Jump to content
Hundesonen.no

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest

Svare på innlegg

Recommended Posts

Guest

Mulig jeg er helt teit her nå.. ](*,) Men jeg får ikke svart på innlegg her inne. Trykker på "Svar på dette" eller hva det nå står, skriver inn brukernavn og teksten jeg skal skrive, trykker på ok også skjer det ingen verdens ting. Ok, jeg har fått svart et par ganger, men jeg gjorde jo ikke noe annet da. Er det bare meg som er helt teknisk vrang?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Ok, har funnet problemet. Når jeg skriver inn "wesminster" på brukernavn så kommer det opp at dette brukernavnet er allerede i bruk.. Og hvis jeg ikke skriver noe så blr jeg regnet som "gjest".

Share this post


Link to post
Share on other sites

Haha, snakk om teknisk vrang du gitt. Vi klapper i henda for Ingvild som ikke har logget seg inn! =D> =D> :oops:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Det kommer an på kurset. Jeg tenker nå at jeg i hovedsak ville fokusert på én hund for å få mest mulig ut av det, og evt. hatt med den andre for trening i pauser og slikt. Men litt avhengig av hvordan kurset er lagt opp så kan det funke, det er bare å spørre instruktør isåfall.
  • Jeg bruker grytelapp fra IKEA. https://www.ikea.com/no/no/p/haengsyren-grytelapp-gra-50289517/ De er ikke fargerike, men holdbare/slitesterke, billige og ligger godt på bakken  
  • Hvis man melder seg på et helgekurs og har to hunder - kan man kun bruke den ene? Eller bytte på de alt ettersom? Er inneforstått med at man ikke får mer tid med instruktør selvom man har med to. 
  • Ah! Finnes forskjellige tykkelser på de evt. Men smak og behag😄
  • Hei Susanne!

   Oi, så med andre ord er det veldig individuelt! 😜 Ser ut til at hun har sluttet å blø nå i går/i dag faktisk, etter 3 uker og 5 dager. Oppdaget ikke noe utflod før blødningene, men kan jo hende vi bare ikke la merke til det. Vi har jo litt brunt gulv 🤣 Haha! 
   Synes hun oppfører seg roligere også nå, men siden vi kun har hatt henne i snart 4 uker, så kan jo det også være fordi hun har blitt vant til sitt nye liv også.. Det blir nok lettere å kjenne igjen dette neste løpetid! 😛 
   Vi har en nabo som vi kun har et stakittgjerde i mellom, som har en border collie hann som hun har veeeldig lyst til å leke med! Men vi venter nok enda ei uke minst før vi slipper de løs sammen. Passer dårlig med valper allerede. 😛 
 • Nylig opprettede emner

×