Jump to content
Hundesonen.no

Guide: Aktivitetsstrømmer (nytt innhold, ulest innhold++)

Recommended Posts

Aktivitetsstrøm (Activity Streams)
Aktivitetsstrømmer er et verktøy som gjør det enkelt å sortere og filtrere innhold du er intressert i.

Forumet har fire standard streamer som alle innloggede brukere ser. Nytt innhold, Ulest Innhold, Innlegg jeg har deltatt i og Innlegg jeg har startet. Alle innloggede bruker kan lagre egne strømmer (se pro tip #2). 

Hver bruker kan gjøre en stream til sin standard stream. Gå inn på den du ønsker å sette som standard stream, klikk deretter på haken (se første pil) for å gjøre lagre den som standard. 

Du finner hurtiglinker til streamen øverst (se 2. pil) og nederst på forumet.
5633782440458_Skjermbilde2015-10-30kl.14

 

Pro tip #1:
Hvis du synes innholdet er for stort kan du velge å kun se overskriftene. Velg ønsket visning ved å klikke på ikonet til høyre (se liten rød firkant).5633782a29532_Skjermbilde2015-10-30kl.14
 

 

Pro tip #2:
Lag din egen stream (Aktivitet > Mine Aktivitetsstrømmer > Lag ny aktivitetsstrøm). Gi aktivitetsstrømmen et navn og sett de innstillingene som passer deg. Ikke vær redd for å utforske alternativene.

Slik lager du en aktivitetsstrøm som følger nye innlegg i begge kjøp og salg forumene:563388c76c76c_Skjermbilde2015-10-30kl.16
 

 

Spesifiser hvilke forumemner du er interessert i:563388c9504be_Skjermbilde2015-10-30kl.16

 

 

 

Aktivitetsstrøm hvor din venner har deltatt i diskusjonen:
563389430d9cf_Skjermbilde2015-10-30kl.16
 

Muligheten er mange, vær kreativ og utforsk! :)
 

 • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Det er så sant. Dobbelt sant, som du nevner, siden søkbarhet for framtiden blir helt ødelagt også. Nettopp av den grunn er det en del større forum som har forbud mot slike megatråder/serietråder (mener ikke at det er løsningen her altså). Synes det er supert at du skiller ut aktuelle tema, og det beste er selvsagt at vi blir flinkere alle sammen til å lage fornuftige tråder når vi har noe «faglig» på hjertet. En løsning kan være å lage en standardisert intro for hver måned - slik at den som oppretter den kopierer den fra forrige måned. Der kan det stå hva man ønsker og ikke ønsker i akkurat nå-tråden, uten at man trenger å bli helt nazi i etterkant...
  • Jeg vet ikke akkurat om jeg kan kalle meg erfaren hundetrener, men, men... Nå har jeg en liten mini, omplasseringshund, et lite bjeffemonster  Så vi går med lommene fulle av godbiter, og så lenge avstanden er stor nok så greier vi oss på et vis. Men altså, andre hundeeire er jo ikke akkurat hjelpsomme,  enten stiller de seg opp med hunden for å se på når minien får så masse godbiter, og står de lenge nok så kommer det nok et bjeff! Eller de kommer nærmere for å hilse! Det hører nesten til unntakene at hundeeiere passerer som om alt var normalt Det kan jo umulig være sånn at folk ikke vil at vi skal lykkes? Eller?
  • Var inne å kikket litt på finn for mitt område (Rogaland). Herregud så trist og sint jeg blir! Halvparten er «ønskes kjøpt doodlidoo, spitzpoo, cavapoo, poooo og doooodle» annonser. «Spitzpoo - vi har falt for denne rasen». Har bare lyst å sende de mld og SI AT DET IKKE ER EN RASE. Og hva med alle de annonsene der «Bob vil bli far, Mary vil bli mor». Aller helst uten stamtavle og det beste er å parre en eller annen stakkars puddel. For å så prise det til en million. Jeg vet jo at det er fritt vilt på Finn og at det er en grunn til jeg ikke er der så mye. Men herregud... Valpekjøpere (og «oppdretterne» av disse «rasene») må ta seg sammen. Valpekjøperne har også et stort ansvar her - selv om det bedrives ansvarsfraskrivelse på høyt nivå. 
     Takk for meg! 
  • Her er en typisk bedømmelse man kan risikere å få fra utidige dommere om man stiller en jaktgolden ... og da har man ikke begynt å diskutere holdninger og slengbemerkninger fra ymse andre deltakere og oppdrettere rundt ringen ... Hunden fikk forøvrig good ved neste korsvei og jeg vet om lignende tilfeller hvor hunden senere har fått VG. Så ikke bare kan man forvente å få dritt - det er bingo i tillegg.
  • Atlas er idag blitt HD-røntget! Bildene ser veeeldig fine ut, men venter likevel spent på avlesningen til NKK🤞🏼 Stakkars fyren har bare sovet helt siden 14 idag, fikk noe gode greier å sove på sier han🙊
 • Nylig opprettede emner

×