Gå til innhold
Hundesonen.no

Cecilief

Medlemmer
  • Innholdsteller

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Cecilief

  1. Noen bilder av han:) Felix som liten Dagen vi hentet han. Felix og søstra hans Premine hans fra valpeutstillinga Første utstilinga( valpeutstilling) fant ingen bra bilder fra de andre utstillingen ennå. Flotte gutten min da
  2. Tenke jeg skulle skrive litt om hunden min:) Navn: Tonekollens Felix Født: 14.02.08 HD status: A Kjønn: Hann Stamtavle Søsken : 8 Litt om felix: Felix er en kosetet hund, han er snill. Veldig glad i mennsker er han:) glad i andre hunder også( men ikke med alle). Han bjefer ikke noe, bare noe ganger kan han bjefet. Men det er ikke ofte. Vi hente felix den 08.04.08 hos oppdretteren. Felix er 3 år gammel, snart 4:) Vi bruker han på jakt, og han elsker det. Han liker også utstilling, og han har fått noen priser:) Felix elsker å løpe fritt rundt i skogen og han elsker å sykkel tur. Felix er snill med barn, men han synes at de kan være litt skummele når vi er ute å går. Felix liker ikke noe godt å bli klippt, børstet, klippe klørene eller bade( sånn med såpe). Han elsker å bade, vis han gjøre det selv. Men felix er en helt nydelig<3 Utstilling * BIR og BIS 2 som valp * Junior - ​1.JK 1.JKK * Unghund - 1.UK 2.UKK * AK - 1.AK 1AKK Håper på å dra på flere utstillinger etterhvert:) kommer mer bilder etterhvert:)
  3. Jeg er en gordon setter på 3 år:) kommer mer.
  4. Heia Jeg er ei jente på 21 år, eom elsker alle dyr. jeg har en gordin setter på 3 år, snart 4:) Han er så nydelig:) han elsker å kjører bil Kommer mer om han og bilder snart:)
×
×
  • Opprett ny...