Gå til innhold
Hundesonen.no

Kiyomi

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,050
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1,832 Excellent

2 følgere

Om Kiyomi

 • Rang
  Husvarm

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.kennel-hakushu.com

Profile Information

 • Kjønn
  Hemmelig
 • Hunderase
  Shiba
 1. Håndarbeidstråd!

  Er det noen som hekler slike?
 2. Den store baby og barnetråden - 2015

  Mallebabyen! Han der lille gikk glipp av St.Hansbålet fordi han lekte på grisene langsmed Drammenselven. Stod oppå den ene, hoppet baklengs ned, landet litt feil og fikk grisehalen oppi haka.. Tre sting. Og på vei til bilen og deretter legevakta var det viktigste i hans hode at: "Mamma, jeg vil ikke være skada hele dagen!" Han kan fortsatt være vågal, men jeg opplever i stor grad at han har full kontroll på det han driver med.
 3. Jeg vet jo dessverre ikke ennå når jeg evt kan være så heldig å få hente min...
 4. Hakushu-kull igjen!

  Flere bilder i Albumet
 5. Tess Erngren

  Jeg sender så mange som mulig av mine valpekjøpere til Tess, rett og slett fordi den positiviteten hennes smitter og gir valpene (ekvipasjene) en utrolig god start med tanke på innfallsvinkel i forhold til trening av en shiba - det bør være positivt. Har forøvrig også gått bare valpekurs og et drop-in innkallingskurs hos henne, ingen problematferd.
 6. Ikke hannhund ennå

  Det er mange årsaker til å ikke fortelle hvilken hannhund en har tenkt å bruke. Ingen av de er gode nok til å ikke fortelle det, syns jeg. Mulig det for "vanlig dødelige" ikke har så mye å si, men jeg kjøper valp etter en eventuell KOMBINASJON, ikke etter bare tispen.
 7. Hakushu-kull igjen!

  De er 3.5 uke og skal helst ut av valpekassen for å gjøre fra seg.
 8. Hakushu-kull igjen!

  <script language="JavaScript" type="text/javascript"></script> <script language="JavaScript" type="text/javascript"></script> Ja, ganske søte!
 9. Hakushu-kull igjen!

  Jeg regner med at vi er velkommen på besøk etter hvert også? De må jo oppleve miljøer osv.
 10. Hakushu-kull igjen!

  De er allerede grufullt fine og søte! 2,5 uke gamle!
 11. Hakushu-kull igjen!

  15. Januar var de en uke gamle!
 12. Valp og baby

  Joda, altså.. Det er for litt spesielt interesserte å ha sitt første valpekull midt i studiestart, samlivsbrudd og det å plutselig bli alenemor til en liten en på rundt 10 mnd. Kanskje ikke noe jeg anbefaler. Likevel må jeg innrømme at det har vært en lærerik tid som jeg ikke ville vært foruten.
 13. Hakushu-kull igjen!

  Jeg orker ikke dele alle bilder her, men det kommer en hel del på instagram-kontoen min for de som måtte være interessert! http://instagram.com/__kiyomi__/
×