Gå til innhold
Hundesonen.no

kasaan66

Medlemmer
  • Innholdsteller

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om kasaan66

  • Bursdag 06/06/1990

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Nordland
  • Interesser
    Bebin min Issi! - venner,kjærest,oppleve nye ting,ta bilder.. For tiden arbeidsledig,men elsker å jobbe!
  • Hunderase
    Greyhound
  • Mine dyr
    Jeg har Issi,ei tispe på 4 år.. Hun er verdens søteste,selvfølgelig. Jeg har ikke hatt henne så lenge,men har heldigvis fått slanket henne litt etter jeg fikk henne,for hun er STOR! Hun har vunnet noen priser på utstiilling,og jeg er veldig stolt over henne.
    Azravi`z Easy Night (Issi) er verdens søteste myndetispe på 4 år! Hun skulle avlives på mandag (dette var en fredag)

    Jeg tok henne i helgen for å se hvordan vi kom overens,og siden har bebin hvert hos meg!

    Hun er vel ikke noe førstegangshund,der hun ikke er disiplinert og bodd sammen med 2 andre mynder,og dem har gjort ganske mye sånn som dem selv vil.. Hun kan å legge seg.. Og hun skjønner et hardt NEI.. Stort mer kan hun ikke,men er en kjempesnill hund! Hun gjør ikke noe galt.. :)

kasaan66's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. Vi takker for all støtte,husvarm får klem herifra. <3 Bi blir nok nødt til å skaffe så mye penger vi kan,og håpe på det beste. Dem er veldig sammarbeidsvillige,men strenge.. Vi gir iaffal ikke opp.. Skulle nå prøvd å lagt ut bilde.. Ho e nyyydelig.. Beklager banning,bare veldig frustrert
  2. Vi må bare komme opp med noe penger ja. Men dette syns eg er en utrolig uhuman måte å gjere de på! Issi er en omplasseringshund,og har ikke godt av å plutselig miste oss,i tilegg til nye omgivelser og nye mennesker. Dette er IKKE til hundens eget beste,og når regningen kom på 15.000 på 2-3 timer,syns eg dem kan gjere det på en annen måte enn å nekte å levere ho tilbake til oss. Dette fikk vi beskjed om igår,altså på en fredag. Vi ble sendt hjem,og kl halv 2 på natten fikk vi telefon om at dem hadde skylt tarmene hennes,og at regningen kom på 15000.
  3. Ja?! Men no e de no **** ikke bilen som er på eu-godkjenning,det er hunden vår som er et levende vesen med følelser,puls og personlighet!
  4. Igår havna hunden vår hos vetrinæren. Først ville de ikke ta oss imot om vi ikke hadde med oss 3000 i kontant. Så kom vi til enighet pga forsikring,og dro inn. Etter en time ble vi sendt hjem,og sa at dem kom til å ringe. Så ringte dem oss kl halv 2 inatt,og fortalte at dem hadde skylt tarmene hennes,og regninga var allerede på 15.000. Og dem anbefalte oss operasjon,og da kom det til å komme på 30.000. (dette var en delvis magedreining,og vi kunne ikke venta til dagen etter) Vi sa vi måtte takke nei til operasjon,og har sagt hele veien at vi ikke har mulighet til å betale med en gang. Men om vi ikke har med oss minst 7.500 kr når vi skal henter henne,får vi henne ikke igjen. Og dem tar 1500kr per døgn hun er der. Er dette lov?? Er jo selvfølgelig meningen å betale for behandlinga hun har fått,men vi har ikke så mye penger i det heletatt! Håper noen har noen oppmuntrende svar å gi,vil ha hjem øyestenen min! Vi sitter og igjen med en kjemperegning uten hund
  5. Jeg har samme problemet med min hund,har hatt henne i en mnd. Hun er ei greyhoundtispe på 4 år. Har hvert hjemme med henne hele tiden fram til nå,men fått meg jobb fram til nyttår som er fra 7-14 hver ukedag. Hun tisser og bæsjer inne, hiver puter i soffan ned på golvet og tygger på ting. I går tygde hun istykker minipcn min. Da var kjæresten min ute i 3 kvarter! Nå er han bortreist til over nyttår,og veit ikke hva jeg skal gjøre.. Hun er hyperaktiv når jeg kommer hjem,og spinner rundt som en gærning og veit ikke hvor hun skal gjøre av seg. Jeg snakker veldig rolig til henne og sier roolig,og stryker henne langsomt. Når jeg ber henne legge seg på plassen,peser hun-nærmere hyperventilerer. Hun legger seg til å sove når jeg kommer hjem,og virker ikke som hun har slappet av når jeg kommer hjem. Jeg duller ikke med henne når jeg går,sier ikke ifra heller - jeg bare går.. Hun har hvert vant til å være med 2 andre hunder fra før,og de har hvert en del aleine. Hun er veldig skvetten og nærvøs. Om hun kommer borti noe med rumpa,skvetter hun til og det blir et kjempeleven! Hun tråkker tisset sitt utover,og regner med hun hopper i soffan etterpå,noe hun ikke får lov til. Ikke så hygenisk kanskje.. Håper på at dette går seg til etterhvert,og har ikke så mye valg heller.. Men er ikke gøy å vite at hun ikke har det bra når jeg er borte. Et tips faktisk! - "ødeleggelsene" igår var værre på 3 kvarter enn de var idag på 8 timer. Idag hadde jeg på tven når jeg gikk.. mener hundeviskeren hadde gitt det tipset en gang,da følte hunden at han ikke var så veldig aleine.. Kanskje du kan prøve det? Tv eller radio?
  6. Hun blir aktivisert ja,hun får MYE tur nå,og det er en go bedring enn hagen hun har luftet seg i før. Igår kveld gikk vi tur i en time på kvelden,da gjorde hun ikke ifra seg. Men når hun ble luftet når vi tok kveldsrøyken (time etterpå vi kom hjem) tissa hun. Vi la oss ca 0130,og kenneth var ute med henne kl 9 i morrest. Da tissen hun OG bæsja. Men i tilegg hadde hun tisset PÅ teppet sitt på soverommet iløpet av natta,og hadde lagt seg en annen plass.. Vi har begynt med å ikke la hun ha tilgang på vann 3-4 timer før leggetid (noen dråper etter tur),og mater henne nok lenge før.. Kanskje problemet er sjalusi eller noe? Jeg har hatt henne nesten 3 uker før kjæresten min kom hjem,og det er etter det hun har for alvor bynt med å gjøre fra seg inne.. Nå kommer problemene fortløpende,men.. Ikke noe store problemer,men dere har jo peiling!
