Jump to content
Hundesonen.no
Sign in to follow this  

Brukket klo

Recommended Posts

Jeg presterte å miste valpen min i bakken fra ca. 30 cm høyde. Han sa ikke et pip, så tenkte at det sikkert gikk fint. Når vi tok turen ut la jeg merke til at han haltet. Det så egentlig ut som det var bakbenet han haltet på, men det virket litt rart, siden han landet på forparten da han datt. Han sluttet etterhvert å halte, og har virket veldig pigg. Jeg sjekket alle kroppsdeler, men virket ikke som han hadde smerter noe sted. Så sjekket jeg neglene, og den ene var helt svart litt innpå (av tørket blod). Det virket ikke som det var vondt for han at jeg tok på det eller noe som helst. Er dette noe å gå til veterinæren med? Er det eventuelt noe jeg burde gjøre selv? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det kan jo sikkert være litt ekkelt om det setter seg noe betennelse eller noe, men Vims har skadet klør ved et par anledninger, jeg har ikke merket det før senere da (utenom at hun har haltet litt, men har ikke greid å lokalisere det), har gått helt fint ellers. Er du bekymret for betennelse e.l. så kan du jo putte poten ned i grønnsåpevann eller tømme på pyrisept eller noe og evt bruke sokk ute til det har lukket seg. Men mest sannsynlig går det nok helt fint. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Klematis

Min brakk en klo da han var på besøk en gang. Ingen hadde merket det, og jeg så det først da jeg fikk han hjem igjen, og da så alt helt fint ut.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.×