Jump to content
Hundesonen.no
Sign in to follow this  
Guest Christine

Liten høst-efit

Recommended Posts

Guest Christine

Liten efit fra oss. Dårlige bilder, men shit au - den viser dagen vår med et bilde i timen (ca) :P 

Jeg og tervtøtta koser litt på gulvet etter frokost

image.jpg

En times tid etterpå var vi ute å kjørte litt

image.jpg

Kommet frem til destinasjonen, og jeg fikk kose valpis. Vanskelig å ta bilde av valp som ikke vil stå i ro..

image.jpg

Så ble det en tur for å kose ponnier, samt tid for ridetur. Endte med sand i øyne og munn, så det var en gøyal ridetur :P 

image.jpg

Etter rideturen fikk tervtøtta rase fra seg på markatur med vorsteh-gjengen. Fornøyd hund!

image.jpg

Fikk bilde av settervimsen som koste seg på hytta på ca samme tidspunkt. Mye bedre form på han nå, så han fikk være med i skogen med foreldrene mine :) 

image.jpg

På tur hjem igjen fikk jeg et lite innfall om at jeg måtte stoppe for å plukke blåbær. Jeg liker ikke blåbær en gang.. Men jeg og tervtøtta fikk i det minste enda mer tid i marka sammen. (Det trynet!)

image.jpg

Fikk ikke plukket så mye blåbær da en viss hund helst skulle rulle seg i lyngen foran meg, samt stjele blåbærne :aww: 

image.jpg

 Etter en tur innom butikken, samt litt kjøring parkerte jeg i gata hjemme. Fikk lagt planer for i morgen: vaske bil!

image.jpg

Vel hjemme gikk vi ut i hagen for å leke, samt plukke litt hundebæsj. Oppdaget at porten til hagen sto på vidt gap, og det har den nok gjort i et par dager. Fint med hunder som ikke stikker av :) (må visst plukke plommer ser jeg...)

image.jpg

Etter en liten stund gikk vi inn, tok en varm dusj, også kom settervimsen hjem. Litt avslapping før det ble kveldsmat. Her venter de på et "værsegod". Gøy å se forskjellen på de. Terven blir sittende å stirre på maten, mens setteren prøver å stirre meg i senk :P 

image.jpg

Resten av kvelden har de bare ligget å slappet av, og slik blir resten av kvelden også :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hahaha...første blåbærplukker-bildet er jo bare helt herlig :wub::D Selv om min belgereier-karriere ble kort så misunner jeg de som det ligger for. Så vakre hunder! 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Christine
11 timer siden, LØJ skrev:

Hahaha...første blåbærplukker-bildet er jo bare helt herlig :wub::D Selv om min belgereier-karriere ble kort så misunner jeg de som det ligger for. Så vakre hunder! 

Hun er bare sånn :lol: Åh, visste ikke at du har hatt belger! Ja, de er utrolig vakre og herlige hunder :ahappy: 

7 timer siden, Benedicte skrev:

For en fin dag! Og så godt å høre at settervimsen er bedre :)

Sent fra min SM-G925F via Tapatalk
 

Det var en veldig fin dag, og flott start på oktober! Er fremdeles litt usikker på hva jeg skal gjøre videre ifht prøvesvarene (fikk de tilsendt på mail etter vi pratet sammen, og svarene taler litt mot seg selv), men det er ihvertfall utrolig godt å se at gleden og energien er tilbake :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hadde belger like lenge som det tar å gå rundt seg selv. Var en meget kort karriere, kan du si!! :icon_redface: Men kjenner jo mange og har passet en del så har jo kjennskap til rasen... Du har jo ei ganske vakker berte :wub:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Mye "sprekker" i bakre pote bak. Hva kan det være?
  • Min hund jaget biler, syklister og joggere da hun var liten på grunn av frykt (men bet aldri). Fikk kontroll på dette ved at hun måtte sitte hver gang det kom noe hun kunne reagere på. I starten måtte hun mates med godbiter, og så begynte hun å sette seg bare hun så noen nærme seg. Nå er hun 3 år og bryr seg sjelden om sånt 🙂 Men det kan være noe annet som trigger din hund så lurt å få hjelp av en hundetrener. Og frem til dere har løst det så bør dere gå mellom han og andre mennesker i passeringer, med så god avstand som mulig. 
  • Minien, en (omplassert) terrier prøvde seg på den der også et par ganger. Jeg ble ganske overrasket,  så jeg sa bare: Ok, ikke noe problem, da dropper vi tur i dag, Nå går vi hjem.Og sånn ble det, rett hjem med kort bånd.  Det var tydeligvis ikke reaksjonen han ønsket seg, så han sluttet tvert
  • Nå er det jo båndtvang, så hvis du overholder reglene og passer litt på burde det ikke være noe problem å forhindre at hunden biter fremmede? Jeg tenker heller ikke at det er noe grunnlag for avliving ennå. Men nå har det han bitt fremmede to ganger, så jeg tenker at du burde ta det på alvor. Det er jo ditt ansvar å sørge for at han ikke kommer nært nok til å bite tilfeldige turgåere
  • Personlig synes jeg det er altfor tidlig å snakke om avliving. Ved å være enda mer forsiktig kombinert med at dette jo ikke er snakk om en hund som har skadet noen (om ikke joggeren ble skadet da?) og heller ikke har skadepotensial som en rottweiler så har dere tid til å finne ut av dette, tenker jeg. Det er dessuten fremdeles en ung hund som ikke er helt moden. Det første er vel å finne ut hva det egentlig dreier seg om. Siden du ser såpass alvorlig på dette at tanken om avliving har slått deg, så tror jeg det beste du kan gjøre er å ta kontakt med en hundetrener som kan hjelpe dere. Evt erfarne folk i en lokal hundeklubb. En eller annen form for sladretrening kan kanskje være en plass å starte.
 • Nylig opprettede emner

×