Jump to content
Hundesonen.no

Tollertassen

Medlemmer
 • Content Count

  254
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

1 Follower

About Tollertassen

 • Rank
  Bekjent
 • Birthday 04/25/1982

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Rykkinn
 • Hunderase
  Toller

Recent Profile Visitors

4291 profile views
 1. Tollertassen

  Svulst

  Noen som aner hva dette er? Er på det hvite av øyet. Time i morgen?
 2. Tollertassen

  Sonens vasketråd

  I dag skal jeg vaske:) Går det ann å bruke brun eddik eller? Er kun det jeg har i skapet her. Og så lurer jeg på hvordan jeg kan få spisestuebordet mitt litt finere, det er god brukt for å si det slik. Håper noen har noen supre tips:)
 3. Tollertassen

  Bildespam av Montusens første dager hos oss

  Så nydelig, mere bilder!!
 4. Tollertassen

  Hunder med mye lyd..

  Veldig søt var han da hvertfall, lyden satt til side Når jeg forhørte meg litt om jaktlinjene på golden fikk jeg faktisk vite at noen var svært verbale, kanskje du har fått en slik en ? Dette går jo helt sikkert ann å trene om ikke bort så ned...
 5. Tollertassen

  Er det ok å avle videre på denne tispa?

  Jeg må bare skyte inn at det helt klart finnes helt normale tollere også De er sære, ja. men det er en del av tollergemyttet. Blir litt lei meg når det fremstilles som om de er koko hele gjengen, selv om jeg er veldig klar over at det finnes en god del av de. Dessverre er det på grunn av mye dårlig/lite gjennomtenkt avl.
 6. Tollertassen

  Mister fokus

  Jippi, masse svar jo IreneN jeg så dere ja, gikk etter dere på AG, for en søt hund du har! Jeg var vel i overkant frustrert på lørdag og jeg må si at prosjekt jaktgoldentispe vokste litt ekstra den dagen. Det som er så vanskelig er jo at han faktisk ikke stikker av, han stopper opp og begynner å være litt i luften. Når jeg så får kontakt igjen startet han å GÅ banen. URK! Derfor tok jeg han rett ut, han får ikke lov til å holde på å tulle sånn. På trenining så faller han sjelden ut, det kan skje, men da er det gjerne pga, godbiter i banen eller at noen har tisset på noen av hinderene. Jeg tror hovedproblemet er at AG i seg selv ikke er SÅ stor motivasjon, dvs. løpetid og snop overstyrer. Har jobbet mye med å få opp farten hans og det er gjort med korte intense økter. De tre første rundene på trening er alltid de med størst fart. er utrolig leit å ha en hund som er såpass god på trening (han er også veldig førbar) og så få en som GÅR på stevner. DobbeltURK!
 7. Tollertassen

  Mister fokus

  Vi har jo trent AG i to år nå, men har ikke vært på mer enn to utendørsstevner for et år siden. I dag klinte vi til og startet på Hamar. På treninger går B gode løp og vi går stort sett klasse 3 baner. Han faller ut om vi trener for lange økter, men han er presis og jeg har fått opp farten betraktelig. Så til mitt store problem: fokus på stevne og da særlig inne, dette er virkelig ikke tilstedeværende. Han starter godt et par hopp for så å legge merke til noe som beveger seg utenfor ringen og stopper opp. Det er særlig tispelukt som lokker. Det er j ofte en god del løpske tisper på stevner og jeg klarer ikke å holde fokusen hans. Så kloke hjerner, har dere noen tips til meg? Dette er utrolig frustrende og i dag brøt jeg begge løp når han falt ut, det er meningsløst å gå videre med en så ufokusert hund. Er det noe som helt jeg kan gjøre for å rette opp i dette? Noen som har hatt samme problem og har opplevd forbedring etter mer stevneerfaring? Jeg ble så frustrert og lei meg i dag.
 8. Tollertassen

  Da har vi rett og slett bestemt oss for valp vi! (bilde)

  Åhhhh nå ble jeg glad og fryktelig missunnelig! Det er nemlig jaktgolden som er neste valpen vår også
 9. Tollertassen

