Jump to content
Hundesonen.no
Sign in to follow this  

Frilansjournalister og hobbyfotografer søkes!

Recommended Posts

Vil du være en del av noe nytt og spennende?

Vi er på jakt etter skrivelystne som er aktive innenfor dyremiljøet, alt fra hest, hund og katt, til fugl, fisk og reptiler. Er i etableringsfasen av en spennende ny nettside som vi håper vil slå ann blant landets dyrevenner. Navnet vil ikke bli offentliggjort enda. Nettsiden vil hovedsaklig være en nyhetsside for innenriks (og noe utenriks), samt nyttige og lærerike artikler med faglig innhold. Målet er at det skal være enkelt å få oversikten over hva som foregår i dyreverden i norge, hovedsaklig i hundemiljøet.

Vi trenger noen som har lyst til å skrive litt om lokale, nasjonale og internasjonale utstillinger, konkurranser, sammenkomster, eventer, egne og andres unike opplevelser, osv. Mulighetene er mange! Vi regner ikke med å tjene noe på denne siden, og kan derfor heller ikke lønne skribenter, men du vil få masse ros, heder og ære. (og navnet ditt under artikkelen!) Lanseringsdato for nettsiden er foreløpig satt til 15. april 2014. Vi trenger ikke artikler før den tid, men skrivelystne oppfordres til å ta kontakt allerede nå.

Skriv litt om deg selv, hva du interreserer deg for, hvor i landet du bor og hvorfor du tror du kan være et godt "fjes utad" for vår nyhetsside! Du må ha et godt og flytende skriftspråk. Artikler vil gjennomgå korrektur før publisering, men det er fint om du har få skrivefeil.

Vi søker også fotojournalister til de samme formålene som over! Du må ha et speilreflekskamera og kunne levere skarpe bilder i høy oppløsning. Vi ønsker ikke vannmerker eller signaturer på bildene, men du vil selvfølgelig bli nevnt som fotograf under artikkelen/bildeserien.

Håper å høre fra akkurat deg! (send meg en pm)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heihei! Vi har foreløpig "ansatt" én journalist, men håper på mange flere! Siden er under utvikling, og fremtiden ser lys og spennende ut! Vil du være med så heng på! Skriv her eller send meg en PM!

Siden heter http://dyreriks.no og lanseres 1. april!

Som journalist/fotograf for oss, binder du deg ikke til å levere arbeid jevnlig. Du skriver fullstendig på din egen tid, når du har lyst og overskudd til det. Men nettopp på grunn av dette trenger vi mange frivillige! Vi vil nå ut til folk i hver eneste krik og krok i dette landet. Ta kontakt for en uforpliktende samtale, hvis du kjenner at dette er noe som vekker nyskjerrigheten i deg :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.×