Gå til innhold
Hundesonen.no

Valp som knurrer

Recommended Posts

Hei.greier ikke tolke valpen min. Han er ti uker og helt siden han kom til oss har han bjeffet mye mot min mann. Hver gang mannen min setter seg ned setter valpen seg foran han og bjeffer. De siste dagene har det derimot gått over til bjeffing, knurring og biting. Hva er det han vil si? Skal nevnes at han biter oss andre mye også, i bein og hender. Men føler liksom det er annerledes mot min mann siden det nå er knurring også 🙄

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Knurring er bare en type lyd, det er helt umulig å si hva det betyr uten å ha sett hunden eller i det minste fått en spesifik beskrivelse av settingen og hundens signaler og kroppsspråk forøvrig. Det kan være lek, det kan være stress(større forventninger til lek/herjing feks), det kan være usikkerhet m.m. 

Endret av Malamuten
  • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Prøv å filme det? Jeg tenker i utgangspunktet at det er lek, men kan også være usikkerhet. For å kunne si noe mer må man se situasjonen, og i tillegg vil det hjelpe å vite mer om mannens forhold til hunden, går de tur, kurs, har han noe av det daglige ansvaret for hunden? Kan han kose med hunden, leke?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive×