shepherd

Medlemmer
 • Innholdsteller

  80
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Om shepherd

 • Rang
  Nykommer

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Hemmelig
 • Hunderase
  Border collie

Nylige profilbesøk

3,971 profilvisninger
 1. Her står det en del om Welshen http://hundesonen.no/topic/82357-welsh-springer-eller-andre-forslag/#comment-2055550
 2. Har du lyst på BC, har tenkt igjennom trening i hverdagen, og kan tilby aktivitet så kjøp deg en. De er ikke så umenneskelig å ha som enkelte skal ha det til.
 3. Hvordan går det med valpene, og valpemor?
 4. Tusen takk! Ja han er fin både utenpå, og innvendig.
 5. Han er her i fra; http://debbie.no
 6. Takk for hjelpa. Bruno er en border collie på 14 uker.
 7. Prøvde å legge inn bilde, men får det ikke til. Ser man denne?
 8. 20 mars flyttet denne lille gutten inn hos meg. Navnet hans er Bruno.
 9. Bandit Boff Brum Buster Bratz Bobby Bombur (dverg fra hobbiten)
 10. Briz Bruce Blitz Bamse Boy Billy Bolt Buzz Brimi Baxter Boss
 11. Det første jeg tenker på er Siberian husky, det er hund det.
 12. Har hadd boxer, og har nå BC. Og noe enklere å ha i hus en BCen, har ikke jeg hadd. Har også hadd stresset i tankene når jeg fikk BC, og var veldig bevisst på å stoppe alle små tegn til ting som over tid kunne utvikle seg til stressatferd. Sånn som jakt på skygger og hale. Låsing på ting/leker (eye). Jeg bruker hunden til konk.lydighet, tur og litt gjeting. Jeg er ikke hardcore bruker, selv om jeg har hadd hunder fra hardcore gjeterlinjer. Så om du klarer med en boxer i trening og hverdag, så klarer du også med en BC tenker jeg.
 13. Kjøp deg border Collie du, det er en enkel hund å ha og å trene. Du kan jo tenke litt på hvilken valp du velger i ett kull. Kanskje ikke velge den som er "overalt", den kan bli litt for en førstegangseier. Men styr også unna den som er veldig rolig, den som sitter og skuer utover og ikke er så aktivt med. Det kan tyde på usikkerhet, og det er vanskeligere å håndtere enn en som er litt for rampete i unghundtiden. Å kjøpe aussie i stedet for BC er ikke ett lettere alternativ. Aussien har mye vokt og usikkerhet, på veldig mange av linjene som er tilgjengelig i dag. Og akkurat den komboen er ikke noe morsomt å ha i hus.
 14. Har deltatt på første del, og blir nok å ta del to også. Kurset er veldig bra lagt opp, og det er god informasjon og mange, mange filmer som viser hvordan ting skal gjøres. Det legges ut bonusmaterialer, det er ett diskusjonsforum der også kursholderene bruker å delta slik at selv om man ikke får personlig oppfølging, så blir det en generell oppfølging. Noe som fungerer bra.