Jump to content
Hundesonen.no

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Underskrift - maks 120 tegn.

Recommended Posts

Sånn som det er nå, at man maks kan ha 120 tegn i underskrifta si betyr at jeg bare kan sette inn et av bannerene til mine to sider. Dette p.g.a. at adressen blir ganske lang (http://www.home.no/labradortinka/grafikk/banner.gif og http://www.home.no/sosialhund/grafikk/banner.jpg) og i tillegg kommer kodene og linkene.

Jeg lurer derfor på om det er mulig å utvide denne grensen litt, sånn at det er mulig for meg å legge ut to bannere i underskrifta mi? :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Okei, da så.. Om jeg skal få satt inn begge bannerene med linker på bruker jeg 190 tegn eller noe sånt.. Men hvis du ikke veit åssen så får jeg heller leve med det.. :wink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nei det blir ikke satt inn flere tegn, dette kommer det sannsynligvis eller ikke til og bli. Grunnene er mange, blandt annet at det går tregere og laste forumet når folk har bilder i signaturen sin. Og at innleggene blir "lengre". De fleste forum har eller ikke mulighet til dette.

Så beklager, sjansen er nok dessverre større for at antall tegn blir redusert enn at den blir økt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, da får jeg klare meg med et banner gitt. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Mye "sprekker" i bakre pote bak. Hva kan det være?
  • Min hund jaget biler, syklister og joggere da hun var liten på grunn av frykt (men bet aldri). Fikk kontroll på dette ved at hun måtte sitte hver gang det kom noe hun kunne reagere på. I starten måtte hun mates med godbiter, og så begynte hun å sette seg bare hun så noen nærme seg. Nå er hun 3 år og bryr seg sjelden om sånt 🙂 Men det kan være noe annet som trigger din hund så lurt å få hjelp av en hundetrener. Og frem til dere har løst det så bør dere gå mellom han og andre mennesker i passeringer, med så god avstand som mulig. 
  • Minien, en (omplassert) terrier prøvde seg på den der også et par ganger. Jeg ble ganske overrasket,  så jeg sa bare: Ok, ikke noe problem, da dropper vi tur i dag, Nå går vi hjem.Og sånn ble det, rett hjem med kort bånd.  Det var tydeligvis ikke reaksjonen han ønsket seg, så han sluttet tvert
  • Nå er det jo båndtvang, så hvis du overholder reglene og passer litt på burde det ikke være noe problem å forhindre at hunden biter fremmede? Jeg tenker heller ikke at det er noe grunnlag for avliving ennå. Men nå har det han bitt fremmede to ganger, så jeg tenker at du burde ta det på alvor. Det er jo ditt ansvar å sørge for at han ikke kommer nært nok til å bite tilfeldige turgåere
  • Personlig synes jeg det er altfor tidlig å snakke om avliving. Ved å være enda mer forsiktig kombinert med at dette jo ikke er snakk om en hund som har skadet noen (om ikke joggeren ble skadet da?) og heller ikke har skadepotensial som en rottweiler så har dere tid til å finne ut av dette, tenker jeg. Det er dessuten fremdeles en ung hund som ikke er helt moden. Det første er vel å finne ut hva det egentlig dreier seg om. Siden du ser såpass alvorlig på dette at tanken om avliving har slått deg, så tror jeg det beste du kan gjøre er å ta kontakt med en hundetrener som kan hjelpe dere. Evt erfarne folk i en lokal hundeklubb. En eller annen form for sladretrening kan kanskje være en plass å starte.
 • Nylig opprettede emner

×