  Informasjon om din hunderase

  - Rase: Nova Scotia Duck Tolling Retriever - Pelstype: Langhåret med underull - Nødvendig pelsutstyr: Gummibørste og karde - Anbefalt pelsutstyr: Shampoo og jeg bruker også balsam det legger pelsen veldig fint. Jeg har brukt lilla shampoo på potene som er hvite. Saks, gjerne effileringssaks til poter. - Annet anbefalt utstyr (halsbånd, skåler etc.): Sele og halsbånd ikke noe spesielt, kanskje noen dummies. - Utstilling: Enkelt bånd som passer til pelsfargen, bades en uke før utstilling så pelsen for lagt seg fint. Fristilles. - Spesielt for rasen: Ørenapping er greit før utstilling hvertfall. Ekstremt glad i vann og så har vi jo tollinghylet:)
 10. Tollertassen

  ''Jeg har oppdatert bloggen''-tråden

  Sånn da har bloggen blitt en god del oppdatert, den ligger under "Baileyblog" tar veeeeldig gjerne imot noen tips og råd om dere har.
 11. Tollertassen

  Hvordan ser stuen din ut?

  Her er stuen vår, kanskje ikke de beste bildene;):
 12. Tollertassen

  Utstilling! Svindel og bedrag? Et avtalt spill?

  Jeg har aldri opplevd noe tilsvarende selv, og har heller ikke hørt noe prat om dette rundt tollerringen. Angående det som Blondiemamma skrev så er det sikkert ikke så ok siden vi her kunne gjennkjenne både dommer og utstiller. Allikevel så er jeg enig i at det er, hva skal man si, mindre lurt å ta seg en shoppingrunde med dommeren etterpå, hvis det var en dommer som jeg var så nær som det kanskje virket her vet jeg rett og slett ikke om jeg hadde stilt. På en annen side så skjønner jeg problematikken hvis man er veldig involvert og dermed kjenner fryktelig mange, blir en dommer man kjenner godt satt opp på en utstilling man har veldig lyst til å delta i så er det jommen meg ikke lett. Utstilling vil vel alltid være vanskelig i så måte, det er ikke sååå stort miljø dermed vil mange kjenne mange. Dessuten dreier det seg om konkurranse og også dårlige tapere og mye sladring, rett og slett en dårlig kombinasjon.
 13. Tollertassen

  Hvilken gruppe 8 hund har du?

  Rase: Nova scotia duck tolling retriever Navn: Bailey Kjønn: Hann Alder: 2,5 Farge: Hvit/orange Kennel: Kennel Adorea Beste utstillingsresultater: BIR, BIM på nkk, NUCH SEU(U)CH Beste Jakt/agility/lydighet/lurecoursing og andre: Debuterer i AG i mars, bronsemerket Bilde
 14. Tollertassen

  Welsh springer spaniel

  En av mine favoritthunder, det er rett og slett en lykkelig rase:)
 15. Tollertassen

  Noen fantastiske katteelskere?

  Jeg må nå så smått begynne å vurdere å gi min herlige guttekatt på snart tre år en ny tilværelse. Han misstrives veldig med å kun være inne/verandakatt og nok er nok. Jeg har spurt og gravd hos alle jeg kjenner om de vil ta han, men de som vil ha katt skal ha kattunge og resten vil ikke ha det anvaret. Jeg vegrer meg også mot å legge han ut på FINN eller noe lignede og tenkte jeg kunne legge en lite notis her først hvertfall. Grunnen til at jeg vil gi bort verdens mest henngivende kattemann er ene og alene fordi jeg ser at han ville hatt et mye bedre liv hvis han hadde mulighet til å tasse litt ute i ny og ne. Hvis noen av dere vet om noen som kunne tenke seg en svært henngiven katt full av personlighet så vil jeg gjerne høre fra dere så kan jeg gi all den informasjonen dere trenger. Som dere sikkert skjønner er dette en avgjørelse jeg tar veldig tungt, men det er til det beste for store Rambogutten vår.
×