Jump to content
Hundesonen.no

civga

Medlemmer
 • Content Count

  809
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

47 Excellent

6 Followers

About civga

 • Rank
  Husvarm
 • Birthday 05/13/1993

Contact Methods

 • MSN
  LinnKristin.B@hotmail.com
 • Website URL
  http://fluffydogz.norblogg.net

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Finnmark
 • Hunderase
  Australian Shepherd

Recent Profile Visitors

6333 profile views
 1. Hei noen som kan hjelpe meg? Jeg holder på med å bestille flybilletter og skal ha med meg et stellebord, og regner med at den gjelder som spesialbagasje. Men så kommer problemet, for å bestille spesialbagasje må man velge det som et av disse alternativene: - våpen, windsurfing utstyr, surfebrett, snowboardutstyr, ,dykkeustyr, fiskestang, kite utstyr, sykkel.. Og stellebord passer jo ikke under noen av disse kategoriene.
 2. Jeg tenkte å bestile en blåser. Men det bør være en kraftig blåser da jeg har en fluffy aussie som jeg ikke vil bruke flere timer på å føne. Så hvilken blåser er best for en langhåret/fluffy aussie?
 3. civga

  Kenzo og Kodak

 4. civga

  Kenzo og Kodak

  På tide å oppdatere litt.. I mai slo Kodak til og ble norsk utstillingschampion på første forsøk! Nå har vi hatt pause fra utstillinger og agility stevner siden vi nettopp har flyttet og da har mye av pengene gått til å ordne huset osv.. Likevel har vi vært aktive å trene både agility og lydighet. Kenzo har blitt helt kanon på agilitybanen, så jeg gleder meg virkelig til å begynne å konkurrere med han igjen! Nye oppstillingsbilder av Kenzo kommer også litt senere.
 5. civga

  Kenzo og Kodak

  Nei, Kodak har ikke blitt pappa, hvordan det? Men han får snart damebesøk av en tispe fra Australia, så det blir spennende og se om det kommer noen mini Kodak'er snart - - - Nå er våren også kommet til Finnmark, mye av snøen har smeltet, men fortsatt så er det skiføre. Misunner alle dere som bor sørpå, ser på bilder at alt er grønt der! Vi har hatt en lang pause fra lp treningen pga av at vi har flyttet og mye av tiden er blitt brukt til oppussing av det nye huset. Selv om det ikke har blitt mye av lp trening på oss så har vi jo vært aktive, skiturer hver dag, så aktivitet har ikke guttene mine manglet Nå som snøen har smeltet så har vi endelig fått begynne med agilitytrening, merker at både jeg og hundene har savnet det, så nå blir det hardtrening frem mot årets første stevne som er om 2 uker. Kenzo har ikke vist noe tegn til halting etter at vi begynte med artocare og fiskeolje. Han er blitt samme gamle Kenzo som han var for 2 år siden, en gutt som viser stor glede til alt. Skal legge ut nye bilder av fine Kenzo gutten min i morgen Kodak fyller 2 år om noen dager, 11 mai. Vi håper også på at han får det norske championatet på neste utstilling. Han er fortsatt en baby i voksen kropp, herligste gutten med superfin gemytt! Ser fram til å trene mer agility med han, han har på disse få dagene vi har trent fått kjempe hindersug som jeg syns er bare positivt!
 6. De er nydelige alle sammen! Kendra er favoritten min, og hun ligner kjempe masse på tante Summer!
 7. Gratulerer med nydelige små aussie babys! <3 Blir spennende å følge med på denne tråden, foreløbig er Lupin favoritten min, elsker tegningene!
 8. civga

  CRUFTS 2012 - starter nå

  Vet dere om det er mulig å se gruppefinalene fra gårsdagen i reprise?
 9. civga

  CRUFTS 2012 - starter nå

  Det der var vel ikke BIG-Gundog? Det var jo så få representanter
 10. civga

  CRUFTS 2012 - starter nå

  Hvor kan man se oversikt når tid BIG finalen er?
 11. civga

  Ads

 12. civga

  Ads

  Tusen takk! Om du ønsker å bestille annonse hos meg, ta kontakt på PM
 13. civga

  Stamtavle

  Takk! Da fikk jeg ordnet stamtavlene på hjemmesiden
 14. civga

  Ads

 15. Kodak sin pappa vant Gruppe 1 og ble BIS-2!!!
×