shepherd

Medlemmer
 • Innholdsteller

  84
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Om shepherd

 • Rang
  Nykommer

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Hemmelig
 • Hunderase
  Mix

Nylige profilbesøk

4,173 profilvisninger
 1. Ja de kan kreve den avlivet, men politiet bestemmer. Å ha en hund som har stukket av flere ganger, og til slutt topper det med tidenes jackpot en belønning du kommer til å slite med å toppe, det kan bli utfordrende. Han har børna rundt, skremt vettet av titals høns med mye lyd og flaksing, mens den har hoppet rundt i lykkerus over å ha funnet sin egen fantastiske leke- jaktplass. Dette vil nok trigge en fra før stor jaktlyst, og gjøre noe med hvordan din hund ser på potensielle byttedyr (katt, kanin, småhunder + ville dyr) i framtiden, din hund har vært ute og trent med stor suksess, og stor belønning. Dette er noe som ville ha skremt vettet av meg med en slik hund om det hadde skjedd, og jeg ville ha gjort alt som stod i min makt for at hunden ikke skulle kom seg ut på en eneste belønningstur på de neste to-ti årene, klarer du det? For det er ingen garanti at hunden din har en liten hundevenn, en annen sin hundevenn kan fort bli til ett lite byttedyr. For meg virker det ikke som om du er klar over hva du har i hus. For det første, det er bare på tegnefilm at du ser en understimulert hund legge ut på langtur, vinke til bestekompisene (som veldig ofte er en fugel) og dra avgårde. En vanlig hund uansett rase, som bor sammen med oss mennesker tar til takke med det som er morsomt i nærmiljøet, en golden ville kanskje tatt seg en tur bort på fotballbanene, en border collie gjete på biler, om de ikke hadd møtt på hønene først (for da kan det hende de også hadde koa seg der). Men en husky drar på jakt, den leter etter ett bytte! Og om en tur på 20 minutt hadde vært nok så hadde din hund kommet tilbake etter 20 minutter, ikke vært borte i timesvis.
 2. En grei regel må være at man blir mere overrasket over at hunden reiser seg, enn at den ligger en hel fellesdekk. For hvor ofte har man ikke hørt; "Oi, den LÅ!", eller; "OK den reiste seg, det var som forventa". For fellesdekk/sitt er de eneste øvelsene i ett program der du potensielt kan ødelegge for andre. Det er der du møter unge hunder, og unge førere med nervene utenpå som har sin første opplevelse i sporten i de lave klassene Og når du da opplever at samme ekvipasje kommer gang på gang og starter og den pelskledde bare må bort og sjekke ut alle andre før eier (kanskje) får oppmerksomheten. Det er surt det!
 3. Er det noen som har erfaring med smal underkjeve på valp, og hjørnetenner som vokser opp i ganen (må trekkes, og skal trekkes, vet det), men resultatet for permanente tenner etterhvert, hvordan er prognosene for det. Dette er en storpuddelvalp.
 4. Akkurat nå snyr vi ned, men hva gjør det når det annonseres nytt barnebarn på vei. 🔆 i ❤️.
 5. Gul(l)ungen har fått løpetidlukt i frisklufta si. Vi går ei, eller to, morsomme uker i møte.
 6. Akkurat nå; -lar våren vente på seg.
 7. Solbris hadde vært ett fint tispenavn, og så kan hun hete Sol til daglig🔆💨
 8. Her står det en del om Welshen http://hundesonen.no/topic/82357-welsh-springer-eller-andre-forslag/#comment-2055550
 9. Har du lyst på BC, har tenkt igjennom trening i hverdagen, og kan tilby aktivitet så kjøp deg en. De er ikke så umenneskelig å ha som enkelte skal ha det til.
 10. Hvordan går det med valpene, og valpemor?
 11. Tusen takk! Ja han er fin både utenpå, og innvendig.
 12. Han er her i fra; http://debbie.no
 13. Takk for hjelpa. Bruno er en border collie på 14 uker.
 14. Prøvde å legge inn bilde, men får det ikke til. Ser man denne?
 15. 20 mars flyttet denne lille gutten inn hos meg. Navnet hans er Bruno.