Gå til innhold
Hundesonen.no

-Vilde-

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,494
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

3 følgere

Om -Vilde-

 • Rang
  -Agilityfreak-
 • Bursdag 09/20/1992

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.agilityglede.wordpress.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Oslo
 • Hunderase
  Blanding & Pyrre
 1. -Vilde-

  Finstadbru Stadion 12. & 13.06

  Heihei, Er det noen soniser som skal til Finstadbru og gå AG eller titte i juni? Pumsi og jeg skal debutere her, men transporten min må visst på jobb, så jeg lurte på om noen kanskje hadde plass til oss? Puma er 7 kg og veldig grei å ta med seg og vi har kun med oss en liten bag og et tøybur
 2. -Vilde-

  Berger Des Pyrenees a Face Race & Poil Long

  Da Puma drev med pelsbytte som verst børstet jeg henne vel 3 ganger i uka, men det var mye også fordi hun dro med seg hele skogen inn Fargen hennes har enda ikke satt seg. Begge hennes sorte søsken er fortsatt sorte, og jeg antar at de kommer til å forbli det. Puma, derimot, blir gråere og gråere. Hennes tre andre søsken er blue merle. Hun er nå halvt grå, og halv sort og ser skikkelig teit ut.
 3. -Vilde-

  Berger Des Pyrenees a Face Race & Poil Long

  Haha, regner med at det var Puma? Jeg har fortsatt ikke helt vent meg til at hun er så liten. Veldig fin info av *mokken*, jeg har lille Puma på snart 9 mnd, og er så langt veldig fornøyd. Hennes eneste skikkelige negative side er lyd, men dette er nok også skikkelig min feil fordi jeg ikke helt klarer å legge sjela mi i bjeffetrening. Ellers er hun ikke skuddredd, og er en kjapp liten frøken som ELSKER å trene Hun blir ihvertfall ikke min siste pyrre, det skal være helt sikkert! Jeg skulle jo egentlig ha FR jeg, men slo dette fra meg fordi jeg var redd for å få en liten stor hund (sånn i ag sammenheng, dvs. rett over 43 cm.) Vi besøkte Åsa Thunqvist og hennes hunder, en herlig gjeng! Jeg fikk inntrykket at FR bruker litt lenger tid på å "godkjenne" nye mennesker, de er mer reservert og ikke den typen som kommer bort og snuser før etter en stund. Puma feks. er mer typen som går bort til nye mennesker og vil kose, men hun er allikevel litt selektiv på hvem hun vil hilse på da Ellers opplevde jeg dem (altså PL og FR) som ganske like, sånn bortsett fra utseende.
 4. -Vilde-

  Mali - en jaktlabrador

  Hun er veldig flott
 5. -Vilde-

  Lundii, min Etnahund-tispe!

  Så søt Hvor store blir Etnahunder egentlig?
 6. -Vilde-

  Hønefoss 22. & 23. august

  Ja, overskriften sier vel det meste? Noen soniser som skal til Hønefoss?
 7. Hun er helt sinnsykt nydelig :angry: *presse gamle aussiedrømmer langt bak i hjernen, herregud jeg har jo valp!*
 8. Det var så mange "døde" tråder om emnet så jeg lager en ny en. Nå som det er et nytt krapyl i flokken, og vi har ny hjemmeside/blogg kunne jeg tenkt meg et nytt banner (sånn over øverst på siden ) Gjerne et enkelt ett, med to rammer med et bilde av hver hund i hver ramme? Elendig til å forklare... Teksten kan være enten "En lodott og et pjusketroll - Aysha & Puma" eller "Aysha & Puma." Spørs hva som blir fint. Det er en wordpressblogg hvis det har noe å si Bilder: Puma: Det er flere bilder på hennes side i bloggen: www.agilityglede.wordpress.com Aysha:
 9. Så utrolig nydelig! Masse lykke til med henne videre
 10. -Vilde-

  Opplastning i Vimeo/YouTube

  Jeg får ikke lastet opp filmene jeg har laget i iMovie på hverken YouTube eller Vimeo. Hvorfor ikke, og hva kan jeg gjøre for å få det til å funke?
 11. -Vilde-

  (Balrog) og Ellies tråd :)

  Næmmen Hvilken kennel er hun i fra?
 12. -Vilde-

  Blandingene Nàste og Dikkal

  Fiiiine hunder
 13. Skal vi se... Agility: - 2 sånne "retrieverkobbel" halsbånd & kobbel i ett - Tunnel - 2 x 12 pinners slalom (ikke 24 pinners slalom, men 2 forskjellige 12-pinners) - Hoppehinder - Diverse agilityfilmer (Success with one jump, AGILITY +) Lydighet: - 2 apportbukker Bur: - 3 x tøybur (to i XL og et til valpen i M) - 2 x Atlas i bilen - 1 metallbur, som står stuet bort i skjulet. Halsbånd & seler: - Pyntebånd: Ett rosa med glitter, et rosa i tøy, ett hvitt med navnet hennes i "diamanter" - Bruksbånd: Camo EzyDog, skinnhalsbånd, Hurrtahalsbånd (ett med "pels" inni, og ett beige vanlig) - Webmastersele -Hurrta sele Kobbel: - Ett rosa som matcher de rosa båndene - Ett i skinn - Hurrta kobbel - Ruffwear kobbel - Langline (tøy) - Sporline (15 m oransje, plastikk) Leker: - En kasse full (Kong, drakong, Kong Wubba x 2, sikker 10 draleker i forskjellig form og farge, ihvertfall 10 pipedyr + Sikkert 30 klikkere... Noe jeg har glemt?
 14. -Vilde-

  Kasko, Lupin og Emmy

  Så søt Håper vi får møte henne på treff til helga !
×