Jump to content
Hundesonen.no

VIKTIG! Hundesonen oppgradereres

Recommended Posts

Torsdag 17. september, kl 09:00 skal forumet oppgraderes til nyeste software og flyttes til en Norsk server.
Oppgraderingen er estimert til å ta 3 timer og hundesonen vil dessverre være utilgjengelig i denne perioden.
Du som bruker trenger ikke å gjøre noe - vi beklager de ulempene dette medfører!
Hvis du har noen spørsmål når forumet er utilgjengelig kan du kontakte oss via Hundesonens Facebookside. Vi anbefaler at du liker forumet på Facebook slik at du får eventuelle oppdateringer om det skulle oppstå noen uforutsette utfordringer.
Inntil forumet stenges for oppgradering tar vi gjerne i mot tanker i denne tråden :)
———
Hvorfor flytte Hundesonen til en ny server?
Dagens server er lokalisert i Tyskland, ny server er i Norge. Dette kombinert med kraftigere hardware skal by på et raskere forum.
I tillegg til at den Norske serveren kraftigere har den 2,5 ganger så mye lagringsplass. Med mer lagringsplass kan vi eksempelvis laste opp mer bilder uten å måtte slette gamle bilder (som er et fremtidig mål for forumet).
Hvorfor oppgradere Hundesonen?
Ny software byr på nye muligheter. Det vil selvfølgelig være litt uvandt i starten, men målet er at alt skal bli enklere, raskere og mer brukervennlig.
Dagens versjon (3.4.7) ble lansert i oktober 2014, men er kun en forbedring av versjon 3 som ble lansert juni 2009. Det har skjedd mye på teknologifronten siden 2009 og admin/moderator er enige om at det er på tide med en oppgradering.
 • Like 18

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Det er så sant. Dobbelt sant, som du nevner, siden søkbarhet for framtiden blir helt ødelagt også. Nettopp av den grunn er det en del større forum som har forbud mot slike megatråder/serietråder (mener ikke at det er løsningen her altså). Synes det er supert at du skiller ut aktuelle tema, og det beste er selvsagt at vi blir flinkere alle sammen til å lage fornuftige tråder når vi har noe «faglig» på hjertet. En løsning kan være å lage en standardisert intro for hver måned - slik at den som oppretter den kopierer den fra forrige måned. Der kan det stå hva man ønsker og ikke ønsker i akkurat nå-tråden, uten at man trenger å bli helt nazi i etterkant...
  • Jeg vet ikke akkurat om jeg kan kalle meg erfaren hundetrener, men, men... Nå har jeg en liten mini, omplasseringshund, et lite bjeffemonster  Så vi går med lommene fulle av godbiter, og så lenge avstanden er stor nok så greier vi oss på et vis. Men altså, andre hundeeire er jo ikke akkurat hjelpsomme,  enten stiller de seg opp med hunden for å se på når minien får så masse godbiter, og står de lenge nok så kommer det nok et bjeff! Eller de kommer nærmere for å hilse! Det hører nesten til unntakene at hundeeiere passerer som om alt var normalt Det kan jo umulig være sånn at folk ikke vil at vi skal lykkes? Eller?
  • Var inne å kikket litt på finn for mitt område (Rogaland). Herregud så trist og sint jeg blir! Halvparten er «ønskes kjøpt doodlidoo, spitzpoo, cavapoo, poooo og doooodle» annonser. «Spitzpoo - vi har falt for denne rasen». Har bare lyst å sende de mld og SI AT DET IKKE ER EN RASE. Og hva med alle de annonsene der «Bob vil bli far, Mary vil bli mor». Aller helst uten stamtavle og det beste er å parre en eller annen stakkars puddel. For å så prise det til en million. Jeg vet jo at det er fritt vilt på Finn og at det er en grunn til jeg ikke er der så mye. Men herregud... Valpekjøpere (og «oppdretterne» av disse «rasene») må ta seg sammen. Valpekjøperne har også et stort ansvar her - selv om det bedrives ansvarsfraskrivelse på høyt nivå. 
     Takk for meg! 
  • Her er en typisk bedømmelse man kan risikere å få fra utidige dommere om man stiller en jaktgolden ... og da har man ikke begynt å diskutere holdninger og slengbemerkninger fra ymse andre deltakere og oppdrettere rundt ringen ... Hunden fikk forøvrig good ved neste korsvei og jeg vet om lignende tilfeller hvor hunden senere har fått VG. Så ikke bare kan man forvente å få dritt - det er bingo i tillegg.
  • Atlas er idag blitt HD-røntget! Bildene ser veeeldig fine ut, men venter likevel spent på avlesningen til NKK🤞🏼 Stakkars fyren har bare sovet helt siden 14 idag, fikk noe gode greier å sove på sier han🙊
 • Nylig opprettede emner

×