Gå til innhold
Hundesonen.no

Greenhusky

Medlemmer
  • Innholdsteller

    107
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Greenhusky

  1. Zoot er den mørke med brun ansikt (likne med rottweiler) Jay er "den vanligste" siberian :-) Lex har fin tegning, Ebony som har blå øyne og er svart enn alle:-) ja.. alle er nydelig:-)
  2. Jepp..:-) ja, kommer fra the tribe series ja The Tribe Ebony The Tribe Jay The Tribe Zoot The Tribe Lex
  3. lille Lex.. bror og søster neste alle.. Zoot-Jay- Ebony Jay smiler jeg er Ekte Rotteweiler, brøøle. selv han vet han er en husky.. men folk ser den som rottweiler som de har ikke hund selv..
  4. ja, tanfarge Zoot kan få av far sin.. men tegning mask så ut som mor sin..:-)
  5. Idag er 2uker gamle... Mor er litt for hard hender.. ellers veldig flink gi nok melk til alle.. derfor alle er så feit :-) alle er rund mage og kraftigere alt sammen.. :-) de har veldig streng mor.. Zoot.. Jay sover Jay også Zoot :-) Ebony, kanskje blå øyne :-) Lex blir mer gule og gyller! kanskje resv! :-) Nydelig gutt, Jay.. Ebony har veldig kraftigere hodet og fin tegning.. alle sammen... drikker og sove;-)
  6. pen gule border collie... og aldri sett på min øyne på bc med andre farge.. bare fra hel hvit til hel svart.. jeg sett.. men ikke rød, brun, gule.. men nok de er sjelde..
  7. Fawn heter det? ok.. jeg liker alltid grå.. synes dem er så fin:-) selv jeg liker ikke grå på siberian husky.. men andre hund ja.. whippe, og de andre er fin med fawn/grå... og igjen grattis at bli valp hos deg om noe uker da!:-)
  8. en er grå? ell er jo fin alle sammen.. så mange velger du kan :-)
  9. ja, Ebony er veldig mørke.. spnnede se hvordan ho vokse og nok forandre mye
  10. Nå de blitt 1uker gamle.. valper er sugemaksin.. de drikker alt de ser en måte å si.. valper er veldig fin form.. noe av dem kanskje er veldig tjukk ut Lex:-) Zoot.. (mulighet han har tan som far sin) Jay:-) Ebony.. Ebony skal beholde oppdretter her:-) eneste tispa den kullet. Ebony og Lex melk-fest for valper Riki er slappe av og kose seg med små sin
  11. woooow!! mange bilder:-) nydelig alle sammen!!
  12. ennå med 4 valper.. da dyrelege har rett;-) for de så UL sjekk mage.. de så kanskje 4.. da nok de har rett:-) hehe.. idag de 1dag gamle.. tjukk og fin, så Riki har så mye melk seg.. kun ha 5 til liksom.. da de 4 få kose seg flere plass uten krangle med;-)
  13. Vell ser som hel ferdig... blir 4 sum valper 3 hannhund og 1 tispa.. men vanskelig å si kanskje 1-2 valper til i natt.. men så ut mor er ferdig.. men kan overrasket meg til imorra da Riki med 4 valper sin. første kommer, tispa.. tjukk! størst av alle.. nr 2 hannhund.. neste minst.. nr 3 hannhund... sist, etter 4timer .. men tjukk og fin gutt.. men kanskje 1-2 valper som venter kommer ut.. men få se til imorra da men nok det er ferdig tenker jeg
  14. nei, få se hva dyrelege.. for der de kan svar på hvilke udyr den er ! jeg sagt kanskje krysse av Flått og Lus blanding.. NY kommer! ;-)
  15. Nei, jeg er hele sikker på det er ikke flått! den er for forskjellig.. side jeg kjenne flått meget godt.. dem aldri være lys gule på hodet.. den flått alltid svart hodet.. så grå, brun, svart kroppen.. men den er nok blodlus eller en type lus tenkt jeg.. men få svar i morra!
  16. ja. den ser ut som der ja.. men hvordan få kommer fra da? kjenne ikke mye blodlus jeg..
×
×
  • Opprett ny...