Jump to content
Hundesonen.no
Sign in to follow this  

Opplever du at sonen ser litt rar ut?

Recommended Posts

Det er fordi vi jobber med å fjerne noe spam som har lagt seg på serveren.

Spammen er slik at når man søker på Hundesonen i Google, blir man videresendt til en funky side med reklame.

Som et direkte resultat av arbeidet som nå pågår, vil du kanskje ikke få til å like et innlegg eller du kan oppleve at det dukker opp masse rare koder overalt. Trykk F5, så ser du at du har likt og innlegget du nettopp postet ser normalt ut igjen.

Vi jobber så fort vi kan.

 • Like 16

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vi har dessverre enda ikke klart å få fjernet problemene. Vi jobber videre med det, og håper at det løser seg så fort som mulig.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vi jobber med å rette følgende:

- tegnfeil

- at chatten ikke takler nick med æ, ø og å

- redirect til "voksensider" som stadig vender tilbake

- merk som lest-knappen i mobilversjon som har sluttet å fungere

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vi jobber fortsatt med å få fjernet redirecten (redirect fra google-søk til spamsider). Det jobbes nå på serveren.

Beklager alle ulempene dette medfører.

Vi har fått tilbakemelding om at innlegg man poster ikke blir postet og at man bare blir videresendt til forsiden av sonen.

For å unngå at du mister lange innlegg, anbefaler vi at du kopierer teksten før du poster og prøver igjen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vi tror vi har fått fjernet redirecten nå. Ber om at folk tømmer historikken/sletter infokapsler i nettleserne sine om de fortsatt opplever feil.

Internet Explorer: http://windows.microsoft.com/nb-no/windows-vista/clear-the-history-of-websites-youve-visited

Firefox: https://support.mozilla.org/no/kb/fjerne-nylig-nettleserhistorikk

Google Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95589?hl=no

Safari: https://support.apple.com/no-no/HT201265(gjelder iPhone og iPad, men antar det er nokså likt på Mac)

Hvis det ikke hjelper setter vi pris på at du gir tilbakemelding i denne tråden: http://hundesonen.no/forum/topic/77334-sonen-tuller/

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Var inne å kikket litt på finn for mitt område (Rogaland). Herregud så trist og sint jeg blir! Halvparten er «ønskes kjøpt doodlidoo, spitzpoo, cavapoo, poooo og doooodle» annonser. «Spitzpoo - vi har falt for denne rasen». Har bare lyst å sende de mld og SI AT DET IKKE ER EN RASE. Og hva med alle de annonsene der «Bob vil bli far, Mary vil bli mor». Aller helst uten stamtavle og det beste er å parre en eller annen stakkars puddel. For å så prise det til en million. Jeg vet jo at det er fritt vilt på Finn og at det er en grunn til jeg ikke er der så mye. Men herregud... Valpekjøpere (og «oppdretterne» av disse «rasene») må ta seg sammen. Valpekjøperne har også et stort ansvar her - selv om det bedrives ansvarsfraskrivelse på høyt nivå. 
     Takk for meg! 
  • Her er en typisk bedømmelse man kan risikere å få fra utidige dommere om man stiller en jaktgolden ... og da har man ikke begynt å diskutere holdninger og slengbemerkninger fra ymse andre deltakere og oppdrettere rundt ringen ... Hunden fikk forøvrig good ved neste korsvei og jeg vet om lignende tilfeller hvor hunden senere har fått VG. Så ikke bare kan man forvente å få dritt - det er bingo i tillegg.
  • Atlas er idag blitt HD-røntget! Bildene ser veeeldig fine ut, men venter likevel spent på avlesningen til NKK🤞🏼 Stakkars fyren har bare sovet helt siden 14 idag, fikk noe gode greier å sove på sier han🙊
  • Er så lei av å få mail som ikke er ment til meg nå! Er ei som har nesten lik mail som meg som hele tiden oppgir min mail. Så da får jeg masse ordrebekreftelser, fakturaer, fotballmail osv. Har tatt kontakt med avsender før, som sier de har gitt kontakt videre. Men jeg fortsetter å få mail. Nå fant jeg det jeg tror er riktig mail direkte til henne, så har sendt en mail og informert, og bedt henne dobbeltsjekke mailen hun oppgir. Håper det hjelper, så jeg slipper å få full innboks av andres mailer. 
  • Jeg lurer på hva som ville skjedd hvis utstillingsringene plutselig hadde hatt et flertall av jaktvarianter? De blir jo stadig mer vanlige. Jeg mistenker det ville skjedd ting både med "utstillingsavlen" og dommerenes holdninger, egentlig.
 • Nylig opprettede emner

×