Jump to content
Hundesonen.no

Vala

Medlemmer
 • Content Count

  2538
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Vala

 1. Vala

  Steinerskolen?

  Yes, har gått barneskole, ungdomsskole og nesten gymnas der selv. Datteren min har gått barne- og ungdomsskole ved Steinerskolen. Som med alle skoler så beror jo trivsel og utbytte mye på barnet, foreldrene og lærergruppen. Men hva lurer du egentlig på?
 2. Vala

  SHERLOCK- OBS spoileralert

  Hvor er det de sender denne nye Sherlock'en?
 3. lurer på hva som kom først, høna eller egget?

 4. Vala

  Berger Des Pyrenees a Face Race & Poil Long

  Ehem... jeg har glinset litt med mitt fravær de senere månedene. Men har forsøkt meg på ny frist, men har hoppet ned til nybegynnertreningen på Varden etter litt fundering Jeg har Flippa med meg. Hun er den av pyrrene som er yngst og dermed har minst cadenetter da de fremdeles er under "arbeid"
 5. Vala

  Berger Des Pyrenees a Face Race & Poil Long

  Men jeg på min side har nesten ikke børstet Flipsen. Når hun har kost seg i skogen er det bare å sette seg ned å pille ut kvister og grener med fingrene. Når jeg har børstet henne så er det bak ørene og i brystet fordi det har tovet seg og cadenetter skal heller ikke være der. Men som regel har jeg bare ryddet opp i tovingen med fingrene også. Så der har det egentlig ikke vært så mye børsting heller. Nå skal det sies at Flipsen har mye valpepels enda - så noen hårdotter finner veien på sofa og i seng. Men i all hovedsak, mister hun pels nå så er det "fletter" som faller av. I min verden så er det ikke snakk om noe pelsstell utifra min erfaring med Flippa. Det blir hva hver enkelt gjør det til. Jeg koser meg med å pille på cadenettene hennes når vi er i sofaen - men jeg kunne like gjerne ha latt de styre seg selv
 6. Vala

  Berger Des Pyrenees a Face Race & Poil Long

  De av dere som er interessert i rasen og er i nærheten av Lillestrøm til helgen kan jo titte innom der. Mener det er 15 pyrrer som er påmeldt (burde vært 16 da den ultimate burde bli vist frem- men hun må lese sammen med mor til eksamen *flirer*)
 7. Vala

  Berger Des Pyrenees a Face Race & Poil Long

  Åh, det er jo bebisen min jo! Flippa (bebis) er den i front og halvbror Birk bak Sånn helt OT, men er det deg jeg har truffet på nybeg. ag treningene på Varden i det siste? *flire* Jeg har i såfall IKKE koblet deg opp mot sonen- og beklager (hvis det så stemmer) dette på det sterkeste
 8. Vala

  Volvat medisinske senter

  Dette er bare jeg som ikke gidder å plukke opp telefonen og ringe Volvat og be dem forklare til meg *flire* Men altså, hvordan fungerer egentlig Volvat? Tittet igjennom sidene deres og så at et års medlemsskap kostet 1290,- Inkl. i den summen får en førstepri til medisinske tjenester (men siden flere nok har dette medlemskapet så er man jo selvsagt ikke nødvendigvis heeelt pri) og 25% rabatt (max 1000,-). Dette forteller meg at man betaler først 1300 for å komme fremst i rekken, så må man betale som hos vanlig allmenn praktiserende? Er det virkelig verdt pengene eller er det noe jeg ikke har fått med meg nå? Eller lønner slikt seg kanskje hos noen som benytter seg mye av legetjenester? Eneste grunnen til at jeg datt innom Volvat er at tøtto skal ha tannregulering og en av dem på listen vi fikk utlevert jobber hos Volvat her lokalt. Så igrunnen lurte jeg jo på der om det vil koste mer å ta tøtto dit enn til andre private/kommunale.
 9. Er det meg som stokker kortene her, eller har denne funksjonen forsvunnet fra msn? Installerte "plus" i håp om at den skulle dukke opp i den pakken, men enn så lenge - nei... Noen som vet hva som skal til eller er dette fjernet fra versjonen? Og hvis ja, hvorfor??
 10. Vala

  Grattis grattis med dagen mannen! Stoooor mann idag! ;)

  (..og denne mld ser du når du logger inn om noen mnd :P)

 11. Grattis m dagen gamle ørn!!

  *weeeeeee*

 12. Heisann damen!

  Stille på msn for tiden eller?

  *flire*

 13. Vala

  Øh.... oppveie hva da? Hvem har jeg vært slem mot?

 14. DÆVEN! En helt "fersk" GB uten en eneste hilsen! *moahahaha* Da er det meg en ære å åpne denne for mange fine hilsner (etter min da, for den suger en smule *flire*)

  Vi tytes på sonen! eh.. doggis mente jeg.. eller noe! Tudelooo *poff*

 15. Vala

  Jah... har du ikke fått med deg at det er det nye jeg driver med? Egentrening OG hilse på folk? *flire*

 16. Vala

  Hei og hopp! Jeg er på "profilhoppingstur"! Så koselig å titte innom hos deg ;)

  Snakkes Mikkel :P

 17. Ja ikke sant! Jeg tror vi faktisk legger altfor få hilsner igjen på de profilene vi titter på. De fleste GB'ene så ganske skrale ut ;)

 18. Vala

  ...og så hoppet jeg innom her også!

 19. Lander her også jeg, på min "profilhopping" tur!

  Talast seinare frøken *glise*

 20. Ah, endelig en mann jeg kan lande på min "profilhopping" tur!

  *hopper videre*

 21. Heisann frøken!

  Jeg er på "profilhopping"!

 22. Hei frøken! Jeg er på "profilhopping"! *flire*

 23. Jeg er på "profilhopping"!

 24. Vala

  All makt i verden!

  *ler* Sett opp ovnsdøra da, så får du eksagt samme funksjon som med bordvifte Da er du iaf helt sikker på at det bør funke (for det må jo det.. sukk, nå ble jeg litt usikker jeg også.. )
 25. Vala

  All makt i verden!

  Hvis en bordvifte funker, Marianne- så bør jo en "ikke-fungerende-varmluftsvifte-nå-kun-kaldluftsvifte" funke også
×