, ligg, gi labb, kom, på plass, gå fint osv. eller når skal jeg kunne forvente at hun skal kunne lære det? Hun bjeffer når hun ser folk i vinduet, eller når noen går forbi huset. Hvordan skal jeg reagere? skal jeg kjefte? eller ? Valper klør jo så klart i tennene en del. jeg gir henne griseøyre, og andre tyggeleker. men allikevel biter hun på faren min, og andre som kommer på besøk. og av og til prøver hun å nappe til i fjeset. noe jeg så klart ikke syntes er okey. hvordan skal jeg reagere? ta henne bort, kjefte? Takker for tips, for jeg vet ikke helt hvordan, og ønsker vertfall ikke gjøre mange feil. slik at hun, rett ut, blir ett rent helvette som voksen. da jeg ser folk som behandler valper feil, får en ikke så god hund å håndtere senere i hundens liv (Bildet er av valpen min Cleo, når hun leker med broren sin Kasper )
  14. (ble et stort bilde? ) Dette er da min lille søte Cleo Hun kom til verden 7januar 2012! God og kjekk gatemix av border collie, buhund, labrador, schæfer, cocker spaniel og elghund og kanskje andre raser som jeg ikke vet om gleder meg til å kanskje kunne bruke henne til agility senere i tiden ))
×
×
  • Opprett ny...