Jump to content
Hundesonen.no
Sign in to follow this  

Sår på ballene

Recommended Posts

Hei

Jeg har en Finsk lapphund gutt på snart 4 år som jeg sliter veldig med gjentatte sår på ballene helst på alle årstider utenom sommer. 

Jeg har dratt til vet hver gang og hver gang fått beskjed om at det mest sansynlig vis er en rift han har sleiket opp, fikk med sårsalve og smertestillende som jo har hjulpet der og da, men det kommer stadig tilbake.

Jeg begynner å lure på om det er noe annet som er problemet og har egentlig tenkt i de baner at det beste muligens ville vært en kastraksjon så han slipper dette mer. Er vondt å se han har så vondt :(

Men før jeg foreslår dette til dyrlegen så lurer jeg på om det er noen her som har vært borti eller hørt om noe lignende før?

Edited by Lappisen
La til noe

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hvordan ser det ut da? Føler du at det er logisk at det er en rift? Eller kan det være noe hudproblem kanskje? Isåfall kan det jo være dere trenger en annen behandling rett og slett. Kanskje nyttig å ta en skrapeprøve i området eller noe. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det er somregel åpent sår eller rue og nei, føler ikke selv det er logisk at det er rift. Noe jeg også har fortalt dyrlegen.

Men takk for tips om skrapeprøve. 

Skal få tatt en tur til mandag og forlange at det blir sett mer alvorlig på. Må nok da desverre i narkose for har vært så mange ganger nå at jeg ikke får lov til å se lenger

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.×