Gå til innhold
Hundesonen.no

AussieAllTheWay

Medlemmer
  • Innholdsteller

    745
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    8

AussieAllTheWay last won the day on 7. April

AussieAllTheWay had the most liked content!

Contact Methods

  • Website URL
    http://aussieboxy.com

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Heidals dype skoger
  • Hunderase
    Australian Shepherd

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

AussieAllTheWay's Achievements

Veteran

Veteran (13/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare
  • Conversation Starter

Recent Badges

1.4k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Gratulerer med valper! Men jaaa- det kunne vel kommen en eneste liten tispe vel. 😄
  2. For 3 dager siden ble min 2024 valp født. Nå må jeg bare vente i 7ish uker før jeg velger hvem av de 3 jentene som er miiin ❤️
  3. Jeg syntes det var ille å ikke få klå de første 7 ukene, så skjønner deg godt. Fantastisk å se magen vokse, og ikke minst kjenne de sparke ❤️
  4. I går kom frk Gaia hjem. Og om en stor uke håper jeg vi har valpekasse full av små puppiser ❤️
  5. Fantastisk moro med årets første runderingstrening i går ❤️ og fantastisk unødvendig å ramle og vri kneet 😕 au!
  6. Trivelig med Akkurat nå tråd igjen. Sur over nysnø i dag- trenger egentlig ikke mer av de hvite- skal godt gjøres å bli kvitt alt vi allerede har før folk sier sommeren er her 🤣 Også må jeg snart begynne å finne igjen valperommet- som de siste 6 årene har vært mer roterom.. 3 uker til valpiser 😍
  7. En Aussie er opprinnelig en gjete og vakthund, og selv om veldig mange prøver å gjøre de om til aktive familiehunder, så er det etter min mening fortsatt en driftig brukshund, som man ikke kjøper om man først og fremst ønsker seg kun en familie/tur hund, og kanskje vil drive med litt moro- Aussien er aktive, de er sprudlende, de er smarte, de kan ha vaktinstinkt og det vet å utnytte de smutthullene som finnes, de kan være ett ******* i puberteten, krever mye mentaltrening og mange liker å løpe, løpe og løpe. Gir man de ikke nok moro, så finner de gjerne på moro selv.. Så nei de er ikke alltid gode førstegangshund- man må gå inn med åpne øyne og ikke se seg blind på den ytre fasaden..
  8. Jeg håper VELDIG på en "selvlaget" spitfire av ett brukshundemne i april 😍
  9. Noen som har testet denne? Tracker Bark Hørt at Tractive er håpløst i områder der det kan være litt dårlig dekning (selv om det i teorien skal være bra nok) og at den på linker er bedre. Er dyrere i innkjøp, men billigere pr år..
  10. Dommere har jo sine preferanser, og ting de IKKE liker. Slik som f.eks at str er feil i en eller annen retning, eller bittfeil. At en dommer trekker mye for en ting, mens en annen dommer ikke synes det er så farlig er ganske vanlig. Jeg har fått S en dag, og res.Cert dagen etter. Grunnen var rett å slett at dommeren syntes min lille brunbjørn lignet alt for mye på en lapphund i hodet (hun var spesial dommer på Finsk Lapphund) Og jeg er egentlig ikke uenig- hun har mye pels, ganske kraftig stopp, og fargene til en brun Lapphund, og om man forestiller seg ståører, så er det ikke så langt ifra ? Utstilling er bingo, og masse annet tulleball jeg kunne skrevet mye om, men skal la være ?
  11. Kvaliteten på hunden blir jo ikke dårligere av klippingen, men vil tro du "taper" noe i plassering. Men har du betalt utstillingen så kjør på.. Også håper jeg virkelig du ikke betalte for den hundefrisøren ?
  12. Mine 2 første hunder har jeg ikke hos meg, men de siste 5 jeg har måttet avlive er begravet her. 3 av de ble kremert. Jeg kunne aldri tenke meg å ha asken stående på peishylla, men siden vi eier huset/tomten vi bor på, så har jeg begrave de her. Hadde jeg ikke hatt den muligheten, ville jeg nok valgt å spredd asken i fjellet eller skogen- men dette må jo være opp til hver enkelt. Synes ikke det ene er mer korrekt enn det andre, man må gjøre det man selv føler er rett for seg selv.
  13. Ikke sokker, men har dere forsøkt laserbehandling på de? Jeg har ei som får litt sprekker og klør/slikker litt, spesielt om vinteren, og da blir hun behandlet med laser, og vi smører med Inotyol salve- det synes vi gjør susen. Ellers er det jo vanskelig om hun spiser opp sokkene, da hjelper lite, utenom munnkurv kanskje..
  14. Er ikke bare ei kvise, eller en liten flis e.l som det har blitt litt verk i?
×
×
  • Opprett ny...