Jump to content
Hundesonen.no

Valp som knurrer

Recommended Posts

Hei.greier ikke tolke valpen min. Han er ti uker og helt siden han kom til oss har han bjeffet mye mot min mann. Hver gang mannen min setter seg ned setter valpen seg foran han og bjeffer. De siste dagene har det derimot gått over til bjeffing, knurring og biting. Hva er det han vil si? Skal nevnes at han biter oss andre mye også, i bein og hender. Men føler liksom det er annerledes mot min mann siden det nå er knurring også 🙄

Share this post


Link to post
Share on other sites

Knurring er bare en type lyd, det er helt umulig å si hva det betyr uten å ha sett hunden eller i det minste fått en spesifik beskrivelse av settingen og hundens signaler og kroppsspråk forøvrig. Det kan være lek, det kan være stress(større forventninger til lek/herjing feks), det kan være usikkerhet m.m. 

Edited by Malamuten
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prøv å filme det? Jeg tenker i utgangspunktet at det er lek, men kan også være usikkerhet. For å kunne si noe mer må man se situasjonen, og i tillegg vil det hjelpe å vite mer om mannens forhold til hunden, går de tur, kurs, har han noe av det daglige ansvaret for hunden? Kan han kose med hunden, leke?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.×