  7. Virker som at hun har separasjonsangst ja,for når vi går ut å røyker,traver hun etter og står i gangen til vi kommer innigjen. Enten ber vi hun gå å legge seg når vi går ut,eller så overser vi henne helt. Vi tar henne ikke med oss ut hver gang,for hun skal jo venne seg til å være aleine. Kjæresten min kom hjem på fredag,og stengte vi henne ute fra soverommet i kanskje en halvtime,og da hadde hun tisset på kjøkkengolvet. Hun får gjøre fra seg før vi legger oss,men i dag tilig var jeg på do i 7 tia og lukka ikke soveromsdøra. (hun sover nedafor senga på natta). Når kjærsten min sto opp i 9 tia,hadde hun både tissa og bæsja på kjøkkengolvet. (vi kjefter selvfølgelig ikke på henne når dette skjer..) Virker som soverommet er en plass hun føler seg trygg,for hun kommer seg alltid inn der når vi går ut. Men vi vil ikke ha hun oppi senga,noe hun er vant til fra før av der hun kommer ifra. Så vi vil ikke la hun få gå inn der når vi skal ut-for da går hun oppi senga. Men at hun gjør fra seg inne syns jeg er frustrerende. Hun var ute sist i 11 tia i går kveld før vi la oss,og en gang mellom 7 og 9 gjorde hun fra seg på kjøkkenet. Hun er en voksen hund og burde vel klare å holde seg såpass? Så ja - virker som hun har separasjonsangst,og hun gjør fra seg inne selv om vi er hjemme eller ikke.. Og hun går løst ute,og er aldri langt ifra oss..
  8. Takk Nå har jeg noe å gå etter! Jeg tror hun er veldig avhengig av de andre hundene. Når hun er sammen med dem er hun veldig selvsikker og på top of the world,både hjemme der borte og på tur. Men når de ikke er tilstede,blir hun usikker på andre hunder,og vil ikke hilse. Når den andre hunden prøver å hilse,går hun nesten helt bort med halen mellom beina,og glefser halvveis når hun er 1m ifra. Og virker veldig redd når jeg er inne på butikken i noen minutt. Hun har aldri har hvert totalt aleine,og alltid hatt de to andre hundene sammen med seg. Før jeg og venninna mi kom inni bildet,har de kun hærjet på som de ville inne,og lufta seg i en inngjerda hage. Han har aldri gått tur med dem. Har hun med meg ut på en øy vi eiger,der hun får løpe fritt rundt og kose seg. Men om jeg går inn,skal hun og inn. Hun har blitt veldig avhengig av meg,og kan ikke gå litt ute på egenhånd å snuse.. Håper dette kommer seg litt etterhvert,hun er nok ikke helt trygg på meg enda nei.. Nå har jeg jo fått masse gode tips,og leser masse intressant.. Men kjempehund er hun! Verdens beste! Takk igjen!
  9. Koosa se i dammen! Vi liker ikke sauer,og holder oss på goo avstand! Å kjøre båt er egentlig heelt ok! Kooosa se i soffan!
  10. Uff,nå husker jeg ikke hele navnet men noe i duren "Azravi`s" easy night. Stamtavla har jeg ikke for hånden.. Jeg kan legge ut en bildeserie av henne i den bildegreia,har masse bilder! Hun har gått ned mye etter jeg fikk henne,og begynner å få litt mer myndekropp. Litt angst for at jeg gir henne lite mat men.. Jeg bor i Brønnøysund!
  11. Myndetispa mi e 4 år i år,og er ikke særlig dressert. Fikk henne for 3 uker siden. Jeg har ikke hatt hund før,men har lest mye,og lånt mye Hun kan "legg se ne",og NEI. Etter 2 uker følte hun seg trygg på meg,og dette ville jeg oppnå før jeg bynte litt trening.. Hun åt ikke godbiter før da heller.. Når jeg setter igang,så holder jeg en gobit over snuta og fører den sakte oppover hodet og sier sitt! Hun reiser seg opp og går bakover,og jeg sier rolig nei,og byner på igjen med så mye entusiasme og govilje jeg bare kan i stemmen. Og da blir hun nesten redd og vil bare bort. Dette har skjedd noen ganger og vil ikke at det dksl bli noe negativt,så jeg har ikke prøvd noe mer Såå jeg lurer på.. HVA gjør jeg galt? :/ Lest at mynder er litt tunglært,kanskje værre når hun er 4 år.. Men kommandoen sitt syns jeg må til. Føler ikke at å legge seg ned passer i alle situasjoner. Jeg lurer inn et til.. Hun tisser og bæsjer inne når jeg er borte en stund.. Meste jeg har hvert borte er 3 timer. Ista var jeg oppe hos gamlingene,og etter 40min hørte jeg uling. Jeg gikk ned,og da hadde hun revet istykker en reklame,og tisset masse på golvet.(jeg duller ikke med henne før jeg går) Er for tiden arbeidsledig,men hva skjer når jeg blir borte på jobb? Hadde det hvert en løsning å hatt bur hun føler seg trygg i? Hun gjør vel ikke ifra seg i "senga" si? Må vel og si at det var ikke mer enn max 2 timer siden sist hun var ute. Hun er vant med å få gå inn og ut som hun vil,så det virker heller ikke som hun "benytter kjansen" til å gjøre fra seg når vi er ute. Kanskje hun venner seg til det etterhvert? Jeg har lest om alene hjemmetrening med hvalper,skal jeg prøve på det? Har fler småproblem,men vi byner en plass. Det virker som de fleste her er kjempeflinke med hund,så hjelp meg! Sikkert gøy for dere å dele erfaringer!
  12. Takk! Så koslig å høre da! Jeg sliter med profilbildet,men det kommer etterhvert
  13. Nyydelige bilder! Dette må jo være speilrefleks? Og en god fotograf? Hundene taler seg jo av seg selv,men må nevne at jeg elsker fargen på Felix!
  14. Hun er en greyhound ja.. Hun er bare veldig stor.. Fikk stamtavle,pass og en drøss med premier hun har vunnet på utstilling med meg,så er hun ikke rein rase - er forrige eigeren kjempego til å lure meg..
×
×
  • Opprett ny...