Jump to content
Hundesonen.no
Sign in to follow this  

Opplever du at sonen ser litt rar ut?

Recommended Posts

Det er fordi vi jobber med å fjerne noe spam som har lagt seg på serveren.

Spammen er slik at når man søker på Hundesonen i Google, blir man videresendt til en funky side med reklame.

Som et direkte resultat av arbeidet som nå pågår, vil du kanskje ikke få til å like et innlegg eller du kan oppleve at det dukker opp masse rare koder overalt. Trykk F5, så ser du at du har likt og innlegget du nettopp postet ser normalt ut igjen.

Vi jobber så fort vi kan.

 • Like 16

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vi har dessverre enda ikke klart å få fjernet problemene. Vi jobber videre med det, og håper at det løser seg så fort som mulig.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vi jobber med å rette følgende:

- tegnfeil

- at chatten ikke takler nick med æ, ø og å

- redirect til "voksensider" som stadig vender tilbake

- merk som lest-knappen i mobilversjon som har sluttet å fungere

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vi jobber fortsatt med å få fjernet redirecten (redirect fra google-søk til spamsider). Det jobbes nå på serveren.

Beklager alle ulempene dette medfører.

Vi har fått tilbakemelding om at innlegg man poster ikke blir postet og at man bare blir videresendt til forsiden av sonen.

For å unngå at du mister lange innlegg, anbefaler vi at du kopierer teksten før du poster og prøver igjen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vi tror vi har fått fjernet redirecten nå. Ber om at folk tømmer historikken/sletter infokapsler i nettleserne sine om de fortsatt opplever feil.

Internet Explorer: http://windows.microsoft.com/nb-no/windows-vista/clear-the-history-of-websites-youve-visited

Firefox: https://support.mozilla.org/no/kb/fjerne-nylig-nettleserhistorikk

Google Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95589?hl=no

Safari: https://support.apple.com/no-no/HT201265(gjelder iPhone og iPad, men antar det er nokså likt på Mac)

Hvis det ikke hjelper setter vi pris på at du gir tilbakemelding i denne tråden: http://hundesonen.no/forum/topic/77334-sonen-tuller/

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Det er så sant. Dobbelt sant, som du nevner, siden søkbarhet for framtiden blir helt ødelagt også. Nettopp av den grunn er det en del større forum som har forbud mot slike megatråder/serietråder (mener ikke at det er løsningen her altså). Synes det er supert at du skiller ut aktuelle tema, og det beste er selvsagt at vi blir flinkere alle sammen til å lage fornuftige tråder når vi har noe «faglig» på hjertet. En løsning kan være å lage en standardisert intro for hver måned - slik at den som oppretter den kopierer den fra forrige måned. Der kan det stå hva man ønsker og ikke ønsker i akkurat nå-tråden, uten at man trenger å bli helt nazi i etterkant...
  • Jeg vet ikke akkurat om jeg kan kalle meg erfaren hundetrener, men, men... Nå har jeg en liten mini, omplasseringshund, et lite bjeffemonster  Så vi går med lommene fulle av godbiter, og så lenge avstanden er stor nok så greier vi oss på et vis. Men altså, andre hundeeire er jo ikke akkurat hjelpsomme,  enten stiller de seg opp med hunden for å se på når minien får så masse godbiter, og står de lenge nok så kommer det nok et bjeff! Eller de kommer nærmere for å hilse! Det hører nesten til unntakene at hundeeiere passerer som om alt var normalt Det kan jo umulig være sånn at folk ikke vil at vi skal lykkes? Eller?
  • Var inne å kikket litt på finn for mitt område (Rogaland). Herregud så trist og sint jeg blir! Halvparten er «ønskes kjøpt doodlidoo, spitzpoo, cavapoo, poooo og doooodle» annonser. «Spitzpoo - vi har falt for denne rasen». Har bare lyst å sende de mld og SI AT DET IKKE ER EN RASE. Og hva med alle de annonsene der «Bob vil bli far, Mary vil bli mor». Aller helst uten stamtavle og det beste er å parre en eller annen stakkars puddel. For å så prise det til en million. Jeg vet jo at det er fritt vilt på Finn og at det er en grunn til jeg ikke er der så mye. Men herregud... Valpekjøpere (og «oppdretterne» av disse «rasene») må ta seg sammen. Valpekjøperne har også et stort ansvar her - selv om det bedrives ansvarsfraskrivelse på høyt nivå. 
     Takk for meg! 
  • Her er en typisk bedømmelse man kan risikere å få fra utidige dommere om man stiller en jaktgolden ... og da har man ikke begynt å diskutere holdninger og slengbemerkninger fra ymse andre deltakere og oppdrettere rundt ringen ... Hunden fikk forøvrig good ved neste korsvei og jeg vet om lignende tilfeller hvor hunden senere har fått VG. Så ikke bare kan man forvente å få dritt - det er bingo i tillegg.
  • Atlas er idag blitt HD-røntget! Bildene ser veeeldig fine ut, men venter likevel spent på avlesningen til NKK🤞🏼 Stakkars fyren har bare sovet helt siden 14 idag, fikk noe gode greier å sove på sier han🙊
 • Nylig opprettede emner

×