Jump to content
Hundesonen.no

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Spørgsmål til Calina ang Odin!

Recommended Posts

Calina var det ikke deg som hadde betalt mye for hunden din? Syns Odin er kjempe flott. Og han ser så stor og krafig ut. Kunne godt tenkt meg en sånn fin Doberman jeg.. Men du havde kjøpt Odin i Spania havde du ikke?? Skal man kjøpe en doberman i Spania, tyskland og lign for og få en skikkelig fin Doberman?

Og har du noen linkel til kenneler som selger fine Doberman?? Hva gjorde du med rabies vaksine og sånn? Kunne du få Odin før han var 6 måneder??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Odin er fra Spania jo - en veldig god kennel utenfor fastlandet. Han er veldig godt voksen for alderen - godt utviklet. Dette kan være både bra og negativt, for enkelte som er "ferdige" som valp, stopper gjerne opp, og blir ikke "ferdige" som voksne, om du skjønner ? De får ikke den massen som de gjerne skulle hatt, og da spess hannhunder som skal ha en viss masse/bredde.

For å få en fin dobermann, må du først se på hva DU liker..jeg liker dem ikke for høye, og ganske brede/massivt bygget, uten at de mister sin eleganse.Og jeg liker dobermannen best kupert, så da har jeg ikke noe annet valg enn å kjøpe fra land hvor de kuperer (Italia, Spania, Russland o.l) Tyskland er hjemlandet til dobberen, men ikke der man finner de beste syns jeg...dessuten er det kuperingsforbud der..hehe.

Det du og må sjekke, er oppdretter og deres resultater..-jeg leste stamtavler /resultater opp og ned i mente,og det tok meg 8mndr før jeg fant det jeg tenkte kunne passe meg, og det er først nå, ved hund nr 2 at jeg VIRKELIG har funnet det.

Innførselsregler til Norge er i forandring - første dobberen min kom til norge som 8 mndr gammel, Odin kom hit noen dager før han fyllte 3 mndr, fordi jeg hadde søkt til mattilsynet om import tillatelse. Dette er SVÆRT få som har fått. Du må nesten bare høre med mattilsynet om dette.

Linker kommer - jeg ska bare grave dem frem...

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://www.dgv.crimea.ua/ -kennel De Grande Vinko. Odins far er herfra.

http://www.diamantenero.it/ -en av de beste! Denne kennelen er i Italia.

http://www.betelges.net/ -og en av de desidert beste !

http://www.caya-dobermanns.com/ -en av de beste - mormoren til Odin er herfra.

http://www.cedarhof.com/ -disse har gode hunder og.

-Bare så det er sagt her, så er dette seriøse kenneler, som jeg vil beholde en god kontakt med ! De er veldig flinke,og fortjener respekt ! :D:(

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.×