Jump to content
Hundesonen.no

Kelabur - ca 90 x 70. Tilpasset toyota auris 2009

Recommended Posts

Vurderer å selge Kelaburet mitt, og vil bare se om det er noen interesse her inne. :)

Tilpasset Toyota Auris (2007-2012).

Buret har:

- Vanntett bunn

- Støvkanter på alle sider, helt tett mot seteryggene

- Et rom på ca 30 cm, og et rom på ca 60 cm.

Buret er ca 93 x 70 (litt usikker på om dybden kanskje er 65, skal måle nøyaktig ved forespørsel), med to dører, men jeg bruker det som enkeltbur nå.

Kjøpt for 2800 for 1,5 år siden, og meget pent brukt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hadde håpet på halv pris. Det er "som nytt".

På grunn av skrå vegger er det for lite til labrador f.eks. Passer greit til to små whippeter, eller en stor whippet og dvergpinscher, og vi har også kjørt med en liten og en stor whippet i det uten problemer. Så har du noe å sammenligne med :)

Sjekket målene, og det lille rommet er 30 x 70, og det store er 60 x 70.

Legger ved et bilde fra da det var helt nytt, og så fikser jeg nye bilder i morgen. Jeg syns buret ser større ut i virkeligheten enn det ser ut på bildet da, jeg kan ta bilder i morgen med whippeten i, så tror jeg det gir litt bedre inntrykk :P

Her er det i alle fall helt nytt:

20120908_172950.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mulig jeg er interessert! Har nylig kjøpt en helt ny Auris, og er jo usikker på om buret kan passe. Vi bor i Tønsberg, skal til Oslo første helg i april, om det ikke er solgt til da kan vi jo eventuelt prøve det? Har en liten beardis, tispe.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Er det hybrid du har kjøpt? Isåfall tror jeg kanskje buret blir for stort. Men om det ikke er solgt innen da er det bare å ta turen å prøve :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Mulig jeg spør veldig dumt nå, men er det mulighet for å fjerne skilleveggen? Eller er den sveiset fast?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mulig jeg spør veldig dumt nå, men er det mulighet for å fjerne skilleveggen? Eller er den sveiset fast?

på de fleste kelabur er det bare en skrue for å fjerne den.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mulig jeg spør veldig dumt nå, men er det mulighet for å fjerne skilleveggen? Eller er den sveiset fast?

Den kan fjernes ja. Jeg bruker buret uten skillevegg nå. Er enkelt å fjerne den, som AnetteH sier, sitter den fast i et spor, og festes med en enkel skrue. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Er hybrid ja!

Fikk sett på en ny hybrid i dag, og jeg tror buret vil passe likevel. Var de eldste hybridene som hadde veldig "rart" bagasjerom, men de nyeste har likt bagasjerom, bare at det er litt grunnere (bygget opp).

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • https://www.nrk.no/urix/tysk-laboratorium-anklages-for-omfattende-mishandling-av-aper-og-hunder-1.14742188?fbclid=IwAR24fQKcVrWflq5sRCA1ib5tdLMuKelVi4xUzJYULl3_loK-_LVr7fMDvu0
  • Når dere først er inne på løpetid: Hvor lenge holder dere tispe og hannhund adskilt? Har ny, voksen tispe og vil ikke ha valper før neste år på denne tiden sånn ca. Vi overtok henne sånn ca dag 2 eller 3, og nå er hun ca dag 17-18. Litt stusselig for henne å ikke få hilse på "stebrødrene" sine. Hun aktiviseres på andre måter, men ser at hun kunne hatt godt av lek med dem. Torsdag sist uke var ene hannen løs ved en feiltakelse, da var han helt koko etter å få komme inn der hun var. I går virket de fremdeles veldig interessert i hverandre, men vet ikke om det akkurat var paring de var gira på. Holder dere de adskilt i 3 uker? Et annet spørsmål: finnes det noe ála tørrsjampo til hunder, trenger å få bort lukt i pelsen uten å bade henne?
  • Synes det høres litt tvilsomt ut at det skulle være så enkelt  
  • Nei, vi har jo ikke det siden vi kjøpte omplasseringshund. Jeg skjønner at mange, og sikkert særlig dem som driver med rene raser selv, har problemer med blandingsraser, men vi fant ingen rene raser vi hadde lyst på, vi har hatt rene raser med store helseproblemer og ønsket å unngå det. Derimot fant vi han her på Finn, og falt pladask. Det skal også sies at vi hadde lyst på en hund med pit bull/amstaffutseende så da fikk vi jo det vi ønsket oss. Som oppdretter sa, så hadde en annen av hans kjøpere allerede opplevd å bli stoppet av politiet, men fått tilbake hunden etter at de tok kontakt med oppdretter. Det kommer tydelig fram i innlegget mitt. Selvfølgelig er det ikke sikkert det skjer neste gang, man kan være maks uheldig og treffe på noen som hater bikkjer, men vi har helseattest på ham hvor mor, far, og oppdretter står I tillegg til nr til oppdretter så han kan kontaktes, så jeg regner med at det vil ordne seg. Å kvitte seg med hunden nå i tilfelle det skulle skje noe i fremtiden, synes jeg høres absurd ut. Å ta hunden ut av landet har jeg i mine 20 år som hundeeier hverken hatt lyst til eller behov for, så akkurat det vil nok ikke bli et problem. 
     Takk for innspill på eventuelle sykdommer, men jeg var egentlig ute etter å komme i kontakt med folk med liknende hunder for å utveksle erfaringer, rottweiler, amerikansk bulldog og SDGs ulike helseproblemer kan jeg Google selv👍🏻
  • Jeg bruker også ullhansker uten fingertupper, og har med varme votter å ta utenpå ved behov. 
   Når det er veldig kaldt prøver jeg å finne ting å belønne med som funker med hansker (leke, tubeost, våtfôr på klemmeflaske o.l.), også kaster jeg mye godbiter så jeg slipper å få så våte vanter.  Også liker jeg disse: https://xxl.no/phoxx-handvarmer-hvit/p/1070389_1_style
   Varmer hendene i lommene, eller putter dem inni hansker/vanter. 
 • Nylig opprettede emner

×