Jump to content
Hundesonen.no
Sign in to follow this  

Hannhund som sliter med tissing, urinstein problemer ?

Recommended Posts

Hei. 

Jeg har en hannhund som tisser veldig mye, og begynte for en tid tilbake å tisse inne, noe han aldri har gjort før. Ble tatt med til vet for urinprøve og blodprøve, fikk svar på at han hadde urinstein (struvitt), tross han har gått på spesialfôr fra Specific så tisser han fortsatt inne.. Han er ofte tørst, drikker en del og dermed også tisser mye. 

Jeg skal selvfølgelig ta han med til Vet igjen, men lurer på om det er noen andre som har erfaringer med dette og kan gi oss tips og råd?

Begynner å bli passe oppgitt over de store dammene jeg går meg på når jeg kommer hjem fra jobb.. Og hva kan jeg gjøre for at gutten skal få det godt igjen?.. Redd han kommer til å gjøre det som en vane å tisse inne.. Har prøvd med bellyband/skvettebånd i tiden han har slitt så vi slipper ihvertfall at det er tiss utover hele stua (er en grand danois så sier seg vell selv at det ikke er snakk om små dammer..) men etter kjøp av to forskjellige så er jeg i ferd med å gi opp. Han får de av seg.. Så tissing inne er fortsatt ett problem :(

Så er det noen andre som har vært borti det samme og kan gi meg tips osv om hva vi kan gjøre for han. Hvilket spesialfôr for å løse opp steinene brukte du? 

 

På forhånd, takk :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Heihei!  Jeg sitter utålmodig og venter sårt på en valp som kommer i midten av juli.. Jeg har fått ordnet bur som Vincent kan bruke mens han er valp, men spørsmålet er jo når han blir stor 👀  Jeg har en Ssanyong Rexton SUV som hverdagsbil, men ettersom hunden blir gigantisk så lurer jeg da på om det er best å kjøpe bur eller bare et gitter? Jeg har lest at hunden skal både kunne ligge og sitte oppreist under transport, men da vil det kanskje være best med gitter? Er det noen med erfaringer som kan komme med tips og råd?    Førstegangseier på en så stor hund, så har egentlig lite peil😂) 
  • Takk for informasjon. Er dessverre en hannhund (ble kastrert for testikkelkreft i vinter), så ikke noe å hente der. Var det mye jobb med å forsøke å finne riktig dose insulin? Dyrlegen her mente at det kunne være snakk om blodsukker målinger hver andre time i flere uker, opptil måneder?
  • Hadde en jamthund som fikk diabetes en stund etter hun var drektig. Merket det av at hun fikk grå stær på øynene. Gikk veldig raskt så vi prøvde insulin en stund men det utviklet seg så raskt at det ikke var mulig å operere.. de mente det den grå stæren kunne ha blitt forhindret hvis hun hadd blitt kastrert, men vi oppdaget det dessverre for sent så hun måtte avlives 😭Hvis det er tispe du har ville jeg iallefall hørt med veterinær om kastrering. 
  • Er det noen som har erfaringer med diabetes hos hund? Hvor lang tid til det å finne riktig insulin-dose? Og fikk hunden en god livskvalitet med sykdommen?
  • Må ha sovemaske og ørepropper, jeg våkner bare blåmeisen fiser. Men jeg sover mye bedre i vinterhalvåret. 
 • Nylig opprettede emner

×