Jump to content
Hundesonen.no
Sign in to follow this  

Tur i Hamarområdet

Recommended Posts

Noen som vil være med på tur en eller annen gang eller kanskje bare vet om en fin plass å gå tur løst uten så alt for stor sjanse til å møte på folk?

Rico er for det meste snill og grei og jeg biter ikke jeg heller. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Noen som vil være med på tur en eller annen gang eller kanskje bare vet om en fin plass å gå tur løst uten så alt for stor sjanse til å møte på folk?

Rico er for det meste snill og grei og jeg biter ikke jeg heller. :)

Jeg og My kunne godt tenkt oss med :) My kan være litt streng mot unge, ville hanhunder men om de er 2-3år+ så går det stort sett alltid greit. Det er bare fordi hun syns de blir så innpåslitne, så hun setter de på plass og "bitcher" når hun syns de er teite, bare.

Nå har vi ikke bil, så det er nesten nødt til å være i gangavstand fra togstasjonen eller noe i den duren. Med google maps kommer jeg meg ganske greit rundt selv om jeg ikke er kjent her enda. ^^

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vi har heller ikke bil, men kan til en viss grad bli kjørt litt rundt av foreldre.

Hvor i nærheten av togstasjonen bor du?

Til nå har jeg koigen - domkirkeodden, Furuberget, ottestadstien og klukhagan. Alt i 15-45 min gange i følge google maps. Det går buss til furuberget (45 min gange) hvert kvarter. Jeg bor utenfor byen og har ikke vært mye inni Hamar med Rico, så hvis du har funnet en plass du liker godt som jeg ikke vet om så får du bare si ifra.

Når på dagen/ettemiddagen har du mulighet til å gå? Jeg har fri mandager og fredager så har mulighet på dagtid de dagene + helg, og på ettermiddagen tirsdag - torsdag. :)

Rico er kjemisk kastrert og eneste tispa han vil ri på er det noe rart med (alle hannhunder er supergærne etter henne). Han kan være litt interresert i rumper, men ikke overdrevent. (kan dog ikke garantere 100% når han ikke har møtt My før). Han er ganske usikker på andre hunder når han er i bånd (forsvinner totalt når det kommer av) og kan bli litt ekkel da, men så lenge han får gå foran så pleier det å gå greit. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Huff, så grusomt! Jeg får helt vondt i meg. 
  • Det må ha vært et mareritt av en situasjon å være i. Håper det blir gjort mye for å finne ut hvordan dette kunne skje - om eier har trent eller på annet vis bedrevet et hundehold som ikke tåler dagens lys.
  • Båndtvang er kjedelig, men vi overholder den. Min vimser rundt utenfor stier også selv om hun ikke går langt. Og vi har hvert år møtt fugleunger som ikke er veldig flygedyktige og ekornunger som ikke har vett til å flytte seg når vi kommer. Og dette er på brede stier og veier. Og det er nok slitsomt nok å være dyre/fugleforelder uten å måtte være redd for vimsende hunder tror jeg. Men jeg trives mye bedre som hundeeier når hunden kan gå løs altså  
  • Virker som om kjæresten til eier og en venninne har gått med hunden, den utagerte mot en forbipasserende hund, og eieren til denne forsøkte å ta kontroll over hunden da de som gikk med den ikke klarte det. Hunden fløy på dama også bare eskalere det.  Står litt her fra en som var der https://www.hundendin.com/post/fire-personer-bitt-to-sterkt-nedkjøt Forferdelig sak, må ha vært ekstremt skremmende for de som var der. Håper alle kommer ut av det uten varige mén, og godt at hunden nå er avlivet.. 
  • Jeg har valgt å bli værende i Slovakia selv om skolen er stengt på ubestemt tid, i stedet for å reise hjem til Norge - mye på grunn av båndtvangen... 🙈 Her har vi supre turmuligheter rundt oss og ingen båndtvang  Men vi må nok øve oss litt på å gå med langline også, for planen er jo å tilbringe sommeren i Norge! 
 • Nylig opprettede emner

×