Jump to content
Hundesonen.no

Maritaa

Medlemmer
 • Content Count

  1203
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Maritaa

 • Rank
  Husvarm
 • Birthday 05/10/1991

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.maritaen.trykker.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Mine dyr
  Papillonen Aron
 1. Signerer den jeg Jeg bruker klikkeren nesten hver dag da, men jeg er FÆL til å legge de en plass og så forsvinner dem eller så husker jeg ikke hvor jeg la dem.
 2. Ja Trøster meg med at leker og ting som Aron bruker nå, kan brukes til valpen en liten stund, før hun blir større Så må man kjøpe nytt når dyret vokser utav Aron's ting
 3. Glemte å skrive hvor mange dekken. Aron har 2 regndekken, 1 regndress, 1 fleecedress, 2 fleecedekken, 1 stikke"genser", to refleksdekken osv. Han bruker egentlig ikke dekken, og mesteparten har han fått til jul av familie og venner som synes han er søt med klær på. Det er han ikke Men altså, klæra i seg selv er jo søte å se på Jo - så har han en bia bed seng, en seng i fleece, en seng i stoff, en strå-kurv, en kurv i plastikk og en stor madrassting + saccosekk. Hadde dilla på hundesenger en periode.
 4. Bur: Jeg har ett atlas 20 og ett atlas 40, som brukes til transport. Nå står dem bare ubrukte. Hercules bilbur Tøybur til utstilling/evt. trening Utstilling: Utstillingsbord Utstillingstelt Mange utstillingsbånd 9 forskjellige shampooer 2 balsamer 3 sprayer 3 kloklippere 6 børster osv Utstyr: 11 halsbånd (bruker ikke halsbånd, så egentlig unødvendig ) Fra 15-20 seler *ler* 12 bånd 2 sporliner Lydighetstrening: 1 apportbukk i tre 1 apportbukk i plastikk Biteskinn i: skinn, tøy, jute Bitepølse: Flere Skinn og jute Neseprøver Agility: Flere kjegler som brukes til vanlige hinder Hjul Tunell Klikkertrening: Target stick Musematte 10-15 klikkere Leker: Har alt for mange leker. -Bamser, tauknuter, kampleker, frisbee osv. Har en stor skittentøyskurv som er fult med leker og 5 kasser :angel: Så har han ca 14 madrasser og babytepper
 5. Maritaa

  Mini-Pomeranian

  Hun er utrolig vakker, og det ser også ut til at hun duger til det meste Du tar så utrolig fine bilder. Er bare litt missunlig :closedeyes:
 6. Maritaa

  Salza og Fasit

  Der har vi brukspapillonen vettu ;-) Har stor tro på henne som konkurransehund.
 7. ædda bædda, nå har

  jeg meldt på to LP-stevner, og regner med at du gjør det samme...ellers så tvangspåmelder jeg deg

 8. Maritaa

  Nå har Pinnsvin sesongen startet igjen

  Huff så synn. Aron har møtt to pinnsvin til nå, og han står en meter fra å knurrer på det. Får han lett med meg videre, selv om han er løs heldigvis.
 9. Maritaa

  Imagecopy Flying Finish "Supra"

  Utrolig herlig
 10. Maritaa

  Imagecopy Flying Finish "Supra"

  Helt fantastisk nydelig Lykke til videre med frøkna!
 11. Sånn er det hos meg også. Vil gjeerne ha det bort, men aner ikke hvordan jeg gjør det.
 12. Maritaa

  Shira

  For en nydelig hund du har
 13. Maritaa

  Extra & Action

  Grattis så mye til Extra Kan ikke få sagt det nok; hun er såå flott
 14. Maritaa

  Emma, Golden Retriever.

  nyyydelig :ahappy:
×