Jump to content
Hundesonen.no

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/27/22 in all areas

  1. Jeg kjenner godt til Islenderen og de bjeffer ja - og selv om det finnes individer som bjeffer mindre - så må du huske på at de er som Buhunden, de varsler når de ser noe, de varsler for å flytte på "flokken", de varsler på nye lyder, og når de ser ting på himmelen fordi de skulle jage vekk rovfugl. De vil også gjete deg, særlig ved å nippe deg i hælene. Dette er de avlet til og det vil ikke kunne trenes bort. Så mitt svar er, nei. Ikke ha en Islandsk fårehund i en leilighet i Oslo. De vil bli veldig stressa og kanskje bjeffe enda mer, enn om de hadde fått bodd på en gård på landet.
    2 points
  2. Aldri godta å ikke få være tilstede, spesielt første gang, noen som ikke godtar dette når eier insisterer dropper man. Det er en stressende situasjon for hunden og langt ifra alle frisører behandler hunder på en ok måte, stressende yrke og ikke alltid de får den tiden på seg som er nødvendig for at hunden skal ha det fint der dessverre. Selv veldig dårlig erfaring vedr hundefrisør for mange år siden.
    1 point
  3. Ok, skulle gjerne visst hva de bygger den påstanden på. Jeg har alltid blandet siden det er V&Hs anbefaling, men kan jo finnes noe nytt som er kommet fram om blanding som jeg ikke vet om.
    1 point
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00


×
×
  • Create New...