Jump to content
Hundesonen.no
Sign in to follow this  

Entlebucher sennenhund

Recommended Posts

Hei hei. Jeg er ny på forumet og ny i hundeverden. Har et ønske om å anskaffe meg hund og er interessert i rasen entlebucher sennenhund.  Er det noen her som kjenner til oppdrettere av denne rasen? Det har vært vanskelig å finne noe særlig informasjon om dette på nett.
All hjelp mottas med stort takk!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg finner bare én oppdretter i Norge (Bjerkhaug), og jeg vet ikke om det er noen flere heller. Det er en rimelig sjelden rase i Norge.

Her er en gammel tråd om rasen:

Det kan være en idé å se til Sverige, de har veldig mange flere raser og oppdrettere av det meste.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei og velkommen både til sonen og til hundeverdenen! :)

Jeg hadde aldri hørt om rasen, så jeg måtte google litt. Ser ut som pene og trivelige hunder. Regner med du alt har lest denne: http://doccdn.simplesite.com/d/31/9e/282319408756923953/2de31b3f-4351-41f2-8a11-79293ba82957/Arwen og Ann Sophie pdf.pdf

Og så lurer jeg litt på hvordan du har havnet på akkurat denne rasen? Jeg kjenner ikker rasen så kan hverken anbefale eller advare mot den, men du gjør det ikke lett for deg selv ved å velge en så sjelden rase :) 

Jeg var selv ny i hundeverdenen for 4-5 år siden, og kjente litt på følelsen av at jeg ville lete fram noe litt spesielt og spennende i begynnelsen - det siste jeg skulle ha var en retriever i alle fall ... men etterhvert så gikk det (heldigvis) over. Og det gjorde alt veldig mye enklere. Ikke sikkert det gjelder deg altså, men vill bare nevne det. Det er så mange fine raser å velge i, så da kan det være dumt å se seg blind på noe som kan være vanskelig å få fatt på og som kanskje folk ikke kjenner så godt - noe som ikke er en fordel når man er helt ny i alle fall. Bare mine tanker...

Uansett, lykke til med jakten på hund. Du kommer ikke til å angre :)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.×