Jump to content
Hundesonen.no
Sign in to follow this  

Tur i Hamarområdet

Recommended Posts

Noen som vil være med på tur en eller annen gang eller kanskje bare vet om en fin plass å gå tur løst uten så alt for stor sjanse til å møte på folk?

Rico er for det meste snill og grei og jeg biter ikke jeg heller. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Noen som vil være med på tur en eller annen gang eller kanskje bare vet om en fin plass å gå tur løst uten så alt for stor sjanse til å møte på folk?

Rico er for det meste snill og grei og jeg biter ikke jeg heller. :)

Jeg og My kunne godt tenkt oss med :) My kan være litt streng mot unge, ville hanhunder men om de er 2-3år+ så går det stort sett alltid greit. Det er bare fordi hun syns de blir så innpåslitne, så hun setter de på plass og "bitcher" når hun syns de er teite, bare.

Nå har vi ikke bil, så det er nesten nødt til å være i gangavstand fra togstasjonen eller noe i den duren. Med google maps kommer jeg meg ganske greit rundt selv om jeg ikke er kjent her enda. ^^

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vi har heller ikke bil, men kan til en viss grad bli kjørt litt rundt av foreldre.

Hvor i nærheten av togstasjonen bor du?

Til nå har jeg koigen - domkirkeodden, Furuberget, ottestadstien og klukhagan. Alt i 15-45 min gange i følge google maps. Det går buss til furuberget (45 min gange) hvert kvarter. Jeg bor utenfor byen og har ikke vært mye inni Hamar med Rico, så hvis du har funnet en plass du liker godt som jeg ikke vet om så får du bare si ifra.

Når på dagen/ettemiddagen har du mulighet til å gå? Jeg har fri mandager og fredager så har mulighet på dagtid de dagene + helg, og på ettermiddagen tirsdag - torsdag. :)

Rico er kjemisk kastrert og eneste tispa han vil ri på er det noe rart med (alle hannhunder er supergærne etter henne). Han kan være litt interresert i rumper, men ikke overdrevent. (kan dog ikke garantere 100% når han ikke har møtt My før). Han er ganske usikker på andre hunder når han er i bånd (forsvinner totalt når det kommer av) og kan bli litt ekkel da, men så lenge han får gå foran så pleier det å gå greit. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Åj, jeg visste ikke at det var så mye som fargevalg man må tenke på😅 Da har jeg lært det! 
   Enig med grå🤷‍♀️
  • Ganske sikker på at grand danois ikke vil trives alene ute om natten. De andre er nok bedre kandidater, men mer pels såklart.
  • De fleste av kriteriene dine synes jeg lener mot berner, leonberger, evt pyreneer og grande (de to sistnevnte har jeg dog liten kjennskap til, og granden vil naturlig nok fryse lettere enn de andre rasene).  Som nevnt ovenfor må du velge litt her, de rasene som er veldig førerorienterte og dermed lettlærte, er ikke de som er selvstendige og som dermed vil trives med å være så mye ute alene. 
  • Kanskje grå? Sliter med "kleskoden" selv. Har en svart/hvit/tan springer, så en del farger som utgår om en skal være pirkete😂
  • Hvis du rusler av gårde i valpens tempo, og lar den løpe og tumle rundt som den selv vil, kan du være ute leeenge.  Når valpen blir sliten kan du jo sette deg ned med valpen i fanget, og ta en lang pause, evt. kan du putte valpen i sekken, og la den hvile seg der.  En setter er jo en energisk hund som liker å få brukt seg.  Fuglehunder liker å løpe, så la den få utløp for sin energi i fri utfoldelse i skog og mark.  Da blir den fysisk og mentalt fornøyd, og det forebygger all annen uønsket atferd.  
 • Nylig opprettede emner

×