Jump to content
Hundesonen.no
Sign in to follow this  

Hannhund som sliter med tissing, urinstein problemer ?

Recommended Posts

Hei. 

Jeg har en hannhund som tisser veldig mye, og begynte for en tid tilbake å tisse inne, noe han aldri har gjort før. Ble tatt med til vet for urinprøve og blodprøve, fikk svar på at han hadde urinstein (struvitt), tross han har gått på spesialfôr fra Specific så tisser han fortsatt inne.. Han er ofte tørst, drikker en del og dermed også tisser mye. 

Jeg skal selvfølgelig ta han med til Vet igjen, men lurer på om det er noen andre som har erfaringer med dette og kan gi oss tips og råd?

Begynner å bli passe oppgitt over de store dammene jeg går meg på når jeg kommer hjem fra jobb.. Og hva kan jeg gjøre for at gutten skal få det godt igjen?.. Redd han kommer til å gjøre det som en vane å tisse inne.. Har prøvd med bellyband/skvettebånd i tiden han har slitt så vi slipper ihvertfall at det er tiss utover hele stua (er en grand danois så sier seg vell selv at det ikke er snakk om små dammer..) men etter kjøp av to forskjellige så er jeg i ferd med å gi opp. Han får de av seg.. Så tissing inne er fortsatt ett problem :(

Så er det noen andre som har vært borti det samme og kan gi meg tips osv om hva vi kan gjøre for han. Hvilket spesialfôr for å løse opp steinene brukte du? 

 

På forhånd, takk :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.×